in

Map voor Assassin’s Creed Odyssey en New Game Plus onthuld


De website Powerpyx nam beelden op tijdens Gamescom en heeft hiervan een afbeelding van de complete versie van de map gemaakt. De volledige map beslaat 130 vierkante kilometer, wat 62% groter is dan die van Origins uit 2017. Wel bestaat het merendeel van de Griekse spelomgeving in Odyssey uit zee. Per regio wordt een bepaald level aangeraden voor spelers, maar in de Gamescom-demo staat bij elk gebied level 48.

Assassin's Creed Odyssey

Hiernaast is bekendgemaakt dat Assassin’s Creed Odyssey een New Game Plus-modus ontvangt. Dit meldt creative director Jonathon Dumont aan de website Gamerant. Hij bevestigde de komst van de modus direct, maar geeft wel aan dat het niet bij lancering speelbaar is: “Ja, die komt er! Het komt iets later dan de lancering”. Dumont is ervan overtuigd dat spelers voldoende te doen hebben voor de New Game Plus-modus arriveert. Director Scott Philips bevestigde twee weken geleden nog dat de game “veel, veel langer” wordt dan Origins.

Het nieuwste deel in de Assassin’s Creed-reeks speelt zich af in het oude Griekenland en geeft spelers de kans om de loop van de geschiedenis te veranderen. AC: Odyssey bevat meer rpg-elementen dan zijn voorganger en biedt, naast de keuze voor twee verschillende hoofdpersonages, bijvoorbeeld verschillende gespreksopties.

In Assassin’s Creed: Odyssey keren zeeslagen terug en veldslagen bestaan uit grote aantallen krijgers. Het eigen schip kan verbeterd worden, net als wapens en uitrusting. Ubisoft belooft bovendien dat spelers ‘het ware verhaal’ achter de wezens uit de Griekse mythologie zullen leren.

Vorige week maakte Ubisoft CEO Yves Guillemot nog bekend dat er geen Assassin’s Creed-game in 2019 verschijnt.

Assassin’s Creed Odyssey verschijnt op 5 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hardware Hitjes: ‘RTX 2080 anderhalf keer zo snel als GTX 1080’

Insomniac maakt speelduur bekend voor nieuwe Spider-Man-game