in

Wat speelden wij dit weekend? ;)

Ik heb dit item gemist dit weekend, dus hierbij een helpende hand aan de redactie die vast heel druk is met Gamescom.

Zelf speel ik dit weekend niets, want ik ben met vakantie (of het moet CM 01/02 zijn dat op mijn oude laptop staat die ik voor mijn werk heb meegenomen). 😉

Wel heb ik vlak voor mijn vakantie nog gebruik gemaakt van de aanbieding in de PS-Store om A Plague Tale: Innocence op te halen voor 11,99 euro. Had veel goeds over de game gehoord. Nog nooit gespeeld. Wel eerst nog even de laatste trophies afvinken van Ratchet & Clank: Rift Apart en dan ga ik aan dit middeleeuwse avontuur beginnen!

 

 

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fonsrutte
fonsrutte
2 jaren geleden

Ik ben weer Dishonored aan het spelen, blijft een geweldige game. Hierna meteen deel 2 erachteraan

Rainking
2 jaren geleden

Ik heb nog weinig gespeeld dit weekend. Vandaag ook niet veel tijd voor. Maar ik heb gisteren het een en ander gekocht tijdens een dagje Utrecht, daar wil ik vanavond even wat van uitproberen.

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Mafia 2 definitive edition. Had de game nog nooit gespeeld en ondanks de negatieve reviews heb ik er veel plezier aan!

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Druk met inpakken voor de verhuizing, dus niet heel veel tijd gehad. Hierdoor de wat korte games gespeeld. Twee shmups Crimzon Clover en Psyvariar Delta en daarnaast paar portjes Pokemon Unite.

Overigens damn de Switch is onderhand wel een heaven geworden voor de Shmup liefhebbers. Zal het eens na tellen maar volgens mij bezit ik al meer dan 20 verschillende shmups en heb ze nog niet eens allemaal.

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Vrijdag en zaterdag gewerkt, dus toen niks gespeeld. Vandaag ben ik vrij! Final Fantasy 14 wordt natuurlijk weer gespeeld en ik speel ook nog Stella Glow op de 2DS. Laatstgenoemde is echt een zeer underrated JRPG die nu maar liefst 5 euro in de e-shop kost!

Spikrislayer
Spikrislayer
2 jaren geleden

Speel eigenlijk alleen splitgate. Ben inmiddels lvl 42 nu plus platinum rank in 2v2 ranked.

En ik heb gisteren voor het eerst echt vr gegamed. Pistol whip is the name en voor mij de leukste vr game.

Luigi1985
2 jaren geleden

Haha droog.

Anyway, heb dit weekend Mayhem Brawler gespeeld op de Switch (review volgt nog) en uiteraard Skyward Sword HD.

Demon’s Souls was ik even vijf min mee verder gegaan, maar ik had een lichte kater en ik ging bij de eerste vijand die ik tegenkwam al dood.Die heb ik geparkeerd voor een rustiger tijdstip.

coola
2 jaren geleden

Sinds 17 augustus weer met een totale rerun van de Assassin’s Creed franchise begonnen en ik ben sinds vrijdag alweer beland in Assassin’s Creed: Bloodlines, die hoop ik vanmiddag of morgen avond uit te spelen.

Gamescom 2021

Screenshot Sunday #22