in

Wat spelen we aan het eind van het oude en aan het begin van het nieuwe jaar (31 december en 1 januari, duh…)

Waar blijven die vliegende auto’s? Het is al bijna 2023 en ik heb zo nog steeds niet gezien. Hetzelfde met hoverboards, zelfdrogende jassen en zelfstrikkende sportschoenen. De toekomst is nog steeds verder weg dan we ooit dachten. Daarom houden we het dit weekend nog maar even bij het heden, ook al tellen we er op de kalender weer een jaartje bij.

Maar heb je überhaupt wel tijd om te gamen? Best kans dat je naar de kroeg gaat en de volgende dag nodig hebt om bij te komen. Of glasbakken gaat opblazen, maar op de Eerste Hulp terecht komt. Of gewoon de jaarlijkse verplichtingen hebt. Allemaal mogelijk. Al zullen de eerste twee opties wel meevallen, als ik naar de hoogbejaarde, gemiddelde leeftijd van de bezoekers hier kijk.

Zelf ga ik morgenavond bij mijn buurman langs. Filmpie kijken en wat Mario Karten. Drankje erbij, lekker relaxed. Verder kijken dat ik nog wat verder ga spelen, zoals God Of War of Crisis Core.

Dus, wat gaat het worden!? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
35 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Je was met net voor. Ik had ook een post gemaakt:

Morgen is het de laatste dag van 2022. Misschien tijd om oliebollen te eten, de nodige alcoholische versnaperingen te nuttigen en sociaal te doen met vrienden of familie. Zelf hecht ik er niet super veel waarde meer aan. Voorheen was het vooral stappen of met de hele vriendengroep naar de kroeg, maar sinds ik samenwoon blijven me meestal gezellig thuis bij onze huisdieren. Om er een gezellige avond van te maken is er de nodige drank in geslagen en wordt er zelfs gegamed.

Share

De Nintendo Wii is aangesloten en onlangs heb ik voor een zacht prijsje Guitar Hero Metallica en Dancing Stage Hottest Party op de kop getikt. Ja, deze stijve hark gaat ‘dansen’ met de nodige alcohol. Biertip voor morgen: Jopen Meesterstuk 2023. Die heb ik gister geproefd in de kroeg en beviel me zo goed dat ik vandaag bij de slijterij nog een grote fles heb gekocht.

Vanavond speel ik overigens nog wat Elden Ring. In de vakantie flink opgeschoten in wat optionele gebieden en ik ben al dicht bij t einde.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Je hebt zo te horen een goed weekend voor de boeg. Geniet er van zou ik zeggen!

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Thanks dat gaat zeker lukken. Jij ook!

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha enkele weken geleden ging je naar een retrobeurs en gaf je voor de anderen hier die ook gingen een omschrijving hoe ze je zouden kunnen herkennen. Ik zal die niet herhalen, maar ik zie die persoon nu voor me op een dansmat :p

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Nou heb ik zelfs dat beeld in mijn hoofd thanks :p

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Vandaag The Quarry uitgespeeld. Was wel ok maar ik had er meer van verwacht. De tijd dat ik heb ga ik besteden aan High on Life (vind ik erg leuk) en God of War.

Alvast een fijne avond morgen everybody!

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Wel grappig want voor mij was het precies andersom. Was begonnen aan High on Life maar na 2 uur werd het spel me te eentonig en kwam de humor me de keel wel uit. Maar goed het is niet ieder zijn ding. The Quarry vind ik het sfeertje van jaren 90 tiener horror echt goed en wordt het 1 van mijn eerste horror games die ik uit zal spelen. Maar goed ieder zijn eigen smaak he haha

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja die vond ik toch veel beter. Kan niet echt begrijpen waarom ze die kwaliteit niet meer kunnen evenaren

Lavalera
1 jaar geleden

Met oud en nieuw doe ik vrij weinig. Heb er niet zo veel mee en ben de leeftijd van zuipen en bij iedereen langs gaan wel voorbij. Dat was leuk tot ik een jaar of 25 was. Zal samen met de vrouw wat vieren en samen alcohol vrij drinken. Mevrouw Lavalera is namelijk zwanger en mag niet aan de drank dus dan doe ik maar mee met de onthouding.

Qua gamen. Vorige week ben ik op de Xbox begonnen aan The Quarry. Ben normaal niet de grootste horror fan. Resident evil en dat soort spellen speel ik zelden uit, maar dit spel pakt me wel. Het voelt een beetje als een tiener horror van weleer. Weet nog niet hoe ver ik ben maar uitspelen ga ik hem zeker wel. Heb nog geen plan wat daarna te spelen ben ik nog aan het bedenken.

Op de ps5 heb ik vorige week mezelf Marvels Midnight Suns als kerst kado gedaan. Ik dacht dat het alleen een tactische rpg was, maar het is veel meer dan dat. Er zit ook een heel stuk social sim bij, waar je praat met de superhelden en vriendjes met ze maakt. Er is een stuk resources verzamelen en cosmetics unlocken met die resources zoals hero pakjes of de kamer van de hoofdpersoon Hunter aanpassen. Daarnaast is het een kaart gebaseerde strategie rpg. En het spel speelt tot nu toe heerlijk weg.

Mensen fijne jaarwisseling en gelukkig 2023.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Gefeliciteerd!! Wel netjes dat je solidair bent en geen alcohol drinkt.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Thanks 🙂 vind het ook wel normaal om solidair te zijn. Zij zit 9 maanden met de ellende dus ik doe dan mijn best maar on het zo makkelijk mogelijk voor haar te maken

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

En zo hoort t ook! En in je eentje aan de drank is toch minder gezellig.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Voor mij ruim een week geen games, aangezien ik een weekje in de bergen zit. Bij thuiskomst maar weer verder met a Plague Tale: Requiem. Die valt me lichtelijk tegen en het feit dat een tweede playthrough vereist is voor de platinum werkt bepaald niet sfeerverhogend… Ach ja.

Lavalera
1 jaar geleden

Geniet van je vakantie verder!
Wel jammer om te horen dat je Requiem niet echt super vindt. Het was mijn game van het jaar maar snap wel dat sat niet voor iedereen zo is

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Morgen eerst het bestelde eten ophalen met de vrouw, 45 min heen en 45 min terug, maar goed dat hebbie als je op het platteland woont.
Dan wil ze gloof ik nog naar een 1 of andere bloemen toko, dan nog ff boodschappen halen want wil zondag me nieuwe Slowcooker Express Turbo uitproberen 😀

Ja ja ik weet lekker belangrijk allemaal :D, in de avond naar familie in het dorp (denk dat ik de trekker neem :D)

En als mee zit nog tijd om verder te gaan met Octopath Traveler en misschien op zondag nog ff verder met Assassin`s Creed Odyssey, had die al uitgespeeld op de Xbox maar wilde hem ook nog een keer spelen op de PS5.

Fijne jaarwisseling allemaal (goed uiteinde ga ik niet wensen want dat klinkt zo raar, alsof iemand de pijp uit gaat :D)

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Het ligt er natuurlijk aan waar je het eten gaat halen, maar ik ben letterlijk gisteren vanaf (tussen) `s-Gravendeel en Strijensas 40 min heen en 40 terug opgehaald in Ridderkerk en het was nog stil op de weg ook (snelweg).

Dus vanaf Sas naar de N217 is al lol 10 a 15 min.

coola
1 jaar geleden

Morgen vrij weinig. Misschien nog wat BG3. Zondag ga ik weer beginnen aan Assassin’s Creed 1 en dan ga ik het dit keer opnemen en op m’n youtube channel zetten.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Cool. Hoop wel dat je dat kanaal deelt met ons, dan ga ik zeker checken!

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Ik zal wel moeten als ik wil dat mensen het gaan kijken xD

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door coola
adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Ja haha ok ik hou het in de gaten. Succes iig

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Bij deze alvast de link naar mijn youtube channel.

Er staat zelfs al wat content op xD

https://youtu.be/U4dFzpRj1II

Bij minuut 33 gaat het in mijn unieke stijl grandioos fout

https://youtu.be/9Sko6fGtblE

En hier is het vanaf minuut 19:40 hoe het er bij mij altijd aan toe gaat in dit soort games.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Thanks. Je hebt best skills in Red Dead vergeleken met mij 🙂 Er staan best wat video’s op maar dat zal veel meer worden de aankomende tijd. Nice!

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Thanks, maar mijn Gaming skills zijn eigenlijk juist best slecht hoor :D. Bij Assassin’s Creed zal je wel gaan zien hoe hard ik noob xD

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanks altijd leuk om te horen

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Heeej mot dat nou, krijg gelijk weer zin in RDR2.

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  DarkraverX

Graag gedaan 😉

Musical Monday: Taylor Swift – 1989 (Deluxe Edition)

Dubbel maar ik kan m niet weghalen