in

Wat spelen we dit (kerst)weekend? 25, 26 en 27 december


Martin verschoor

Ik ben wel weer lekker aan het gaan op Warzone. Die nieuwe, te kleine, map hoeft van mij niet. Maar gewoon lekker knallen in Verdansk blijft fijn. En ik moet Miles Morales nog uitspelen, dus ik vermaak me wel hoor, maak je geen zorgen, anders kan ik altijd nog terugvallen op God of War, waar ik nog steeds aan moet beginnen.

Miles Morales

Lars cornelis

Waarschijnlijk vooral Cyberpunk, maar ik wil ook zeker weer even in de wereld van Assassin’s Creed Valhalla duiken voor het Yule festival. Daarnaast is het vorig weekend er niet van gekomen om Gears 5: Hivebusters te spelen, dus wellicht gaat dat dit weekend gebeuren. Zo komen we het kerstweekend prima door hoor!

Assassin's Creed Valhalla

Michel musters

Ik heb ein-de-lijk Assassin’s Creed Valhalla uitgespeeld, dus ik kan verder met andere next-gen launchgames. Ik ben op moment van schrijven al over de helft van Spider-Man: Miles Morales. Ik moest er weer even inkomen, maar inmiddels vind ik het weer heerlijk verslavend om door Manhattan te slingeren aan mijn web en hier en daar een collectible te verzamelen of boeven neer te hoeken. Verder ben ik ook begonnen aan Sackboy’s Adventure, maar ondanks dat ik een platformfan ben heeft die game mij nóg niet echt gegrepen. Eigenlijk gebeurt dat met elke LittleBigPlanet-game: het ziet er zo tof uit, maar qua gameplay vind ik het niet spannend genoeg. Maar wat niet is kan nog komen!

Cyberpunk 2077

jacco peek

Natuurlijk speel ik Cyberpunk! De laatste dagen heb ik iets minder kunnen spelen, maar hopelijk kan ik nu weer flink wat progressie maken. Heel eerlijk: gisteren heb ik een punt bereikt waarop de game definitief mijn top 3 van heeft behaald. Hoe hard ik ook om de bugs heen moet werken (op Series X), de relaties die ik met personages opbouw en hoe menselijk en bijzonder sommige momenten zijn maken de ervaring fantastisch. Dit is wat ik zo tof vond aan The Witcher – hoewel het qua lastige keuzes nog wel meevalt – en wat er ontbreekt in vrijwel alle andere rpg’s.

Cyberpunk 2077

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Live om 19:00 uur: Cody pakt platinum op kerstavond

Kerstspecial: Het jaar van Nintendo en onze Top 3 Switch-games van 2020 – Bonuslevel #25