in

Wat spelen we deze vakantie? 22 oktober t/m 13 november

Vakantiiiiiiiiiiieeeeeeee!!!!! Dat betekent dat er alle tijd is om te gamen. En dat komt mooi uit, want deze week zijn Gotham Knights en A Plague Tale: Requiem uitgekomen, dus daar zal wel wat tijd ingestoken gaan worden. En dat is nog niet alles, want de komende weken komen ook de Resident Evil: Village DLC en God Of War: Ragnarök nog eens uit. Zin in! Ook spotte ik op de webshop van Nedgame een Switch versie van Little Witch Nobeta, maar dat bleek een japanse import. Ik wacht nog even of er nog een europese release van komt, want dat lijkt me gewoon een leuke cutesy soulslike.

Is dat het enige dat je in je vakantie gaat doen? Echnie! Maandag staat het concert van Counting Crows op de planning. Volgende week zondag is er een retro game beurs in Hengelo. Ik wil nog naar de Black Adam film. Als ik me dreig te vervelen, kan ik thuis nog wel een beetje rommelen. Dat gaat dus wel goedkomen.

Wat hebben jullie de komende dagen op de planning staan? Gotham Knights? A Plague Tale: Requiem? Iets dat wél boven de 30 fps komt? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
11 maanden geleden

Heel toevallig heb ik ook een weekje vakantie. Niet vanwege school vakantie dat was hier vorige week maar ik moest uren op maken. Het is inderdaad handig want naast de spellen die je al noemde kwam ook persona 5 op de xbox deze week.

Op de xbox heb ik Ni No kuni in pauze modus gezet. Reden? A Plague Tale requiem. Mijn god wat een game is dat. Als dit zo door gaat wordt dit mijn game van het jaar. Die doet alles was het eerste spel doet en dan beter. Het ziet er mooi uit, het is onwijs spannend, de gameplay is geweldig en dat terwijl ik geen groot fan ben van horror of stealth games. Hier ga ik me komende week wel mee vermaken. Hiernaast heb ik nog toegang tot de bèta van een spel waar ik verder geen info over mag delen, iets met duivels en deel 4 en daar hou ik het helaas bij. Ik hoop als a plague tale klaar is ook mi no kuni af te maken zodat ik aan persona kan beginnen. Druk druk druk

Op de playstation wordt het een combinatie van Atelier Ryza en Gotham Knights. De mixed reviews houden mij niet tegen om het spel gewoon te spelen. De reviews zitten er wel vaker naast voor mij. Het zal geen top 10 game zijn maar ik verwacht me er wel wat uren mee te vermaken. Als ik dna nog tijd over houd wordt het Atelier Ryza. Ten minste als een 4e game lukt tegelijk hehe anders gaat die ook even op pauze.

Lavalera
11 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Persona had ik nog niet aangeraakt had de gewone al met de ps plus collection en de royal versie in ene sale gekocht op de ps5, maar omdat ik een voorstander ben van meer Japanse games op de xbox want meer keuze etc, spele ik hem bewust op gamepass, voelt een beetje als support zeg maar ook al helpt 1 persoon niet echt maar goed.

En ja plague tale zijn beiden goed, zo goed dat je soms vergeet dat het indie of aa games zijn. Grafisch kan het mee met de nieuwste games, maar je ziet aan lipsync issues en de 30 tot 40 fps dat het geen optimalisatie budget heeft als een aaa game. Eerlijk gezegd is de 30 fps amper merkbaar en omdat de game een overduidelijke aa is maar wel erg goed kan ik al die kleine dingetjes over het hoofd zien.

Dungeon keeper 3 is al nooit uit gekomen en dan heb ik ook nog es toegang tot deel 4 moet je na gaan hoe speciaal dat is haha

Luigi1985
11 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Oké je hebt me nu nieuwsgierig gemaakt naar A plagues tale. Heb me nooit verdiept in die games, maar mss moet ik het eens doen.

Lavalera
11 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik zou het zeker een keer proberen als je tijd hebt en ruimte voor eht spel. Iedereen is positief over zowel innocence als requiem. Dus mocht je er ooit een keer tijd voor hebben en tegen de spellen aan lopen zou ik het zeker proberen.

Lennardodin
Lennardodin
11 maanden geleden

Ik heb herfstvakantie, dus dat is helemaal chill! Zal genoeg moeten doen aan school en zal tussendoor ook m’n sociale afspraken hebben (studentenvereniging o.a.), maar qua gaming:

Veel FUT 23 (zit er helemaal in en heb lekkere teams) en verder zal er wel eens een potje zombies gebeuren. En ik wil zeker weer eens verder met singleplayer games; dat zal voornamelijk Horizon worden gok ik.

En Lego Star Wars en GotG.. geen idee, ben te wispelturig :p

Lennardodin
Lennardodin
11 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik verwacht bij GotG ook niet per sé hele gevarieerde gameplay, had ik ook niet gezien online. Als het qua verhaal en humor enigszins vergelijkbaar is met de films, ben ik al blij 🙂
Klopt Lego blijft zeker leuk! En ik ga verder met Forbidden West! Zero Dawn heb ik geplatinumd 😀

Luigi1985
11 maanden geleden

Ik heb geen vakantie helaas. Van het weekend zal ik ongetwijfeld Elden Ring weer oppakken. Misschien slinger ik mn GameCube ook nog even aan en ben nog bezig met een DS-game waar ik nog een artikel aan wil wijden.

Fijne vakantie voor de mensen die vakantie hebben.

Laatst bewerkt 11 maanden geleden door Luigi1985
Lavalera
11 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Je bent al aardig wat maandjes zoet met Elden Ring. Ik kom steeds niet verder dan een uurtje of 10 en dan wordt ik weer afgeleid door een ander spel. Ik hoop volgend jaar een rustig game maandje te vinden om het echt eens een goede kans te geven.

Luigi1985
11 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ja klopt. Volgens mij heb ik er al zo’n 80 uur in zitten. Weet niet precies. Ik heb in t begin heel rustig aan gedaan, maar als ik nu ergens kom dan wil ik nog steeds ieder hoekje zien. Vaak is het slechts voor een item dat ik toch nooit gebruik, maar ook regelmatig voor iets tofs.

Ja het gebeurt niet vaak dat ik een game zo grondig doorspeel.

aRc
11 maanden geleden

Geen vakantie maar wel een lang weekend, (aanstaande maandag verlof).
Momenteel ben ik bezig met The Legend Of Heroes: Trails from Zero.
Zit nu bij hoofdstuk 2 en begin er nu goed in te komen naar een uur of +/- 15 gespeeld te hebben.

Gaat niet in bijster hoog tempo maar hopelijk de verhaallijn voltooid voordat The Legend of Heroes: Trails to Azure uitkomt begin volgend jaar.

Tussendoor nog wat Need For Speed Heat gespeeld, en Forza Horizon 4. (Al ik niet echt van de race games ben, toch gecombineerd redelijk wat uren in kunnen stoppen.)

Voor allen die wel nu vakantie hebben, veel (game)plezier toegewenst.

Mr.Saturn91
11 maanden geleden

Ik hoop dit weekend Deltarune uit te spelen. Nou ja, hoop… het is zo goed, dat ik het jammer vindt als het voorbij is. Gelukkig komen er nieuwe hoofdstukken aan 😀

adutchman
adutchman
11 maanden geleden

Ben bezig de eerste Mario+rabbits uit te spelen. Had hem nog nauwelijks aangeraakt en misschien ga ik daarna het vervolg kopen. Ook speel ik a plague tale en Yakuza 3.

Fijne vakantie!

adutchman
adutchman
11 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Jazeker die ken ik. Als de reviews ok zijn haal ik hem wel. Bijna iedereen irriteert zich aan die rabbids maar ik vind ze best leuk. Sowieso alles waar Mario in zit heb ik een zwak voor dus het kriebelt al wel om sparks of hope te gaan spelen:)

Laatst bewerkt 11 maanden geleden door adutchman
Luigi1985
11 maanden geleden
Antwoord aan  adutchman

Met Mario & Rabbids kun je je wel even vermaken. Ik vond het wel een game die leuk is voor korte sessies, eens in de paar dagen.

adutchman
adutchman
11 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ja zo speel ik hem ook, telkens een half uurtje. Eerlijk gezegd doe ik dat bij alle games want die series moeten ook gekeken worden. Eigenlijk te weinig tijd in een dag 🙂

Michael-Raymond-Clayton
11 maanden geleden

Ik had Gotham Knights gepre-ordered omdat ik dit weekend het rijk voor mezelf heb en meteen aan de slag wilde. En toen las ik de reviews…
Gelukkig vermaak ik me er desondanks tot nu prima mee!

DanTheGameKing
DanTheGameKing
10 maanden geleden

Geen vakantie voor mij naar gelukkig wel tijd om te gamen! Sinds 3 weken ben ik de trotse bezitter van een Steam Deck en ik vind het werkelijk fantastisch, zowel handheld als gedocked is het geweldig!!

Ik ben altijd een echte console speler geweest, van de Atari 2600, via de Sega Mega Master system 2 tot aan de XBOX series S en nu voor het eerst een ‘PC’ en mede door de perfecte werking van de Steam Deck (en de control lay-outs) is het een waar feest!

Momenteel speel ik vooral euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator, Sleeping Dogs en een beetje Farming Simulator 22.

In mijn Metal Gear re-run Heb ik afgelopen week eindelijk MGS3 Snake Eater uitgespeeld, wat een episch avontuur was dat weer met best pittige Bossfights. Nu even pauze en dan ga ik eindelijk MGS4 voor de eerste keer doorspelen, ben erg benieuwd!!

Allemaal een mooi weekend en een fijne vakantie voor de vakantiegangers!

Laatst bewerkt 10 maanden geleden door DanTheGameKing
DanTheGameKing
DanTheGameKing
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Dank je wel! Jij een hele fijne vakantie en veel game, film en beurs plezier

Snoop213
Snoop213
11 maanden geleden

Mario and Rabbids Sparks of Hope. A plaque tale requim. Laatste vindt ik nog irritatie betreft de aanvals mogelijkheden van de hoofdrolspeelster

Tbt: Luigi1985’s Retroweekend #1

F1 22