in

Wat is jouw favoriete racegame?

Vandaag is Forza Horizon 5 uitgekomen. Althans, voor iedereen. Zij die de premium edition hebben aangeschaft konden al wat eerder aan de slag met de game. Ga jij hem halen?

Omdat vandaag de game uit komt heb ik aan jullie de vraag wat jullie favoriete racegame is. Is het Forza? Misschien is het wel gewoon Mario Kart 8.

Of misschien ben je wel zoals ik en houd je niet zo heel erg veel van racing games. Begrijp me niet verkeerd: ik vind het zeker leuk, maar ze weten me nooit lang vast te houden. Dat gezegd te hebben was ik als kind wel wat meer van de racegames. Zo was Need for Speed Underground een van mijn eerste games ooit. Daarom is het ook vrij makkelijk om die als mijn favoriet te benoemen.

Maar eigenlijk heb ik nog het meest Need for Speed Most Wanted gespeeld, je weet wel, de goede. Voornamelijk het personaliseren van auto’s vond ik het leukste om te doen. Natuurlijk zagen die auto’s er over-pimped uit, maar destijds was dat wat ik cool vond. 

Tegenwoordig ben ik niet echt meer van het racen. Een leuke arcaderacer hier en daar is wel leuk met vrienden. Zo speel ik vaak met wat vrienden op de bank een paar potjes Trackmania Turbo. Maar de enige racegame die ik nog met regelmaat speel is Mario Kart 8 op de Switch. 

Nou moet ik zeggen: Forza Horizon 5 ziet er heel gaaf uit. Het is dat ik (nog) geen Xbox Series X heb. 

En wat jij? Wat is jouw favoriete racegame en waarom?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
xevulutionx
xevulutionx
9 maanden geleden

Mijn meest favo racegames waren Forza Motorsport 4 en Gran Turismo 4.
Ik zoek vaak een combi van realisme en arcade en tegenwoordig ook iets waar ik met een stuur rondes kan rijden.
Echter het veranderd wel, ik ben nu extreem verslaafd aan FH5 geraakt. De afwisseling is zo fijn, het designen, de beelden EN het geluid. Eindelijk een racegame waar mijn auto (een bmw m3 f80 en helaas in de game alleen de m4 van die generatie, echter is dat eigenlijk dezelfde auto motorisch) klinkt zoals het hoort. Die rasp zit in het geluid en inmiddels heb ik diverse designs later een mooie collectie staan, kan de game haast niet wegleggen.

Luigi1985
9 maanden geleden

Racegames heb ik een rare verhouding mee, want als ik er eenmaal in zit, kan ik ze echt weken/maanden blijven spelen, maar toch koop ik er vrijwel nooit een. Voor mij zijn het wel de arcade-achtige racegames die het doen hoor. Gran Turismo is bijvoorbeeld niks voor mij.

Mijn favoriet? Lastig, maar ik weet dat ik Excite Truck (Wii) en DiRT 2 (PS3) ontzettend lang gespeeld heb destijds. Vooral die eerste heb ik helemaal binnenste buiten gespeeld. Een andere game die me bijstaat is BurnOut 2 voor de GameCube. Ik had die game nooit zelf, maar we speelden m wekelijks met een groep vrienden. Ik heb een aantal jaar terug Burnout Paradise geprobeerd, maar dat vond ik echt drie keer niks met zo’n open wereld.

Nu ik aan het typen ben, schiet me F-Zero GX ook binnen. Das toch wel ff iets anders, maar ik vond m wel super tof. Net als natuurlijk vrijwel iedere Mario Kart-game.

okidokie-1
9 maanden geleden

Dat zal voor mij Need for Speed Underground zijn. Ik speel eigenlijk amper race games, maar met dat spel heb ik mij uren vermaakt. Je eigen auto pimpen, driften en met een geweldige soundtrack vond ik dat toen een top game.

Watchful
9 maanden geleden

Ben geen racegame man, maar ik heb altijd genoten van een potje Mario Kart.

JohnnyLoco
JohnnyLoco
8 maanden geleden

Ben meer van de casual/arcade racers. Speel graag de need for speed games en zeker ook mario kart. Moet zeggen dat het dankzij Forza Horizon 5 wel erg begint te kriebelen om een series x te scoren. Hij ziet er erg vet uit.

Weet iemand of het gewoon net als NFS gassen en gaan is of dat je echt met van die assists enzo moet gaan zitten kutten?

Cuberd
Cuberd
8 maanden geleden

Mijn favoriete race games zijn Forza en Gran Turismo. Ik speel vrij wel elke race game Arcade of niet. Maar er is een game waar ik nog altijd hoop dat ze een reboot gaan aankondigen en dat is midnight club wow wat was die game goed. Het gevoel an snelheid en als wat stuk kon hoe je door stad ramde echt niet normaal goed.

Pro tips be like:

Gameplay van Grand Theft Auto: The Trilogy uitgelekt