in

Wat spelen we deze week?

Ben vooral benieuwd wat jullie op dit moment spelen, hier in ieder geval mijn lijst. 

Super Mario 3D World + Bowsers Fury:

Heb deze game nooit op de WiiU gespeeld dus voor mij een compleet nieuwe game. Ben nu in World 6, en ga eerst de game finishen en dan pas Bowsers Fury spelen. Game bevalt me wel. Speelt lekker weg, als ik even een momentje niets te doen heb in de avond knal ik er even wat levels doorheen. 

Nes Tetris (NTSC):

De Tetris der Tetrissen. Deze game is al zo oud, maar ik vind Tetris gewoon tof. Speel ook graag Tetris99 of Tetris Effect, maar deze Tetris is de oer Tetris. De NTSC versie is de versie waar de kampioenschappen mee gespeeld worden. Speel zelf wekelijks wel even een paar potjes om mijn eigen highscores te verbeteren. 

Cyber Shadow

Wat een game. Moeilijk, maar fair. Heerlijke tight controls en goede boss battles. De art en gametype moet je aanspreken anders kom je er niet doorheen. Beetje of NES Batman en Ninja Gaiden een kindje hebben gehad 😀

Scott Pilgrim vs The World

Erg goede 2D brawler. De game is al wat ouder, maar pas uit op de Switch. Vind je Streets of Rage of double Dragon leuk dan is dit ook een aanrader. 

Ik ga proberen om deze week in ieder geval SMW3D uit te spelen, en nog wat progressie te boeken in Cyber Shadow!

 

 

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
RuanMoleman
2 jaren geleden

Ik ben Ghost of Tsushima aan het spelen! 1e keer in heerlijk 60fps op de PS5. Denk rond dit weekend de platinum wel binnen en dan slinger ik door naar Spider-Man Remastered, 2e playthrough (1e op remaster).

PS_App_20210215_054832.jpeg
redadidas
redadidas
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Lekkere plaat!

coola
2 jaren geleden

Deze week staat in het tekenvan watch dogs Legion, althans als de tijd het toe laat.

mvoske
mvoske
2 jaren geleden

Ik speel deze week Assassin’s Creed: Valhalla! Uit een eerlijke opinie van een member op deze site heb ik namelijk meegekregen dat deze echt de moeite waard zou zijn!

PietS.
PietS.
2 jaren geleden
Antwoord aan  mvoske

:’-D

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door PietS.
Skuerke
2 jaren geleden

Little Nightmares II, leuke game met tof sfeertje.
Direct ook Little Nightmares I aangeschaft.

redadidas
redadidas
2 jaren geleden

Gisteren Control uitgespeeld, erg toffe game en nu gratis met PS Plus. Daarnaast ook bezig met SMW3D, die ik samen met m’n vriendin speel!

MonsterCrab
2 jaren geleden

Oeh goede vraag. Ik ben helemaal klaar met Mario 3D World + Bowser’s Fur en weet niet echt wat ik verder moet oppakken. Ik ga wel de beta van Roller Champions checken, maar als iemand nog een goede gametip heeft, hoor ik het graag!

PietS.
PietS.
2 jaren geleden
Antwoord aan  MonsterCrab

Heb jij wel alle levels in SM3DW met alle 5 de characters uitgespeeld? Ik heb echt alles gedaan, behalve dat.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door PietS.
Kaskarion
2 jaren geleden

Ik zit samen met mijn broer middenin een Warhammer 2: Total War campaign. We spelen met de Greenskins en zijn op het moment bezig alle dwergen en ratten uit te roeien. Ik was vergeten hoe verslavend die game kan zijn. Vergelijkbaar met Civilization waar je bij iedere beurt denkt: “Dit wordt de laatste, ik speel nu alweer veel te lang!” En voor je het weet ben je weer twee uur verder.

Toch wel een fijne afwisseling, een relaxte turn-based strategy game naast al dat schietgeweld.

incarnatus
incarnatus
2 jaren geleden

Hier speel ik: Valheim, Star Citizen,Rimworld

MichelMusters
2 jaren geleden

Nog hetzelfde als afgelopen weekend: Super Mario 3D World. De Wii U-game had ik al uitgespeeld maar ben ik nu nogmaals aan het doorlopen, maar wat is Bowser’s Fury een toffe verrassing!

MarioLuigi
MarioLuigi
2 jaren geleden

Ik heb net na 3 jaar eindelijk de tijd gevonden om Horizon zero dawn uit te spelen en ga nu eerst wat ruimte maken op mijn ps4 oudje door Kingdom Hearts 3 uit te spelen. Heb vandaag the last of us 2 binnen gekregen die ik volgende week zeker ga starten. Ben benieuwd naar de beste game van 2020!

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Yakuza Zero wordt het voor mij!

miklo32
miklo32
2 jaren geleden

Control. Toen die op psnow was, was ik te laat om hem uit te kunnen spelen. Nu ik hem via psplus heb kan ik er weer mee aan de slag. Heb alleen de irritante gewoonte nooit midden in een spel verder te willen en dus weer opnieuw begonnen. Net zoals ik nooit meerdere games tegelijk kan spelen. Dus het blijft bij Control deze week

Dorozu
2 jaren geleden

Voornamelijk Black Ops: Cold War en Tekken 7!!

TommyNL
2 jaren geleden

Mario 3d world is erg leuk om te doen. Vooral samen met mijn vrouw

Ben3576
2 jaren geleden

Super Mario 3D World + Bowsers Fury is het voor mij!

Welke PS1 classics moet ik zeker spelen?

Sculpting Ryu | Street Fighter – Timelapse