in

Vond jij de Outriders demo tof?

Wat vonden jullie van de Outriders demo? Ik moest er zelf flink inkomen omdat er heel veel tijd wordt genomen om het verhaal uit te leggen en de gunplay voor mij niet zo lekker aanvoelt. Ik speelde het op de Series X en ik vond de deadzone van de sticks veel te hoog en er zit een soort van rare acceleratie op je aim waardoor het je naar mijn idee wat te moeilijk wordt gemaakt om fatsoenlijk te richten.

Maar ik vond de combinatie met de powers wel heel cool, zeker als je in co-op gebruik kunt maken van elkaars speciale krachten. Zit wel potentie in denk ik! Ik zou de demo een 78 geven.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
LosPilotas
LosPilotas
2 jaren geleden

Het speelt wel enorm tof, maar ik heb hier een dubbel gevoel bij, grafisch is het echt niet zo mooi, op de ps5 ziet het er niet uit. Dus ik vraag me af, krijgt dit spel een next gen update?

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

hmm.. ja, mixed, game is voor mij niet boeiend genoeg. Er zijn betere shooters waar ik dan liever mijn tijd in steek.

MonsterCrab
2 jaren geleden

Ook niet echt mijn soort game. Ik zal de demo aanslingeren, maar de video heeft me nou niet echt overtuigd helaas. Misschien dat ‘ie wel een award wint voor ‘Meest grijze game van 2021’

Kiekmgoan46
Kiekmgoan46
2 jaren geleden

Loot lijkt aardig goed, aangezien er vanaf blauwe gear skills opzitten die je speelstijl behoorlijk aan kunnen passen. En blauwe rarity valt al aardig snel in de demo, waardoor ik al wat keuzes begon te maken in mijn selectie van gear en niet simpelweg de gear met de hoogste score koos.

Maar dat was dan ook wel al het positieve.

Skilltree is allemaal kleine procentuele tweaks waarmee je in combinatie met goeie gear vast toffe builds kunt maken, maar ik wordt er zelf een beetje moe van. Ow 5% increase, wow.
Gunplay voelt matig net als de beschikbare Powers. Ai lijkt slecht, maar gelukkig is het level design nog veel slechter. Hier is je kleine schiet arena met random generated barricades, want we hebben een coversysteem. En die is ook slecht, al heb je op den duur amper cover nodig en lijkt die meer voor de ai te zijn zodat het niet zo belabberd overkomt. Ziet er verder behoorlijk generiek uit.

Motion blur, waarom? Gelukkig kon het op pc uitgezet worden in de config files. En de hoeveelheid camera shake tijdens de 30 fps cutscenes?! Wie keurt zoiets goed?

Generiek met op t oog goeie loot.

I Expect You To Die 2 voor PlayStation VR aangekondigd

‘Nintendo lanceert dit jaar nieuw Switch-model met 4K-output’