in

Wat spelen we dit kerstweekend? 24, 25 en 26 december

Jaaaaaaaaaa! Lekker lang weekend! Dat betekent extra veel gamen. Tuurlijk, er zit een dag tussen waarop je naar familie moet, maar verder kunnen we lekker los. Tenminste, dat hopen we dan maar.

Ik had laatst wave 3 van de extra Mario Kart 8 Deluxe circuits gekocht en een tijdje Nintendo Online, dus ik zal wat gaan rondscheuren. Ook wil ik verder met God Of War: Ragnarök. Dat is alweer te lang geleden. Ik zit eraan te denken om eens serieus aan Persona 5 te gaan beginnen, maar mogelijk bewaar ik dat voor volgend jaar. De Forspoken demo wil ook nog een tweede keer doorlopen om te kijken of het dan wat meer klikt.

En jullie? Gaan jullie helemaal los op Vampire Survivors? Verslaafd aan de side missions van Crisis Core? Of heb je een Evercade EXP gescoord en ben je in de wijde wereld van de oldschool klassiekers gedoken? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 jaar geleden

Ik was vorige week al begonnen met het herspelen van Yakuza Like a Dragon op de Xbox. Het blijft een heerlijk spel. Normaal ben ik niet zo van het games herspelen maar had even behoefte aan een Yakuza game en aangezien ik met Ishin moet wachten op februari deze maar weer opgestart. Of ik hem nogmaals uitspeel betwijfel ik, dat doe ik bijna nooit als ik een spel verspeel, maar ik vermaak me er nog prima mee.

Op de ps5 ga ik verder met Soul Hackers 2. Vermakelijke game van de makers van Persona. Ben redelijk aan het einde denk ik. Twijfel nog even wat daarna te spelen. Wou eigenlijk Witcher 3 herspelen maar aangezien eind januari en februari vol It met releases ga ik denk ik die even uitstellen. Zit nog even te twijfelen om mezelf een kerst cadeautje te doen en iets in de January sale te halen of toch Marvel’s midnight suns waarvan ik eerst dacht dat het een ander type game was dan het is. Maar goed, echt kerst vieren doe ik niet, lekker met de vrouw samen thuis en dat is het, dus ik heb het hele weekend om te beslissen.

Voor de mensen die kerst or andere feestdagen vieren, hele fijne feestdagen!

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik heb uiteindelijk op de Xbox The Quarry en Max Payne 3 gehaald van rewards punten, dus in principe gratis. Op de ps sale had ik niet echt heel veel wat ik nu wou De meeste games op mijn lijst zijn amper in de sale (Koei tecmo games zoals sommige Atelier games en de Fairy Tail rpg) of ze zijn nog te duur qua prijs. Heb nog even zitten twijfelen over Sword and Fairy together forever maar die is ook op xbox dus ik spaar wel door met rewards punten voor die. Ben geëindigd met Oxenfree voor 2 euro en heb toch maar voor Marvel Midnight Suns gekozen. Ik hoorde dat daar ook veel dialoog opties en relatie dingen als in mass effect inzitten dus daarom toch maar die proberen. Die moet me dan wel zoet houden tot Hogwarts Legacy uitkomt. En dan is het voorlopig klaar met nieuwe games. Het idee is om in 2023 minder games te gaan kopen nu nog kijken of het lukt haha

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Altijd goed om jezelf kerstpresentjes te geven. Ik heb Majora’s Mask 3D gekocht. Zal nog wel ff duren voor ik er aan begin, want ben nog met een andere game bezig op de ds.

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik kwam na een slepende bossfight tegen een gigantische reus op een punt dat ik kon kiezen of ik er ‘soort van klaar voor was’ of niet. Ik had wel zin om Elden Ring uit te spelen, dus ja gekozen en er gebeurde vanalles. Nieuw gebied erg tof, maar de eerste boss fight leek onrealistisch, dus ik ben maar wat gaan verkennen en zit nu in een of ander optioneel gebied te levelen, maar dat bleek dus een enorm tof en mooi gebied te zijn, met nog wat gebieden erachter enz. Dus ik zit er weer helemaal in. Elden Ring dus. Maar hoop wel binnenkort een keer klaar te zijn.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Nee nee. Ik vind Elden ring geweldig, maar ik moet er niet aan denken om opnieuw te beginnen.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik ken dat idee van het gevoel hebben van bijna klaar te zijn. Dat had ik laatst ook met Persona 5. Dacht ik er bijna te zijn bleek ik nog 30 uur game tijd te hebben haha.
Wel fijn dat je nog even een nieuw tof gebied hebt gevonden en toch nog nieuwe lol uit kan halen.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ja ik wist wel dat er nog wat optionele gebieden waren en eigenlijk wilde ik die skippen, maar nu ik er eenmaal weer inzit, denk ik toch dat r zonde is.

SenseNL
1 jaar geleden

Ik ben bezig met de originele Gears of War. Niet eens de Ultimate Edition voor de Xbox One, maar het origineel voor de Xbox 360. Vanwege de nostalgische waarde. Deze game was voor mij een van de hoogtepunten op de Xbox 360. Erg leuk om weer eens door te spelen tijdens de kerstdagen.

Ik vind het trouwens echt een verademing na het spelen van een aantal open-world games met uitgebreide skilltrees, etc. Die speel ik zelden uit, na zo’n 30 uur ben ik het beu en dan ben je vaak nog niet eens op de helft. Lineaire games daarentegen zijn vaak na 30 uur wel uitgespeeld.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door SenseNL
Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  SenseNL

Zijn die oude Gears nog te doen qua gameplay ed? Ik heb eigenlijk alleen maar Gears 5 gespeeld en nog niet echt gekeken naar deel 1 tot 4. Deel 5 vond ik echt super tof, met name door de fantastische graphics.

En ik snap je wel met lange open wereld spellen. Dat is simpelweg niet voor iedereen weg gelegd. Zelf hou ik wel van beide types spellen, ik kan me net zo goed vermaken met spel die ik in 10 uur uitspeel als een spel waar ik ruim 100 uur in kan stoppen. Gelukkig is er tegenwoordig genoeg keuze en is er voor elk wat wils.

SenseNL
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik vind GoW nog heel goed speelbaar! Heb geen enkele frustratie van de controls tijden het spelen. De graphics zijn natuurlijk gedateerd, maar toch vind in het er nog prachtig uitzien. Kan het niet helemaal uitleggen, maar kwaliteit van de graphics hangt niet altijd af van de specs. Zo vind ik Donkey Kong Country op de SNES en Zelda Ocarina of Time 3D op de 3DS en Zelda the Windwaker op de GameCube er prachtig uitzien. Hetzelfde geldt voor Gears of War. Een diamant uit 2006.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  SenseNL

Gears of war heb ik eigenlijk nog nooit gespeeld. Sterker nog, ik denk dat ik het aantal keren dat ik op een Microsoft console heb gespeeld wel op twee handen kan tellen.

Toch heb ik altijd met een soort van jaloers gevoel gekeken dat de Gears serie er enkel voor de Xbox is. Die games had ik wel willen spelen, maar ik heb me altijd voorgehouden dat drie consoles tijdens een generatie een beetje te veel van het goede is. Sony had natuurlijk uncharted, killzone en resistance. Nu dan wat andere franchises. Nintendo is een no brainer en Microsoft zou dan echt vooral om de Gears serie gaan voor mij en dat vond ik een beetje overdreven. Daarnaast werd er eerder ook veel FIFA gespeeld met vrienden en die hadden allen een PlayStation.

SenseNL
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ja, snap ik wel hoor. Heb dat zelf ook, alleen heb ik dan altijd een Xbox naast mijn Nintendo consoles gehad. Daardoor pas recent pareltjes zoals The Last of Us en Spiderman ontdekt.

coola
1 jaar geleden

Ik speel dit weekend nog steeds final fantasy 8. Ik denk dat ik hem rond 27 dec uit heb. Wat ik daarna ga spelen weet ik nog niet.

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja het gaat heerlijk voorspoedig. Het lukt mij eigenlijk meestal wel om rond Kerst klaar te zijn. meestal op de 24ste, maar ik had het dit jaar druk met andere zaken en ik ben ook alvast bezig met de voorbereidingen van m’n volgende project ( en dat is mijn Playthrough van Assassin’s Creed opnemen waar ik 1 januari mee ga beginnen) dus daarom dit jaar wat later klaar dan normaal.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

God of war Ragnarok! De eerste 2 uurtjes gespeeld en het bevalt me weer prima. Ideaal om mijn vrije tijd tussen de feestdagen te vullen.

Back to the Past with Coola deel 5

Review: Call of Duty: World at War DS