in

Vr-game Lone Echo 2 komt deze zomer uit


Een precieze datum voor de game is er nog niet, maar voorheen was alleen bekend dat het spel ergens dit jaar uit zou komen. De game komt alleen op de Rift uit, maar is ook speelbaar op de Oculus Quest via Air Link.

Lone Echo 2 speelt zich logischerwijs af na het eerste deel. Kapitein Olivia Rhodes en een door de speler bestuurde androïde Echo One – ook bekend als Jack – worden vierhonderd jaar in de toekomst geworpen, waar een verlaten ruimtestation de oplossing is om weer terug naar huis te reizen. Hieronder is een nieuwe trailer te zien.

Ontwikkelaar Ready at Dawn kondigde Lone Echo 2 al in 2018 aan, een jaar na de release van het bejubelde eerste deel. Inmiddels is Ready at Dawn opgekocht door Facebook, de eigenaar van Oculus.

Zustersite Gamer.nl gaf een 9 aan de eerste Lone Echo: “Dit ruim acht uur durende sciencefictionavontuur geeft je het gevoel dat je werkelijk in en rond een geavanceerd ruimtestation zweeft en werkzaamheden verricht. Het zeer sterke acteerwerk zorgt voor de broodnodige menselijke emoties in een overdonderend technologisch geheel. De unieke vorm van voortbewegen is bijzonder comfortabel. Alleen een ietwat saai middenstuk weerhoudt Lone Echo van perfectie. De indrukwekkende vormgeving en talloze details vragen wel om een zeer krachtige pc.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe beelden van PlayStation 5-versie Genshin Impact getoond

Gewelddadige ninja-actie in Ninja Gaiden: Master Collection