in , ,

VR ja of nee, en waarom?

We hebben een eerste blik gekregen op de nieuwe VR-controllers van PlayStation. Ikzelf ben wel een VR-liefhebber en houd de ‘PSVR 2’ zeker in de gaten. Ben benieuwd hoe jullie in VR staan. 

Heb je er een?
Wat speel je zoal en wat vind je van de controllers? Welke headset heb je momenteel en bevalt die? Wat is jouw gouden tip voor beginners?

Maakt VR je misselijk?
Dan ben ik erg benieuwd naar deze ervaring. Vaak als mensen misselijk worden van VR proberen ze het maar 1x en daarna nooit weer. Soms kan je er gewoon echt niet tegen, maar soms was die ervaring op een stand bij een beurs met een misselijkmakend spelletje. Wat zijn jouw misselijke VR-ervaringen?

Nog nooit geprobeerd?
Waarom niet? Niks voor jou? Nog niet ontwikkeld genoeg? 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
1 jaar geleden

Heb zelf geen VR bril, maar heb zowel met de ocolus als psvr gespeeld bij vrienden en beide waren geweldige ervaringen en de psvr 2 gaat zeker in huis komen.

Alleen horor doe ik niet meer in VR, niet dat het eng is maar het mes dat ik in mijn been heb gekregen voel ik nog steeds en dat terwijl het virtueel was.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Haha, echt hè? Wie trekt dat wèl in VR?!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Same here! Die PSVR2 gaat er komen! Al zijn er vermoedelijk maar een paar interessante spellen, dan nog lijkt het me de moeite.

MonsterCrab
1 jaar geleden

Ik heb zelf een Oculus Quest liggen hier, maar ik raak hem echt nooit meer aan. Het is toch een gedoe om weer aan te zetten allemaal. Wel moet ik echt nog een keer Half-Life:Alyx proberen, dus misschien ga ik die snel maar eens aanschaffen…

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik heb een keer een virual reality project gezien van een student van die game-opleiding in Utrecht. Dat was echt super vet. Ik heb nog nooit een VR-game gespeeld.

Ik ben wel van plan het een keer aan te schaffen. Het schijnt allemaal een stuk minder gedoe te worden straks, dus ik denk dat ik er dan wel voor ga. Lijkt me super vet om RE7 eens in VR te spelen.

Snuivert
Snuivert
1 jaar geleden

VR moet gewoon blijven natuurlijk. Het is letterlijk waar mensen 50 jaar geleden al over fantaseerden. Mooi als iets aparts naast ‘normaal’ gamen. Ben wel eens misselijk geweest van met name vliegen en tollen in een ruimteschip/straaljager, maar altijd is het door simpelweg oefenen en door de zure appel bijten uiteindelijk wel weggegaan.

Hopelijk lukt het Sony opnieuw om VR voor zo’n lage prijs aan de massa aan te bieden, want zo helpt PSVR natuurlijk enorm mee in het relevant houden van de technologie.

LosPilotas
LosPilotas
1 jaar geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Daar heb ik totaal geen problemen mee. Ik speel heel vaak population one.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door LosPilotas
tielo
1 jaar geleden

Ik ben voor de release van de PSVR naar Rotterdam geweest om zo’n ding uit te proberen en vond het best leuk maar het was duidelijk dat de techniek nog niet van die aard was dat ik in zou stappen. De framerate, resolutie en controllers deden het niet voor mij.
In PSVR2 ben ik zeker weer geïnteresseerd, mocht Half-life: Alex daarop verschijnen dan hebben ze waarschijnlijk een PSVR2 aan mij verkocht want dat ik toch wel de killer app.

Sony onthult volgende generatie PlayStation VR-controllers

Square Enix onthult Life is Strange: True Colors