in ,

Waka waka waka… Pac-Man 99 vandaag uit op Nintendo Switch

Bandai Namco heeft vannacht Pac-Man 99 voor Nintendo Switch aangekondigd.
 
Het spel staat vanaf vandaag op de Nintendo eShop en kan alleen gedownload worden door Nintendo Switch Online-leden. Wel is het het spel volledig gratis, al kunnen er custom thema’s worden gekocht gebaseerd op Galaga, Dig Dug, Xevious en meer. Er zijn in totaal twintig klassieke thema’s.
 
De game combineert de klassieke Pac-Man-gameplay met het battle royale-genre. Mensen spelen Pac-Man op de gebruikelijke manier: met het hoofdpersonage worden stipjes gegeten en spoken ontweken. Ondertussen spelen 98 andere mensen ook Pac-Man. De persoon die als laatste nog speelt heeft gewonnen.
 
De sleutel tot de winst ligt bij het opeten van zogenaamde slapende spoken. Deze vormen daardoor een ‘spooktrein’. Eet die op en ze worden naar tegenstanders gestuurd.
 
De game heeft veel weg van Super Mario Bros. 35 en Tetris 99, twee gratis Nintendo Switch Online-games die het bedrijf eerder op de Switch uitgaf en ook klassieke games met het battle royale-genre combineerden.
 
https://www.youtube.com/watch?v=DQ2c-6CJ-tM

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Sowieso wel even proberen. Tetris99 speel ik nog steeds regelmatig. Mario 35 heb ik twee keer gedaan ofzo, maar dat greep me niet gelijk. Ben benieuwd hoe dit is.

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Lijkt me wel geinig, ff checken vanavond.

MonsterCrab
2 jaren geleden

Die zagen we niet aankomen. Erg benieuwd!

LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Ik moest ff denken aan Shakira hehe.

Pinball-achtige indiegame Beast Breaker aangekondigd

Het Archives-evenement van Overwatch is begonnen