in

A Plague Tale krijgt mogelijk vervolg


De Franse publicatie Xbox Squad meldt dat uitgever Focus Home Interactive een vervolg heeft aangevraagd bij de ontwikkelaar. De website zegt dit te hebben vernomen van een anonieme bron binnen de uitgever. Het spel zou in 2020 worden aangekondigd, maar pas in 2022 moeten verschijnen. Focus Home heeft het gerucht bevestigd noch ontkend tegen Eurogamer.

A Plague Tale: Innocence verscheen afgelopen lente voor pc, Xbox One en PlayStation 4. De game speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. Hugo leidt bovendien aan een mysterieuze ziekte.

InsideGamergaf een 8,2 aan de eerste game en schreef: “A Plague Tale: Innocence is een verrassend goede game die perfect in balans is. De game maakt vooral indruk met de wijze waarop die een groep kinderen plaatst in een gruwelijk onvriendelijke wereld en biedt ruim dertien uur aan sterke gameplay en een goed verhaal. Het geheel is zo goed, dat we de game z’n ruwe randjes en oppervlakkige schurken kunnen vergeven.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition komt morgen uit

Phil Spencer speelt thuis al op Project Scarlett