in , , ,

I.G Q&A: Wat is de slechtste game die je hebt uitgespeeld?

We kennen onze eigen smaak goed, waardoor we weinig met slechte games in aanraking komen. Vaak weten we van te voren wel of een game onze moeite waard zal zijn. Soms zijn we ontzettend enthousiast voor een nieuwe game, maar blijkt deze achteraf een flinke teleurstelling te zijn. Dan komt het dilemma: ga je door of haak je af? In zeldzame gevallen spelen we de game gewoon uit. Daarom deze week de vraag: wat is de slechtste game die je hebt uitgespeeld.

Bonusvraag: Wat is je favoriete soepsmaak?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
The_Stifmeister
The_Stifmeister
1 jaar geleden

Hoef ik niet lang over na te denken; Final Fantasy XV. Wat een gedrocht van een game en de naam Final Fantasy onwaardig. Heb mezelf naar het einde geploeterd omdat ik toch alle Final Fantasy’s wil uitspelen maar mijn god, wat een drama.

Laatst nog een keer geprobeert uit te spelen om te kijken of het echt zo slecht was ik me herinnerde. Kwam niet verder dan 2 uur…het was nog slechter dan ik al dacht. Ik hoop dat ze met Final Fantasy XVI weer een knaller scoren want het gaat me niet nog een keer lukken om door zo’n puinhoop van een game te spelen.

TiRamySu
TiRamySu
1 jaar geleden
Antwoord aan  The_Stifmeister

Ja idd vond er ook vrij weinig aan. Maar ik ben halverwege gestopt. T/m deel 12 vind ik ze nog leuk persoonlijk. Die nieuwe lijkt wel cool alleen weet ik niet wat ik van die summonfights moet vinden.

Mijn slechtste game die ik heb uitgespeeld was Outriders… gameplay was leuk maar had geen ziel.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door TiRamySu
Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  The_Stifmeister

Dat was ook 1 van de spellen die ik nooit heb uitgespeeld. Op mijn eerste playthrough heb ik na 10 uur aan de kant gelegd, ik had er absoluut geen click mee. In xvi heb ik wel redelijk veel vertrouwen, het is gedeeltelijk van de makers van 14 en die hebben er zeker met de laatste uitbreidingen een zeer goede mmorpg van gemaakt met een super verhaal.

Erik07
Erik07
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik bleef die game maar spelen met de gedachte “het leuke gedeelte komt nog”. Niet dus.. wel helemaal uitgespeeld

HanTheMan
1 jaar geleden

Hele lastige vraag, maar dan ga ik toch voor groentesoep, het minst toch wel minestrone dat is echt meer een laffe tomaatsmaak.

Rainking
1 jaar geleden

Momenteel is dat Aliens: Colonial Marines op de PS3. Daar hadden we collectief veel meer van verwacht. En toch, he!? En toch heb ik me er nog best mee vermaakt. En dan voornamelijk met één de multiplayer modes. Volgens mij heette het Escape. Je was óf een marine die moest ontsnappen, óf een alien die de marines moest stoppen. Dat vond ik erg tof om te doen. Helaas zijn de servers al een paar jaar offline. Maar zelfs de campaign wil ik nog wel eens een keer doorspelen.

Was je trouwens opgevallen dat het eerste woord van mijn reactie “momenteel” is? Er zijn namelijk een paar spellen die als minder goed of zelfs slecht worden beschouwd die ik toch ooit eens wil uitspelen. Gewoon, om ze toch eens ervaren te hebben. Twee daarvan zijn Final Fantasy VIII en XIII, en dan met name die laatste. Afijn, we gaan het zien.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Meestal stop ik als ik een slechte game speel. Maar als ik even niet zover terug ga in de tijd. Dan is het heel verassend Guardians of the Galaxy. Het verhaal was leuk. Maar de gameplay het was echt vaak niet om te doen zo saai en matig. Maar niet uitgespeeld maar wel gespeeld moet ik ook echt Mafia 3 noemen wat een tegenvaller van jewelste zeg.

Lavalera
1 jaar geleden

Dat is wel een echt erg moeilijke vraag. Over het algemeen vind ik een game al niet zo heel snel slecht. Ik gebruik meer termen als ok, goed en geweldig. Ik doe altijd wel een beetje onderzoek van te voren over een spel of het wat voor mij is of niet, dus dat ik een spel maar ok vind en het snel aan de kant leg gebeurt niet vaak. En die spellen die ik maar okish vindt speel ik eigenlijk nooit uit.
Het spel wat daar dan het dichts bij in de buurt komt wat ik me actief kan herinneren dat ik onlangs gespeeld heb is Cyberpunk 2077. Daar had ik veel meer van verwacht, heb het uiteindelijk uitgespeeld na een uur of 45 maar merkte wel dat ik aan het einde maar door het verhaal heen jaagde omdat ik het niet echt geweldig vond.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Wat Snoop213 ook al zegt Mafia 3. Ik heb hem wel uitgespeeld maar het was echt werken ipv genieten. Hopelijk wordt het volgende deel een stuk beter.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door adutchman
Luigi1985
1 jaar geleden

Lastige vraag, want ik speel meestal games die me al leuk lijken en als er niks aan is, dan verkoop ik ze weer door of laat ik ze links liggen. Dus ik zou het eigenlijk niet weten.

Dunke
1 jaar geleden

Sonic Forces. Daar was gewoon echt absoluut niets aan.

Ashalar
Ashalar
1 jaar geleden

Enter the Matrix, op de PC. Ja, de controls waren pauperslecht, maar dat is in de lijn met de rest van de game.

Met zowel Niobi als Ghost door het verhaal heen geworsteld. Hadden achievements toen al bestaan, dan kreeg je alle achievement punten in één keer als je beide verhaallijnen had voltooid. Wat een martelgang. Alleen het knokken in de Merovingian levels waren tof. De rest was en is complete bagger.

Hoe ik voorbij de rij-secties ben gekomen is mij nog steeds een raadsel. Zelf rijdend had je een AI partner die al schietend nog een olifant zou missen op een meter afstand. Als je zelf moest schieten, dan had je een AI partner die het op de weg rijden als een suggestie zag. Een suggestie die overigens compleet genegeerd werd.

Het platformen was wellicht het ergste. Ja, platformen in een third-person shooter/brawler. Bodemloze put riolen waar je op een buis moest lopen van amper 10 centimeter breed. Vastgrijpen aan een ladder om te beklimmen was nogal een dingetje. Ik had in ieder geval niet de indruk dat zowel Ghost als Niobi ooit buiten de Matrix een ladder had beklommen, want dat was duidelijk een skill die ze niet bezaten, noch ooit geupload gekregen in hun brein.

“I know how to climb ladders.”

“Show me.”

Soms lukte het wel, vaak genoeg viel je in een bodemloze put. Een bodemloze put in een riool, in wat een volstrekt correcte recreatie moet zijn van een menselijke stad. Te zeggen dat het spel archaïsche game clichés voor lief nam is een understatement.

Werd Matrix: Reloaded er beter van, nadat ik Enter had gespeeld en daardoor een completer beeld had gekregen van het verhaal? Hoe zal ik het zeggen? Ik ben in de bioscoop in slaap gevallen.
Dat of de scene-wisseling was dusdanig vreemd en abrupt dat ik het idee had een stuk gemist te hebben. Zou zomaar kunnen.
Nee, de film werd er niet beter van.

Een van de slechtste games die ik ooit gespeeld heb. Ja, hij staat nog in de kast en wordt zowaar afgestoft tijdens een schoonmaakronde. De kans dat ik het ooit nog zal spelen is echter 0,0%.

Iets positiefs dan? Bruine bonen soep! Dat is de beste soepsmaak! En nee, niet die shit van Unox, maar door moeder gemaakt.

Wat spelen we dit weekend? 4 en 5 juni

Screenshot Sunday #57 (Rainking Edition)