in

Vraag voor de old skool gamers. Wat is jullie favoriete N64 game?

Die van mij is ‘Rampage’. Geweldig game waar je ongegeneerd kan slopen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dokter Caspari
2 jaren geleden

Majora’s Mask is verre weg mijn favoriete N64 game maar ook mijn favo Zelda. Moet ik naar iets meer obscure titels kijken dan heb ik de meeste uren in Harvest Moon 64 zitten. Een farming game met weinig mogelijkheden, een kleine spelwereld en trage gameplay. Toch is dit echt een voorbeeld van ‘Less is more’, want de verhalen, sfeer en kneuterige spelomgeving maakten dit echt tot een pareltje.

PiccoloHombre
2 jaren geleden

Perfect Dark heb ik wel helemaal kapot gespeeld. daar moest je volgens mij de expansion pack nog voor kopen, zodat je geen 4mb, maar 8 mb ram had 😀

miklo32
miklo32
2 jaren geleden
Antwoord aan  PiccoloHombre

Ik had deze opmerking gemist, maar Perfect Dark was geweldig!! Volgens mij had je hier geen expansion pack voor nodig overigens.

MartinVerschoor
2 jaren geleden

Golden Eye, easy

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden
Antwoord aan  MartinVerschoor

Heb je die gelekte XBLA versie al gezien?

MartinVerschoor
2 jaren geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

Ja, best wel nice

MichelMusters
2 jaren geleden

Moeilijk om te kiezen, het blijft één van m’n favo consoles. GoldenEye 007 heeft mijn meeste tijd ingezeten denk ik, die game heb ik werkelijk jaren met vrienden gespeeld. Banjo-Kazooie is een van mijn favo platformers. Wave Race is een van de beste racers ooit gemaakt en ik wacht nog altijd op een nieuw deel.

Mijn favo ‘underdog’ is Misschief Makers van Treasure!

CodyvandenBogert
2 jaren geleden

Gotta be Majora’s Mask en Pokémon Snap

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door CodyvandenBogert
PietS.
PietS.
2 jaren geleden

Poehhh… Dat is een goeie. Ik kan wel een willekeurige top 5 maken, in ieder geval!

  • Super Mario 64
  • Ocarina of Time
  • Majora’s Mask
  • Banjo-Kazooie
  • Banjo-Tooie
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Golden Eye en Mario 64!

coola
2 jaren geleden

Star wars: shadows of the empire

Rahl
Rahl
2 jaren geleden

Dan ga ik toch voor Ocarina of Time. Maar ik heb ook enorm goede herinneringen aan Blast Corps van Rare! De N64 was een mooi apparaat.

Aces-82
Aces-82
2 jaren geleden

Easy…… goldeneye

Fr3nzy
Fr3nzy
2 jaren geleden

Dat is voor mij goldeneye 007. Zowel alleen als met vrienden heel veel gespeeld. Op een goeie tweede plek Zelda ocarina of time.

The Decider
The Decider
2 jaren geleden

Ocarina of Time was voor mij op dat specifieke moment perfectie. De immersieve wereld, het avontuur, de grootte, de uitdaging, de magische soundtrack.. als ik één game weer in zijn eigen tijd mocht spelen, dan was het deze.

PHtH
2 jaren geleden

Er zijn zoveel goede games verschenen op de Nintendo 64.
Ik weet niet welke ik het beste vind.

miklo32
miklo32
2 jaren geleden

Voor mij was dat Eternal Darkness. Ik weet niet eens meer precies waarom ik hem kocht, maar had geen hele hoge verwachtingen. Maar wat een geweldig spel. Elk ‘level’met een andere character, alle freaky dingen die gebeuren en het spel is tig keer speelbaar omdat dit bij het einde hoort. HEbben meer mensen deze game gespeeld?

MichelMusters
2 jaren geleden
Antwoord aan  miklo32

Zeker, maar dat is een GameCube-spel! De ontwikkeling begon wel als N64-game 😉

miklo32
miklo32
2 jaren geleden
Antwoord aan  MichelMusters

Ja tuurlijk! Dan wordt het 007. Samen met vrienden hele nachten doorgehaald op splitscreen

Vond het een mooie zonsondergang (Sea of Thieves)

WTF, waar is de stadia categorie?