in

Update: ‘Volgende Call of Duty speelt zich af in alternatieve Tweede Wereldoorlog-tijdlijn’


Volgens bronnen van het platform heeft de game toch een traditionele Tweede Wereldoorlog-setting. Wel kan het platform bevestigen dat de naam Call of Duty: WW 2 Vanguard klopt. Momenteel zou het zelfs de uiteindelijke naam van de game betreffen.

Oorspronkelijk bericht: De volgende Call of Duty-game speelt zich in een alternatieve Tweede Wereldoorlog-tijdlijn af. Dat claimen bronnen van platform Modern Warzone.

Modern Warzone, dat eerder vooraf correcte informatie deelde over Call of Duty-games, meldt dat de game zich afspeelt in een jaren 50 waar de Tweede Wereldoorlog niet eindigde. Eerder liet het platform weten dat het tussenfilmpjes van de game zag die zich in de jaren 50 afspelen.

“Volgens onze bronnen is het jaren 50-lek met de tussenfilmpjes nog steeds honderd procent waar.  Ook honderd procent waar is dat de game zich volledig afspeelt in een alternatieve tijdlijn, waarin de Tweede Wereldoorlog niet eindigt in 1945.”

Ook meldt het platform dat bronnen niet hebben gehoord dat de game een eigen Warzone-map krijgt.

Eerder liet Modern Warzone weten dat de game de werknaam: Call of Duty: WW2 Vanguard draagt en dit najaar verschijnt. De game wordt vermoedelijk gemaakt door Call of Duty: WW2-maker Sledgehammer Games.

Officieel staat de volgende Call of Duty-game gepland voor eind 2021.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mobiele versie Genshin Impact levert binnen zes maanden 1 miljard dollar op

Wat spelen we dit weekend? 27 en 29 maart