in , ,

Wat heb jij voor het laatst gespeeld?

Het is vandaag woensdag, de tweede dag van de zonnige maand juni. En met ingang van deze maand gaan we iets nieuws proberen op Inside.Gamer, namelijk dagelijkse discussie topics! Vanaf vandaag zal er iedere dag op Inside.Gamer een nieuw topic gestart worden. Vandaag trappen we af met een algemeen topic, namelijk: welke game heb jij voor het laatst gespeeld? 

De afgelopen tijd ben ik weer verslingerd geraakt aan Pokémon, in dit geval Pokémon Sword op de Switch. Ik heb de game tijdens de release gekocht en destijds in een weekje of twee uitgespeeld. Hierbij nam ik lekker m’n tijd, veel door de nieuwe wild area gefietst op zoek naar Pokémon om een leuk team mee samen te stellen en mijn Pokédex te vullen.

Bijna een jaar geleden kwam de eerste expansion voor de game uit, en eind vorig jaar de tweede (en laatste). Waar ik in eerste instantie een beetje sceptisch was ben ik uiteindelijk erg blij met de toevoegingen die de DLC met zich mee bracht! Veel Pokémon uit oudere generaties keren terug en de mogelijkheid om met een paar vrienden samen dungeons te doen is erg leuk. 

Sinds een tijdje heeft mijn broer ook een Switch met Pokémon Shield, nu kunnen we dus heel gemakkelijk Pokémon ruilen en elkaar helpen met het voltooien van de Pokédex! Intussen ben ik ook bezig met het samenstellen van een competitive team, iets wat ik nooit eerder in Pokémon heb gedaan. Het is altijd leuk om een nieuwere/diepere laag te ontdekken in een game die je eigenlijk al zo lang speelt!

Daarnaast is sinds gisteren de remaster van Virtua Fighter 5 uitgekomen. Een game die ik nooit eerder heb gespeeld maar als die hard Tekken-fan niet zomaar kon laten liggen. In tegenstelling tot Tekken speelt de game een stuk minder vloeiend, wat het misschien minder aantrekkelijk maakt om naar te kijken maar wel een stuk beter om te leren. Het is veel makkelijker te zien wat er precies gaande is tijdens een gevecht en wie nou precies “aan de beurt is”. Ik ga de game sowieso vaker spelen!

Welke games hebben jullie de afgelopen dagen gespeeld? En hebben jullie nog iets noemenswaardigs meegemaakt?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Ik ben bezig met Luigi’s Mansion 3 en AC Valhalla. Bij de laatste game ben ik bij een quest die In Dreams heet.. leuk uitstapje van de main quests.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Immortals Fenyx Rising heb ik gisteren na 50 uur afgerond (de game zelf in 40, maar ik had nog 10 uur nodig voor de Platinum Trophy, wel veel ‘grinden’ nog). Gisteravond nog snel een begin gemaakt met Miles Morales en dat smaakte naar meer!! Daar ga ik mij de komende dagen dus wel mee vermaken, schat ik zo in.

Rainking
2 jaren geleden

Daar wil ik ook nog een keer goed voor gaan zitten. De demo heb ik vorig jaar met veel plezier gespeeld. Op Google Stadia, no less!

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Net een fijne pot Warzone gespeeld 🙂 En daarvoor Wrath of the Druids uitgespeeld.

Dokter Caspari
2 jaren geleden

Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Mochten hier fans van Donkey Kong Country zijn, dan is deze game het proberen waard. Een blast-to-the-past met een pittige moeilijkheidsgraad (mocht je alles willen verzamelen).

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Als je Donkey Kong Country leuk vindt, dan is Kaze And The Wild Masks wellicht ook wat voor je. Die was al een paar maanden digitaal verkrijgbaar, maar heeft een paar weken geleden ook een fysieke release gekregen.

Eurokok
Eurokok
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Ja, bij gebrek aan een nieuwe Donkey Kong Country platformer is dit een erg leuk alternatief! Fijne soundtrack ook 🙂

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  Eurokok

Sowieso zou een nieuwe DKC game gewenst zijn… is al weer lang geleden.

Rainking
2 jaren geleden

Ik heb vanmiddag de demo van Scarlet Nexus gespeeld. Al het promotiemateriaal vond ik er wel interessant uitzien en dat is best bijzonder, want ik ben niet zo heel erg van de over-the-top actie. Ik was dus wel geïnteresseerd, maar ik was er toch ook nog niet helemaal uit of het wel iets voor mij zou zijn. En nu ik de demo heb gespeeld… ben ik er nog steeds niet uit. Het ziet er wel tof en bizar uit, dat anime stijltje bevalt me wel, maar de combat, ik weet het gewoon niet. Misschien dat ik het nog een keer of twee moet proberen met de kennis van nu. Kijken of het dan wat meer klikt.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Had nog nooit van deze game gehoord (ligt vermoedelijk aan mij), heb net een trailer bekeken en dit is voor mij een harde pass (wat.een.vage.$h*t) maar wel heel leuk om op deze manier eens (voor mij!) onbekende titels langs te zien komen. Een volgende keer raak ik misschien wél enthousiast.
Succes met het doorhakken van de knoop!

Rainking
2 jaren geleden

Dank je. Je kan nou eenmaal niet alles leuk vinden. Maar goed ook, want dan hou je helemaal geen geld meer over. En nu zie je iets waar je geen interesse hebt, maar je kan zo een keer iemand een spel zien noemen waar je nog nooit van gehoord hebt, maar helemaal je ding is.

coola
2 jaren geleden

Met mijn geschiedenis zou je denken dat ik Assassin’s Creed ( Valhalla) of dragon Ball Z Kakarot op zou noemen… Maar nee ik ben volop bezig met mass effect 2. Ik heb weinig met EA maar met de mass effect trilogie hebben ze iets goed uitgebracht.

Die andere twee games wil ik wel graag spelen maar door gebeurtenissen ( die bij aantal leden bekend zijn) kan ik weinig motivatie vinden om die games op te starten. Als ik mij er goed bij voel zal ik er ik een artikel over schrijven.

Luigi1985
2 jaren geleden

Vrijdag heb ik weer even goed tijd om te gamen. Dan ga ik weer verder met Sekiro. Deze week spel ik ‘s avonds altijd ff Samus Returns. Meestal slechts een kwartiertje. Dus echt veel kom ik er niet aan toe.

Eurokok
Eurokok
2 jaren geleden

Yakuza 5. Niet mijn favoriete deel. Te veel characters en ook het verhaal doet me niet zo veel. Ik ga hem toch uitspelen, zodat ik aan 6 kan beginnen en Kiryu’s verhaal kan afsluiten.

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden

Na village afgerond te hebben speel ik de laatste tijd bijna dagelijks een paar uurtjes forza horizon 4. Heb em bijna uit schat ik zelf in. (Beste racegame die ik tot nu toe heb gespeeld, oude GT nostalgie daar gelaten)

Volgende week de nieuwe Ratchet and Clank en misschien een glimp van de FF7R update voor de PS5

Babo89
Babo89
2 jaren geleden

Dankzij GamePass kom ik toe aan spellen die het ‘net niet’ zijn/waren, of in ieder geval genoeg kritiek bij launch kregen.

Momenteel Mass Effect Andromeda aan het spelen en moet zeggen dat het lekker wegspeelt, net zoals de voorgaande delen lekker rondneuzen en eindeloze gesprekken voeren met die en gene. Upgraden bij specifieke stations of loadout veranderen vind ik r*k, die mogelijkheid zou beter gewoon in de GUI moeten zitten.

Tot nu toe vermaak ik me er prima mee en ben nog niet op andere systemen dan Eos geweest

Riot Games kondigt mobiele versie van Valorant aan

Nintendo zendt op dinsdag 15 juni een E3-Direct uit