in

Capcom toont volgende week eerste gameplay van Resident Evil Village


Dat heeft de uitgever aangekondigd. De video moet komende donderdag om 23:00 uur Nederlandse tijd online verschijnen en nieuwe gameplay van het spel bevatten, alsmede meer info over de Resident Evil-franchise. Het is niet bekend hoelang de video gaat duren.

Het is niet bekend of de video ook informatie bevat over de aankomende verfilmingen van Resident Evil. Netflix is bezig met een serie genaamd Resident Evil: Infinite Darkness. Ook moet er een nieuwe Resident Evil-film uitkomen.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief. Resident Evil Village moet dit jaar uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Volgens een eerdere lek zou het spel in april verschijnen, maar dit is door Capcom nog niet bevestigd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ubisofts Riders Republic uitgesteld naar later dit jaar

The Medium krijgt spannende live-action trailer