in ,

Waarom is Ezio’s Family zo belangrijk in Assassin’s Creed?

Ik zat vannacht om 3 uur nog even naar wat muziek te luisteren voordat ik ging slapen en na een tijdje kwam een voor mij zeer bekend nummer langs. Namelijk Ezio’s Family, uit Assassin’s Creed II.

Deze track horen brengt me altijd wel even terug naar de tijd dat ik ‘s avonds laat voor het eerst ACII opstartte. Naast dat het gewoon echt een supertoffe track is, realiseerde ik me gisteren nog een andere betekenis achter deze track. Als je iets bekender bent met het paradepaardje dat AC voor Ubisoft is, weet je waarschijnlijk wel dat in vrijwel elk deel van de franchise een soort remix van deze track te vinden is. Het is een terugkerend ding door de hele franchise en het was dus om 3 uur vandaag dat ik opkwam met een mogelijke betekenis. Ik heb geen idee of dit een ding is maar ik denk dat het niet heel raar zou zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=C2U7FNYs1-8

In de Ezio Trilogy (ACII, Brotherhood en Revelations) zien we veel van het leven van Ezio Auditore da Firenze. Van een jonge knul die problemen zoekt op straat, naar een van de meest legendarische Assassin’s in de franchise. Door deze games zien we constant de mensen om Ezio sterven. Zijn familie, vrienden en geliefden. Ezio’s Family speelt als eerste terwijl Ezio een mooi momentje heeft met zijn broer maar komt in vrijwel elke game na II weer terug. Waarom? Nou, ik denk het volgende.

Ezio’s Family gaat niet om zijn familie door bloed. De Brotherhood of Assassins is zijn familie en dat is waarom het in zoveel van de games terugkeert. Elke protagonist van elke Assassin’s Creed titel is een deel van Ezio’s Family en de muziek word steeds weer opnieuw gebruikt om ons daaraan te herinneren.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
1 jaar geleden

Ik heb nooit zo nagedacht over de muziek. Maar ik kan mij wel vinden in jou theorie.

Mr. Grand
Mr. Grand
1 jaar geleden

Geweldige soundtrack inderdaad! Kan me er in vinden waarom ze het blijven gebruiken, erg tof!

25 jaar aan Pokémon samengevat

Goede monitor voor ps4 pro?