in

Wat spelen we deze oud en nieuw? 30 december t/m 1 januari

This is it, boys! Het laatste weekend van het jaar. Mocht je nog wat uit willen spelen, dan is dít je kans! Zelf zou ik een hapje, een drankje en een spelletje aanraden, maar niet teveel van alles. En voor alle runderen out there, ik hoop dat je voor de rest van je leven geen plannen had met je handen of ogen.

De nieuwe SSD staat helemaal vol met spellen, dus ik kan elke PS5 game die ik heb eindelijk makkelijk opstarten. Dat gaan we lekker niet doen, want ik wil weer verder met Trials Of Mana. Een paar maanden geleden was ik een tweede playthrough gestart, maar nooit afgemaakt.

En jullie? Keer je na jaren terug naar de wereld van Gothic? Vecht je je weg naar de top in de King Of Fighters XIII re-release? Of moet alles aan gort in Wreckreation? Let me know!

En nog maar even een waarschuwing voor de hardleersen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
aRc
2 maanden geleden

De laatste dagen van 2023, qua games heb ik dit jaar wat meer uren er aan kunnen besteden dan in 2022.

En dat beviel prima 🙂 .

En dit laatste weekend denk ik nog een beetje verder te gaan met The Legend of Heroes: Trails in Cold Steel (I) . Nader nu wel zo langzamer hand het einde en dan volgend jaar op naar deel 2.

En alvast een ” ‘Ne gooie roetsj ” (Voor de bewoners van het zuidelijkste gedeelte van Nederland een vast wel bekende uitdrukking 😉 )

Laatst bewerkt 2 maanden geleden door aRc
Luigi1985
2 maanden geleden
Antwoord aan  aRc

Gij ook

Kunstschilder1987
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

klinkt als een #MeToo’tje met een zagte gee 😀

Kunstschilder1987
2 maanden geleden
Antwoord aan  aRc

Moag ich dich aug unne gooi roetsj wunsje keal! 😉

Luigi1985
2 maanden geleden

Deze week Metroid Dread voor de tweede keer uitgespeeld. Vorige keer deed ik er 12 uur over (15 om alles 100% te halen). Nu ben ik gewoon lekker doorgelopen en heb ik t in 8 uur gered. Dit keer nauwelijks gebacktracked om items te halen en dan valt t nog meer op dat het spel vrij lineair is voor een Metroidvania. Misschien ook omdat ik veelal wel wist waar ik naar toe moest.

Heb woensdag Resident Evil Village gekocht. Die bevalt me tot nu toe prima. Wel ff weer inkomen. Lijkt een beetje een combi tussen de oude delen en resident evil 4. Qua gameplay.

Heb vandaag Captain Toad Treasure Tracker gekregen van m’n vriendin. Dus die ga ik samen met RE spelen dit weekend.

Kunstschilder1987
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

captain toad!!!!!
ik heb ooit van een hele goede maat deze kartonnen pin up Toadette gekregen, zon reclame bord. ik zeg graag pin up want dan kan ik Toadette een pinup girl noemen 😀

comment image

Eerlijk is eerlijk, we kunnen niet anders concluderen dan dat t een lekker ding is… grrrrr

Luigi1985
2 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Haha nice. Woon je in een gamesshop? Met al die labels per console/handheld?

Kunstschilder1987
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

hahaha nee dat niet! ik heb die zelf een keertje op ebay besteld, vond het leuk om die per plank voor mn verzameling te duiden, elke plank een eigen system, dat idee.

Luigi1985
2 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Nice. Nee ik denk dat ik dat er hier niet doorheen krijg.

DarkraverX
DarkraverX
2 maanden geleden

Op moment ben ik helemaal verslaafd aan Monster Hunter World en Warhammer 40000: Rogue Trader.

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden

Trine 4 is afgelopen week geplatinumd. Ideale game voor tussendoor. En dit weekend weer verder met Jedi Survivor. Ik ben een heel eind met het verhaal maar vrees voor de platinum nog wel de nodige uurtjes nodig te hebben. Komt goed!

Dragon_Martin
Dragon_Martin
2 maanden geleden

Ik ga natuurlijk verder met Yakuza: Like a dragon! Deze week was ik helemaal hooked aan een van de minigames. Ik denk dat ik die management minigame voor 10 uur heb zitten spelen…

Luigi1985
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Wow das wel erg veel. Nu ik er aan denk, heb ik ooit in Super Mario 64 op de DS wekenlang die minigame met de katapult en de bommen zitten spelen om steeds maar een hogere score te krijgen. Tsjah toen was een touchscreen nog nieuw.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Onnozele minigame of niet, zolang we er maar plezier aan hebben gehad!

De minigame uit Yakuza klinkt op papier redelijk saai. Je start met een klein bedrijf dat amper winst maakt. Je kan vestigingen kopen, upgraden, verkopen en daarnaast heb je ook nog werknemers die je kan aannemen, promoveren, ontslaan en natuurlijk ook toewijzen aan de verschillende vestigingen. Elke werknemer heeft zijn sterktes dus is het soms wat puzzelen om ze optimaal in te zetten. Hoe beter de winsten, hoe betere vestigingen en werknemers je kan veroorloven. Die zorgen dan weer voor nog meer winsten en blijkbaar is zo’n loop vrij verslavend! Het klinkt redelijk serieus maar eigenlijk is het totaal niet. Het blijft nog steeds een Yakuza minigame ten slotte.

Kunstschilder1987
2 maanden geleden

poeh, ik heb nog duke nukem 3d, bloodstained ritual of the night classic mode, en wat sid meiers civilization (xb360) op programma staan komende dagen.

Mijn gespeelde games in 2023

Review: Project Rub