in

Voormalige baas van BioWare werkt met nieuwe studio aan nieuw IP


In een bericht op Twitter maakte Hudson bekend dat hij een nieuwe studio heeft gevormd, genaamd Humanoid Stuidos. In hetzelfde bericht geeft de regisseur aan dat de nieuwe studio werkt aan een compleet nieuw IP.

“Ik ben de afgelopen tijd druk bezig geweest met iets tofs samen met mijn collega’s, en ik zou willen dat ik het kon delen met jullie. Vandaag kondig ik een onafhankelijke studio aan die opgericht is om de creatieve vrijheid van ontwikkelaars te ontketenen. 

Verder geeft Hudson aan dat zijn nieuwe studio innovativiteit en kunstzinnigheid vooropstelt en dat een compleet nieuw IP dat moet gaan tentoonstellen. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Konami kondigt samenwerking aan met The Medium-ontwikkelaar Bloober Team

JP Games werkt aan twee ‘grootschalige’ nieuwe titels