in

Volgende Tomb Raider-game moet tijdlijn van oude en nieuwe games combineren


Dat meldt regisseur Will Kerslake van ontwikkelaar Crystal Dynamics in een video rondom de franchise. De video werd op social media geplaatst ter ere van het vijfentwintigste jubileumjaar van Tomb Raider.

“Onze ontstaanstrilogie vertelde het verhaal van Lara’s begindagen, waarin ze in een overlever veranderde, een heldin werd en uiteindelijk een ‘tomb raider’. De klassieke games bevatten juist een ervaren en bekwame avonturier. We zien een toekomst voor Tomb Raider voor ons die zich na al deze avonturen afspeelt. We willen verhalen vertellen die zowel op Core Designs’ als Crystal Dynamics’ games bouwen en deze tijdlijnen samenvoegen.”

Fans moeten wel geduld opbrengen om het resultaat hiervan te kunnen ervaren. “Dankzij Tomb Raiders uitgebreide geschiedenis is dit geen makkelijke taak. We vragen om jullie geduld terwijl we ontwikkelen. In de nabije toekomst staan er geen grote game-aankondigingen gepland.”

Wel werd eerder deze maand een geanimeerde Tomb Raider-serie aangekondigd voor Netflix. Deze speelt zich na de moderne Tomb Raider-trilogie – oftewel na Lara’s begindagen – af.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bleeding Edge van Ninja Theory ontvangt geen nieuwe content meer

Voorlopig geen grotere crews mogelijk in Sea of Thieves