in

Wat spelen we dit paasweekend? 8, 9 en 10 april

Wat is beter dan het weekend? Een lang weekend, natuurlijk! En dat betekent dus meer tijd om te gamen. So pick your poison! Ben je lekker vijanden in elkaar aan het slaan in Sifu, nu dat eindelijk kan op de Xbox? Worden er potions gebrouwd in Atelier Ryza 3? Of ga je keihard de dierenverzorging in in Mijn Leven: Paardenwereld 3? Misschien toch wat anders? Let me know!

Oh, wat ik speel? Dat gaan we zondag zien…

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Ik ga weer verder met Resident Evil 4. Erg vette game.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Uiteindelijk toch nog niet aan resident evil village begonnen vorig weekend. Wel een kort spelletje uitgespeeld, Toem. Het spel duurt nog geen 4 uur en je lost raadseltjes op met voornamelijk het trekken van foto’s. Het beviel me eigenlijk wel!

Dit weekend ga ik me we wel helemaal op resident evil village storten!

Fijn Pasen iedereen!

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 jaar geleden

Van de week, vele verschillende spellen gespeeld.
Allereerst natuurlijk Final Fantasy 8, waar ik nog niet verder ben gegaan met het hoofd verhaal, dus zit nog steeds op disk 1.

Verder eindelijk Wo Long gestart, maar poeh dat was ff een steile leercurve in het begin. Nu ben ik voor een uitdaging niet bang, maar dit zal wel snel stuk beter moeten gaan, anders ben ik bang dat ik het niet ver ga maken in die game.

Door alle aandacht voor Diablo 4, kwamen de onvermijdelijke lijstjes met look a likes in alle krochten van het internet naar boven. Toevallig heb ik al heel lang NOX, ik zou het zelf omschrijven als een parodie op Diablo, maar wel een zeer vermakelijke vind ik. En in vergelijking met Wo Long ook een stuk makkelijker om mee te starten.

Dus de keuze dit weekend was al niet gemakkelijk, maar toen kwam daar van de week de BAFTA game awards uitreiking, nu was die geloof ik al vorige week donderdag, maar ik las het pas maandagavond. En voor mij een grote verrassing: beste game: Vampire Survivors. En die staat op gamepass had er al eerder van gehoord, maar het leek mij niet zo leuk. Maar ja als ze een prijs winnen, misschien toch maar even een kans geven.

Dus dat dinsdagavond gedaan en sindsdien ben ik helemaal hooked. Enorme dosis dan nog maar 1 potje, welke build zal ik nu voor gaan. En wat ik heel leuk vind, als je verder komt, komen er ook meer mogelijkheden, waardoor ik mij steeds afvraag zal er nog meer in zitten.

Dus ja, wat ik mij ook voorneem dit weekend, het zal enkel Vampire Survivors worden.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Kleine update, zo halverwege het weekend, inderdaad heb ik tot nu toe enkel Vampire Survivors gespeeld. Heel erg de neiging om een hulplijn te zoeken op internet, maar tot op heden de neiging nog kunnen negeren. Het leukste blijft toch om alles zelf uit te vogelen. Al is het soms frustrerend.
Helaas heeft papa de kids iets te goed opgevoed en is het nu vechten om screen time op de Xbox. Dus vandaar dat ik nog tijd heb om hier wat te posten.

Lavalera
1 jaar geleden

Op de Xbox ga ik verder met The Walking dead season 2. Even een korte game tussen door spelen. Daarnaast ben ik begonnen met een nieuwe game voor mijn terug in de tijd column. Omdat het een zij project is kan het nog wel even duren.

Ook op de Ps5 ben ik na het afronden van Ryza 2 bezig met Life is Strange 2. Ook even een korte game tussendoor. Daarnaast beginnen aan Tekken 7, was even in een fighting game mood na het spelen van Street fighter dat ik deze ook wou proberen. Daarnaast voor screenshot Sunday ook een game gestart. Een game die in mijn top 3 aller tijden staat en dat zien we zondag wel.

Als de korte games zijn afgerond weet ik het eigenlijk nog niet zo. Dat zien we wel als we klaar zijn. Of ik ga verder met een kort verhaal of ik duik weer in een jrpg

aRc
1 jaar geleden

Hopelijk dit (paas)weekend weer wat meer tijd aan videogames te kunnen spenderen.
The Legend of Heroes: Trails to Azure is nu bijna een kleine maand uit en ben net voorbij hoofdstuk 1 (De proloog was best wel kort). Al met al iets meer als 7 uur nu in gestoken.

Maar ik had The Legend of Heroes:Trials from Zero wel nog net voor dat Azure uit kwam de verhaallijn van kunnen voltooien en mijn eind save game mee kunnen nemen naar Azure. Vind dat soort dingen altijd wel leuk, referenties naar keuzes van een eerdere game in een reeks.

Voor de rest wellicht toch nog een poging wagen met Marvel’s Spider-man Remasterd, de hoeveelheid verzamel spullen/ foto punten/ hacken van mobiele zendmasten vond ik een beetje veel al in het begin. (Al is het maar deels nodig voor de progressie van de verhaallijn)

Zalig Pasen allemaal.

SenseNL
1 jaar geleden

Ik ga verder met Ghost of Tsushima. Zit nu na een weekje op ongeveer 1/3 van de game. Pak eigenlijk wel alle sidequests en collectibles mee, maar weet niet of ik dat voor de resterende 2/3 van de game ook blijf doen. Merk dat de sidecontent al wat in herhaling valt. Heb er nu 16 uur inzitten.

Twijfel of ik RE4 ook haal en die ernaast ga spelen. Ben niet zo van meerdere games tegelijkertijd spelen, maar heb zin in RE4.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door SenseNL
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar heb nu toch echt bijna de platinum van Hogwarts in de wacht gesleept. Wat een drama was dat! Was even toe aan een kortere game voor tussendoor en daar is PS+ handig voor in mijn beleving. Ben nu bijna klaar met Artful Escape. Niet helemaal mijn ding. Maar gelukkig dus niet te lang 🙂 wellicht dat ik aan de slag ga met Jett The Far Shore, the Pedestrian of Life is Strange. Genoeg te doen dus. Fijne paasdagen allemaal!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Tja, het begon wel ok, maar nauwelijks gameplay, en te veel van hetzelfde. Maar goed, ben net nu een paar uur onderweg in Jett The Far Shore en dat valt ook al tegen… Ben volgens mij niet alleen want de tweede onmisbare (verhaal gedreven) trophy is maar door 8% gehaald… De rest is dus eerder al afgehaakt… Pfff

Screenshot Sunday #99

!!!!! Screenshot Sunday #100 !!!!!