in

Wat spelen we dit weekend? 1 en 2 juni

Jaaaaaaaa, er komt een nieuwe Astro Bot game aan! Die komt pas uit in september, dus dat is nog een paar weekendjes wachten, maar zeker nadat ik de vorige game pas weer gespeeld heb, ben ik er helemaal hyped voor. In de tussentijd nog maar wat anders spelen. Zat er voor jullie nog wat tussen bij Sony’s State Of Play van afgelopen nacht?

Ik heb laatst Street Fighter V weer eens geïnstalleerd. Die vind ik namelijk nog steeds erg lekker spelen, ook al is het vervolg alweer een tijdje uit. Met de britse Cammy laat ik mijn tegenstanders alle… eeeehh… gevechten winnen. Nou ja, bijna allemaal. Ik vind het gewoon leuk om af en toe een paar ranked matches te spelen, of ik nou win of verlies. Meestal probeer ik daarna nog een rematch, maar daar blijkt niet altijd iedereen zin in te hebben.

Verder wil ik kijken dat ik nog een stukje verder kom met Stellar Blade en Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, want die wil ik toch wel graag uitspelen.

En jullie? Gebruik je 1% van je kracht als Shaggy in MultiVersus? Wordt het meerdere runs lopen om verder proberen te komen in The Rogue Prince Of Persia? Of ga lekker op je gemak een LEGO DeLorean van Back To The Future in elkaar knutselen? Let me know!

Nog even twee huishoudelijke mededelingen. Ten eerste is er volgende week weer een retro game beurs. Deze keer in Joure in Friesland.

Waarom ik dat nu al laat weten? Dat heeft met de tweede mededeling te maken. Ik ben er namelijk even twee weken tussenuit, vandaar dat ik het alvast even wilde laten weten, voor het geval er geïnteresseerden zijn. Zondag is er nog gewoon een Screenshot Sunday, maar de twee weken erna dus niet. Kunnen jullie in de tussentijd mooi even wat screenshots opsparen, ghehehe.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
CarnifeX
19 dagen geleden

De LEGO DeLorean is net binnen, dus daar gaan we lekker mee beginnen. Podcast of let’s play erbij en knutselen maar.
Daarnaast zal er ook nog wel wat fallout 4 gespeeld worden

Ruaidri1981
Ruaidri1981
19 dagen geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Daar wil ik zondag wel een screenshot van zien!

aRc
19 dagen geleden

En toen was het weer weekend, ben er dit keer ook echt aan toe.

Qua games vrijwel hetzelfde recept als vorige week. Maplestory en Red Dead Redemption 2.

Veel plezier toegewenst met de 2 weken vakantie Rainking (Althans dat is de aanname 😛 )

Voor de rest goed weekend allemaal.

Lavalera
19 dagen geleden

Yaaay weekend! De state of play heb ik weinig van gezien. Wat ik er over gelezen heb is het meeste ook niet echt wat voor mij. Where wind meets stond al wel op mijn radar. Omschreven wordt het als een mix van Zelda en The Witcher en dan in een Wuxia stijl. Ik was nog even bang dat het de zoveelste soulslike zou worden maar dat lijkt mee te vallen. Voor de rest zag ik er weinig bij zitten, gelukkig is volgende week summer game fest ook nog misschien daar meer geluk. Ik zal even kijken of ik de screenshots na zondag tussendoor stuur of 2 weken opspaar. Kan zijn dat ik ze tussendoor opstuur omdat de ps app ze maar 2 weken bewaard.

Goed wat we dan spelen: Op de Xbox is het Diablo 4 nog steeds. Lekker relaxed het seizoen afmaken en daarnaast begonnen aan Firewatch. Wil even wat korte games voordat Shin Megami over 2 weken uitkomt.

Op de ps5 ben ik begonnen aan 13 Sentinels Aegis Rim. Een soort kruising tussen visual novel en mech based combat. Tot nu toe erg cool spel.

Op de Legion Go is het Trails in the Sky SC. Voelt erg vertrouwd omdat zaken grotendeels hetzelfde zijn als deel 1.

Fijn weekend allemaal!

Laatst bewerkt 19 dagen geleden door Lavalera
Luigi1985
19 dagen geleden

Ik heb hifi rush eindelijk uitgespeeld. Ben Majora’s Mask nu aan t spelen en daar wisselt het een beetje tussen plezier en irritatie. Wil m wel uitspelen. Ben bij de derde tempel.

Daarnaast een eindje op weg met Paper Mario.

State of Play was een beetje meh. Astrobot lijkt me leuk. Silent Hill 2 ook. D

Luigi1985
18 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Vlak voor het eind waren er een of twee levels waarbij ik dacht: o misschien ben ik toch te streng geweest, maar daarna werd t toch weer wat minder. Er zat even een goed tempo in en iets betere muziek, maar voor mijn gevoel kakte het daarna weer wat in.

aRc
15 dagen geleden

Zoals het nu lijkt ben ik aanstaande zondag aanwezig bij de gamebeurs in Joure.
Zal deze post nog wel bijwerken als ik weet wat voor kleding ik die dag aan heb.
Voorspellingen qua weer zijn namelijk nogal schommelend.

aRc
12 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Aangezien het Friesland betreft van uit mijn kant “it giet oan”
Als het goed is staat hieronder een afbeelding van het shirt wat ik aan zal hebben.
comment image?width=750

Allods Online is nog lang niet dood, en ikke ook niet!

Screenshot Sunday #158