in

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 april

Dat was een lekker kort weekje, waardoor het nu al weekend is. Er zijn wel eens mensen die erdoor in de war raken en de hele week denken dat het de dag ervoor is. Daar ben ik altijd jaloers op, want die hebben dan weekend aan het eind van wat ze denken dat donderdag is. Dat moet wel erg goed voelen, dan.

Dit weekend speel ik… een paar spellen die ik hier niet ga noemen en vanzelf bij een zeker wekelijkse post voorbij zullen komen. En mogelijk nog wat Fall Guys en World Of Warcraft tussendoor. Alhoewel, laat ik die laatste maar niet doen, anders wordt het Screenshot Saturday… NEXT week!

En jullie? Lekker… eeeeeeeeeehhh… eeehh… Er is, eh, niet echt veel bijzonders uitgekomen deze week, geloof ik. Dragon’s Dogma II en Final Fantasy VII Rebirth zijn erg groot, dus redelijke kans dat jullie daar nog mee bezig zijn. Denk ik. Of niet? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
1 maand geleden

De tijd die ik heb ga ik spenderen aan Assassin’s Creed IV Black Flag (voor mijn youtube channel) en aan Dragon’s Dogma 2 (een game die totaal niet op de planning stond, maar waar ik ook geen èèn seconde spijt van heb. wat een avonturen heb ik al beleefd met deze game, vroeger met Lego en playmobil spelend fantaseerde ik over dit soort dingen en met Dragon’s Dogma 2 word die fantasie waar gemaakt.)

Lavalera
1 maand geleden

Hier is het grotendeels hetzelfde als vorige week.

Op de Xbox is het Sunset Overdrive. Beetje rustig aan stukje hier en daar. Ben echt super slecht in het door de stad bewegen maar de gameplay is wel een echt old school arcade gameplay type wat wel leuk is.

Op de PlayStation 5 zal het vooral Final Fantasy 14 zijn en misschien nog een stukje Dragon quest heroes 2 hier en daar .

De hoofdmoot zal zijn op de Legion Go. Daar speel ik Trails in the Sky. Een erg goede jrpg. Wel ontzettend veel leeswerk maar het verhaal zit goed in elkaar en de battles zijn even goed zoeken wat je waarmee moet casten. Is soms best pittig eerlijk gezegd, maar wel echt super goed.
Daarnaast ook nog een stuk Last Epoch hier en daar samen met mijn betere helft.

Fijn weekend allemaal!

NeetenDreek
NeetenDreek
1 maand geleden

Hier verder met God of War op de PS4 en Inside op de Switch. Denk dat ik vrij ver ben met God of War (misschien ook niet, geen idee eigenlijk). Inside schijnt maar 4 uurtjes te duren, dus denk dat ik daar ook vrij ver mee ben, maar wat een mooie game. Niet heel moeilijk, maar er wordt niets voorgekauwd en dat gecombineerd met het duistere sfeertje maakt het een hele toffe game. Op aanraden van een paar luitjes op deze site, dus bedankt daarvoor!

aRc
1 maand geleden

Dit weekend verder met Red Dead Redemption 2 en waarschijnlijk ook nog wel wat Maplestory.

RDR2 vordert al een klein beetje. De ontmoetingen met de willekeurige vreemdelingen vind ik een sterk element in het spel. Qua verhaallijn moet ik er nog meer in groeien, tot nu toe iets te veel losse lijntjes die (nog) geen geheel vormen voor mijn gevoel dan.

Bij Maplestory is het voor mijn hoofd karakter wel wenselijk om de extra buffs van de andere karakters nog wat te levelen. Dus een beetje heel erg een grindfest.
Maar ondertussen eindelijk het level bereikt met mijn hoofdkarakter dat ik naar een nieuw gebied kan en daar voor het eerst dat gedeelte van de verhaallijn kan spelen. Niet dat die zo mega sterk zijn over het algemeen maar kan er meestal toch wel van genieten.

Goed weekend toegewenst allemaal.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden

Ik ga verder met sea of stars. Als ik eerlijk moet zijn dacht ik dat het spel meer mijn ding zou zijn. Leuke pixel art, toffe muziek en gewoon old-school RPG fun. Maar ik heb vaak dat net niet gevoel, het is allemaal een beetje te eenvoudig, bij puzzels moet ik niet echt nadenken en de beperkte move-set in battles maken die ook redelijk simpel.

Versta me niet verkeerd, het is helemaal geen slecht spel. Maar ik had een 9 of zelfs 10 op 10 ervaring verwacht en het voelt eerder als een 7 voor mij. Misschien heb ik er niet de voeling mee dat anderen mensen omdat ik nooit echt RPG’s gespeeld heb zoals chrono trigger. Ik kan me voorstellen dat voor mensen die hier dol op waren als kind Sea of stars heel wat nostalgie kan brengen. Maar chrono trigger is van voor ik zelf maar geboren was!

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Dragon_Martin
Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Ik vind Sea of Stars ook wel aardig, ook ik dacht dat het helemaal mijn spel zou zijn, maar heb toch zelden zin om het weer te gaan spelen. Dan pak ik toch wat anders.

Luigi1985
1 maand geleden

Weer t zelfde: Dave the Diver en Majora’s Mask

CarnifeX
1 maand geleden

Ik wil verder met outcast: a new beginning, maar m’n PlayStation controller is overleden. Dan maar op pc wat anders spelen.
Satisfactory weer eens opgestart en ben al weer volop aan het plannen hoe mijn fabriek er moet uit zien.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

Hier wordt het Diablo IV en LEGO driver 2K.
Er is iets vermakelijks voor mij in elke LEGO game. Speel ze nooit lang, maar 1 , 2 weken toch altijd wel de nodige uren.

Diablo IV vind ik wel een leuk spel, al vind ik het tot nu toe wel vrij simpel.

Mijn toekomst op inside.gamer.nl

Review: Warhammer: Battle March (Xbox 360)