in

Wat spelen we dit weekend? 1 en 2 juni


Michel Musters

Die nieuwe trailer van Death Stranding heeft mij behoorlijk hyped gemaakt, dus ik ga dit weekend waarschijnlijk eindelijk eens opnieuw aan Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain beginnen. Ik ben een groot fan van de franchise, maar MGS5 heb ik een paar jaar terug vreemd genoeg maar een uurtje of vijf gespeeld. Ik denk dat het komt omdat het spel minder dan voorgaande delen op het verhaal leunt, en dat vond ik juist zo leuk aan Metal Gear. Maar de gameplay schijnt echt heel goed te zijn, dus ik ga toch een nieuwe poging wagen.
Metal Gear Solid 5

Geert de Wekker

Ik wist dat Breath of the Wild m’n ogen deed openen, maar dat het zo intens was had ik niet verwacht. Wat een adembenemend mooie game en vooral lekkere ontdekkings-flow. De enige tip die ik kreeg toen ik de game wilde hebben was neem je tijd, nou dat ben ik zeker aan het doen. Hyrule moet gered worden, maar dat komt vanzelf wel. Eerst wat lekkers koken en ronddwalen in natuurlijke game-schoonheid. Genieten.
Breath of the Wild

Bert de vries

Ik ben druk bezig met Dauntless. Die game is nu uit de bèta en moet helemaal geweldig zijn. Ik doe mijn best, maar ik voel het nog niet zo. Vandaar dat ik misschien ook her en der een ander spelletje ga spelen. Saints Row the Third, bijvoorbeeld. Op de Switch. In handheld modus is die game werkelijk heerlijk! Wellicht Overwatch weer eens afstoffen? Ik kan niet zeggen waarom, maar ik speel die game vrijwel niet meer.

Dauntless

Jacco peek

Ik speel dit weekend een hoop games om me nog even voor te bereiden op de E3. Ik zal ze niet allemaal noemen (embargo’s enzo), maar ik ben in ieder geval begonnen met Final Fantasy 7 op de Switch. Het was mijn intentie om de game voor een aantal uurtjes te spelen, maar het verhaal heeft me totaal gegrepen. Bovendien ziet het op een klein schermpje nog best oké uit (beetje alsof je een DS-game speelt), dus daar ga ik dit weekend lekker mee aan de slag.

Final Fantasy 7

Bert de vries

Ik ben druk bezig met Dauntless. Die game is nu uit de beta en moet helemaal geweldig zijn. Ik doe mijn best, maar ik voel het nog niet zo. Vandaar dat ik misschien ook her en der een ander spelletje ga spelen. Saints Row the Third, bijvoorbeeld. Op de Switch. In handheld modus is die game werkelijk heerlijk! Wellicht Overwatch weer eens afstoffen? Ik kan niet zeggen waarom, maar ik speel die game vrijwel niet meer.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Blood and Truth Review – Knallende actiefilm

Little Friends: Dogs and Cats review – In de geest van Nintendogs