in

Vicarious Visions is samengevoegd met Blizzard


Volgens GamesIndustry.biz houdt de nieuwe samenvoeging in dat de meer dan tweehonderd werknemers van Vicarious Visions zich gaan richten op “bestaande Blizzard-games en -initiatieven”. De studio zou al enige maanden met Blizzard hebben samengewerkt, al is officieel niet bekend aan welk project.

Jason Schreier van Bloomberg meldt echter dat Vicarious Visions werkt aan een remake van Diablo 2, waarvan de naam Diablo 2: Resurrected zou zijn. In eerste instantie zou die remake door Blizzards Team 1 worden gemaakt, de studio achter het gematigd ontvangen Warcraft 3: Reforged. Blizzard gaf de remake daarna aan het team achter Diablo 4, maar Vicarious Visions zou nu dus een handje helpen.

Vicarious Visions bestaat al meer dan drie decennia, maar werd in 2005 overgenomen door Activision. De studio werkte niet alleen aan diverse Skylanders- en Guitar Hero-games, het was ook verantwoordelijk voor Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Met het vorig jaar uitgekomen Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 gooide de studio hoge ogen.

Vicarious Visions

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Patch met bugfixes voor Cyberpunk 2077 uitgekomen

Tencent koopt meerderheidsbelang in Don’t Starve-ontwikkelaar