in

Vijf Need for Speed-games zijn vanaf vandaag niet meer te koop


Dat heeft een community manager laten weten op Reddit. Het gaat om de games Need for Speed Carbon, Need for Speed Undercover, Need for Speed Shift, Need for Speed Shift 2: Unleashed en Need for Speed The Run. Vanaf vandaag zijn deze games op geen enkel digitaal platform meer te koop.

Daarnaast gaan de servers van bovengenoemde games op 31 augustus offline. Dat betekent dat de spellen vanaf dat moment alleen nog maar als singleplayergames gespeeld kunnen worden – mits men in het bezit is van deze games natuurlijk.

“De beslissing maken om spellen met pensioen te laten gaan is nooit makkelijk, maar we schakelen nu naar de toekomst van Need for Speed”, aldus de Reddit-post. “De ontwikkelaars hebben in al die jaren veel tijd en passie in de ontwikkeling en het onderhouden van deze games gestopt en we vinden het geweldig om jullie te zien spelen. Maar deze spellen worden door dusdanig weinig mensen gespeeld, dat het niet haalbaar is om achter de schermen te werken om te laten draaien.”

Op Reddit wordt voornamelijk negatief gereageerd. De voornaamste reden is dat EA gisteren besloot gamers te verwittigen en de games vanaf vandaag al offline zijn. Voor zover bekend werkt Criterion aan een nieuwe Need for Speed. Dat spel is nog niet onthuld.

Need for Speed Carbon

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Makers PS5-horrorgame Abandoned brengen speciale trailerapp uit

I Am Jesus Christ draait nu in Unreal Engine 5