in

Wat spelen we dit weekend? 1 en 2 mei

Pardon, is het alweer bijna mei? Nou, hoog tijd om weer te vragen wat de redactie dit weekend speelt.

MARTIN VERSCHOOR

Ken je dat? Dat je echt van alles wilt spelen, zeker vijf titels staan klaar om gespeeld te worden. Maar ik ken mezelf en ik weet zeker dat er eigenlijk maar een game gespeeld gaat worden: Apex Legends. Nog even snel het einde van deze battle pass proberen te halen voordat dinsdag het nieuwe seizoen begint. Zin in.

Apex Legends

DENNIS MONS

Geen idee of jullie die ene flapdrol Lucas May kennen, maar de kans bestaat dat hij deze zondag op mijn bank ploft om de F1-race te kijken in Portugal (nee we gaan niet de bank naar Portugal brengen, we kij… nevermind). Maar om in de stemming te komen voor de F1 slinger ik even F1 2019 aan (ik wacht op ’21). En aangezien Ajax aanstaande zondag kampioen wordt (en als dat niet zo is, schaam ik me dood), speel ik ook even een potje Fifa tegen Emmen. Heb alleen geen idee of Emmen erin zit, want ik speel normaliter helemaal geen Fifa. Maar dan zijn we er nog niet: tot ik upgrade naar een Series X, ga ik gewoon genieten van Ori in 4K op mijn ‘nieuwe’ OLED-televee. Nog een keer? Ja nog een keer.

Fifa 21

LARS CORNELIS

Ik heb mezelf overgehaald om toch maar Returnal aan te schaffen. Ik ben groot fan van Housemarque en, heel eerlijk, ik wil die PS5 ook wel weer eens goed aan het werk zetten. Ik ben erg benieuwd wat voor spel het nou is en of het wat voor mij is. En als het toch niets is, dan staat er vast wel weer iets op Game Pass om te spelen. Zoals Ori. Goed idee, Mons!

returnal

JACCO PEEK

Vandaag begint Operatie New Pokémon Snap Review, dus ik weet wat me te doen staat. In de afgelopen dagen heb k Cody helemaal uitgehoord over de game, maar het is nu tijd om zelf als een malle plaatjes te gaan schieten en de wereldranglijst van beste fotografen te bestijgen. Ik ben er klaar voor!

CODY VAN DEN BOGERT

Zoals je al gehoord hebt van Jacco, heb ik de afgelopen weken doorgebracht in de wereld van New Pokémon Snap. Vandaag is de game officieel uitgekomen en ik was dus benieuwd hoe hoog ik op de wereldranglijst stond. Ik sta dus momenteel tweede van de wereld, turns out. Ik ga m’n vrije uurtjes dit weekend dus besteden om die eerste plek te bemachitgen. Man wat houd ik van die game.

New Pokémon Snap

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
53 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Heb een druk weekend voor de boeg. Hoop dat ik aan gamen toe kom. Als dat zo is ga ik verder met Samus Returns, waar ik lekker inzit nu.

Daarnaast ben ik ook begonnen met Sekiro. Wow wat een vette game is dat zeg.

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Haha ben enthousiast voor jou 🙂

Ik ook beiden gedaan en waren epic

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door TiRamySu
Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Haha cool. Beiden zijn ook wel unieke games. Sekiro wel moeilijk, maar vooralsnog niet Dark souls moeilijk.

Maargoed. Ben nog helemaal niet ver hoor.

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik vind sekiro veel leuker dan de rest van de fromsoftware games vanwege de snelheid en setting. Ben ook erg benieuwd wat voor game eldenring gaat zijn.
Veel plezier iig en remember: timing is key bij sekiro! Deflect bar against enemy is een goede tip.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Snelheid vind ik ook wel een dikke plus. De Dark Souls en Bloodborne games vind ik dan weer qua settling en spanning vetter.

Maar bij sekiro voel ik me wel echt een soort van ninja ofzo.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

New Pokemon Snap, Monster Hunter Rise en Forza Motorsport 7. Verder het laatste stukje van Day of the Tentacle Remastered nog doorspelen dan heb ik die ook voltooid.

En als er nog wat tijd over is dan ga ik verder met Deiland.

O R-Type Final 2 is ook uit damn weer veel te druk.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Gourami
BadassBoris
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gourami

R-Type idd, bedankt voor de tip Gourami, gelijk besteld voor de Switch!

coola
2 jaren geleden

Yakuza Like a Dragon en misschien ook nog wat ghost recon breakpoint, de stealth in die game is verrassend goed en erg bevredigend.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Yakuza staat ook op mijn lijst, maar krijg niet echt hoogte van het soort game. Is het een JRPG? Ik las iets over turn based. Is het Westers/toegankelijk genoeg of is het toch echt wel JRPG voor de fijnproever?

coola
2 jaren geleden

Yakuza Like a Dragon is inderdaad een J-RPG. Het is qua turn based te vergelijken met de oude Final Fantasy games en dragon quest XI. Als je die wel eens gespeeld heb moet het goed komen. Het verhaal en de humor is wel echt Japans, heel erg over the top.

De andere yakuza games zijn overigens geen J-rpgs dat zijn brawlers.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Hmmm, dank voor de feedback, dan sla ik hem toch over. Vond Dragon Quest XI echt een vreselijk spel. Duidelijk dus niet my cup of tea. Dank!

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Als je die vreselijk vind hoewel niet helemaal te vergelijken, dan is deze game ook niks voor je idd.

Mag ik vragen overigens wat je er vreselijk aan vond?

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gourami

Eigenlijk alles. Met name de kinderlijke tegenstanders, het is allemaal zo blij en vrolijk en nep, ik weet niet, het pakte me totaal niet. heb het een uur of zes ofzo volgehouden. Maar ieder zijn ding, toch? 🙂

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Uiteraard ieder zijn ding natuurlijk.

coola
2 jaren geleden

Ook geen fan van dragon ball (z) neem ik aan .

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Nooit gespeeld. Is daar niet ook een tekenfilm van? Is volgens mij een van na mijn tijd. Zelfde met dat hele Pokémon gebeuren. Was toch ook een serie? Ik denk dat als je daarmee bent opgegroeid je ook veel met de games zult hebben, maar als je als ‘buitenstaander’ naar de screenshots en gameplay filmpjes kijkt, komt het wel heel ‘apart’ over allemaal…

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

AC: Valhalla. Ik zit nu op 108 uur. Vrees dat ik nog een dikke 20 a 30 uur nodig heb afgaande op de map. Hopelijk kan ik flinke stappen zetten en kan ik jullie volgende week vragen om te helpen mee af te tellen…

coola
2 jaren geleden

Ik hoop dat ik over een paar weken weer in de wereld van AC Valhalla terug kan stappen. Ik mis die sfeervolle en levendige wereld.

( sowieso ga ik over een week of 5 weer opnieuw beginnen met de gehele serie)

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Jij liever dan ik Coola, maar fijn dat je er zo enthousiast over bent. Heerlijk om je ergens weer een paar honderd uur mee te kunnen vermaken, toch?

coola
2 jaren geleden

Ik vind het inderdaad heerlijk om meer dan honderd uur in een game te steken (mits ik de game goed vind natuurlijk, the witcher 3 bijvoorbeeld zie ik het echt niet zitten om meer dan 100 uur aan te besteden.) Heb ook altijd het gevoel dat ik bang for bucks krijg.

Overigens is het voor iedereen anders of het mediocre is of niet. Voor mij is het heel wat meer dan mediocre. Gelukkig is dat voor iedereen anders en geen gegeven.

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Ik neem aan dat je echt alles wil completen in AC? Las net dat je hem in principe in 55.5 uur kan uitspelen. Zelf zit ik pas op 25 uur, ik wil het leuk vinden maar vind het ook echt wel mediocre. Succes er mee iig!

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  adutchman

Ja, ik wil wel die platinum! Maar ben nu echt wel op het punt aangekomen dat ik gewoon van icoontje naar icoontje race om alles af te werken. De eerste 50 uur vond ik trouwens wel echt tof, hoor! Maar inmiddels zal ik met name blij zijn wanneer het klaar is 🙂

Don Carpaccio
Don Carpaccio
2 jaren geleden

Heb de platinum vandaag gehaald. Ik heb er ongeveer 105 uur over gedaan. Enkel de dialogen (na de kills) van minder belangrijke Order leden weg geklikt.

Leuke middelmatige game. Geen hoogvlieger, maar een echte typische Ubisoft game.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Don Carpaccio
Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Don Carpaccio

Dat heb je snel gedaan dan! Ik moet wel zeggen dat ik de eerste 50 uur alles op mijn ooie dooie heb gedaan: elk briefje gelezen, elke tekst op de computer in dat stuk in de moderne tijd etc. En niks opgezocht op internet met als gevolg dat ik mij op twee of drie schatkisten/events helemaal een ongeluk zocht naar de oplossing… Maar goed, nu is het dus een veredelde speedrun geworden. Al klik ik niets weg.

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden

Resi 7 net uit om op te warmen voor village.

Outriders nu ook bijna uit en dan nog forza horizon 4.

Fijn weekend:)

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door TiRamySu
Rainking
2 jaren geleden

Returnal is op het moment aan het installeren, dus ik ga dalijk eens kijken of het wat voor me is. En ik zal waarschijnlijk nog verder gaan met Resident Evil 7.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Dapper!! Heel veel succes!

Rainking
2 jaren geleden

Hahaha, dank je wel. Het leuke is dat ik niet bepaald een hardcore gamer ben, maar het leek me wel gaaf. Heb er nu anderhalf uur inzitten en tot nog toe bevalt het wel.

HanTheMan
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Jaaa ik zit ook helemaal in RE7 ter voor bereiding op village. Damn wat een enge game haha paar keer tegen het plafond gevlogen 😉 heerlijk

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  HanTheMan

Je bent een held. Ik heb zelf een milde vorm van arachnaphobia (is dat in het Nederlands gewoon aragnafobie?) dus alle games met spinnen en insect-achtigen vallen voor mij al af. Ik kan je zeggen: dat zijn heel veel spellen… En soms gebeurt het onverwachts. Zit ik dus ook tegen het plafond maar is het daarna ook direct op zoek naar de uninstall procedure…. Mijn hart is me lief, haha. Wat heerlijk als je wél tegen een goede jumpscare kunt…

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden

Spiderman?? Kun je die wel spelen? 😉

HanTheMan
2 jaren geleden

Damn ja ik voel de spanning ook zeker hoor en mijn hart gaat dan ook wel tekeer maar daarna krijg ik toch ook weer een positieve vibe over me heen als je er doorheen bent! Had ergens eens gelezen dat het juist ook kan helpen over angsten heen te komen (exposure therapy) maargoed ik snap dat je dat niet zomaar zelf gaat doen;)

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  HanTheMan

Ik vind het voorlopig nog meevallen hoe eng het is gelukkig. Vroeger speelde ik horrorspellen tot diep in de nacht, maar tegenwoordig ben ik een schijtbak geworden, geloof ik. Echt een hekel aan jumpscares, maar ik wil ‘m eigenlijk wel uitgespeeld hebben voor Village uitkomt.

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Zeker eens de VR versie proberen, haha! 🙂

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Hahaha, ik geloof niet dat ik me daar aan ga wagen. Ik wou nog langer mee, lol.

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Begrijpelijk! 🙂

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Ik snap dus écht niet wie zichzelf dat aan zou doen! En dat als ‘entertainment’!?

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Voor de kick!

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Dit weekend door met Valhalla en Marvel Avengers. Prettig weekend

Mister Frowdo
2 jaren geleden

God of War 3: Remastered op de PlayStation 5. Ik zit in een nostagische bui denk ik. Ik zet de laatste tijd de ene na de andere game op waar ik goede herinneringen aan heb. 🙂

Verder is het nu wachten op Resident Evil: Village! 🙂

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

God Of War III was zoooooooooo goed.

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Alle GOW’s waren toch goed?! (Behalve ascension)

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja, ik zit al aan het einde nu. Net Zeus nog even een kopje kleiner maken. Best benieuwd voor de komende delen. De nieuwste God of War was ook wel goed, maar ik mis toch de extreem brute Kratos momenten. Maar aan de titel van het vervolg te zien, kunnen we hopelijk verwachten dat het weer wat meer gaat zijn zoals de vorige games? 🙂

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Super smash bros ultimate. Heb nog een voucher te besteden op de switch, heeft iemand een aanrader?

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Naritaboy
Hollowknight
Ori and the will of the wisps

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Wow dude! Ken(de) Narita boy helemaal niet, maar ga deze zeker aanschaffen na het zien vd trailer. Thanks voor de tip!

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Dikke 80″s trip! Wel oordopjes in he?! 😉

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Hahaha ja vet!! En oordopjes zal ik zeker in doen

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door TheGoldenKid
Don Carpaccio
Don Carpaccio
2 jaren geleden

Super Mario 3D land, LEGO MARVEL Super heroes 2 en Dirt 5.

LosPilotas
LosPilotas
2 jaren geleden

Ik ben echt aan het twijfelen om returnal op de ps5 aan te schaffen, maar ben nog aan het twijfelen wie kan mij doen overtuigen?

DopieJopie1
DopieJopie1
2 jaren geleden
Antwoord aan  LosPilotas

Ik. Geld gaat toch niet mee je kist in, dus kun je er beter wat leuks voor kopen

LosPilotas
LosPilotas
2 jaren geleden
Antwoord aan  DopieJopie1

Dat sowieso, mmm let me think.

LosPilotas
LosPilotas
2 jaren geleden
Antwoord aan  DopieJopie1

Heb em toch gekocht, maar wat een pittig spel man.

Wat spelen we dit weekend? 1 en 2 mei

WTF Update: New Pokémon Snap IRL

in

Wat spelen we dit weekend? 1 en 2 mei


Wat speel jij? Vertel het op Inside.Gamer.nl!

martin verschoor

Ken je dat? Dat je echt van alles wilt spelen, zeker vijf titels staan klaar om gespeeld te worden. Maar ik ken mezelf en ik weet zeker dat er eigenlijk maar een game gespeeld gaat worden: Apex Legends. Nog even snel het einde van deze battle pass proberen te halen voordat dinsdag het nieuwe seizoen begint. Zin in.

Apex Legends

Dennis mons

Geen idee of jullie die ene flapdrol Lucas May kennen, maar de kans bestaat dat hij deze zondag op mijn bank ploft om de F1-race te kijken in Portugal (nee we gaan niet de bank naar Portugal brengen, we kij… nevermind). Maar om in de stemming te komen voor de F1 slinger ik even F1 2019 aan (ik wacht op ’21). En aangezien Ajax aanstaande zondag kampioen wordt (en als dat niet zo is, schaam ik me dood), speel ik ook even een potje Fifa tegen Emmen. Heb alleen geen idee of Emmen erin zit, want ik speel normaliter helemaal geen Fifa. Maar dan zijn we er nog niet: tot ik upgrade naar een Series X, ga ik gewoon genieten van Ori in 4K op mijn ‘nieuwe’ OLED-televee. Nog een keer? Ja nog een keer.

Fifa 21

Lars cornelis

Ik heb mezelf overgehaald om toch maar Returnal aan te schaffen. Ik ben groot fan van Housemarque en, heel eerlijk, ik wil die PS5 ook wel weer eens goed aan het werk zetten. Ik ben erg benieuwd wat voor spel het nou is en of het wat voor mij is. En als het toch niets is, dan staat er vast wel weer iets op Game Pass om te spelen. Zoals Ori. Goed idee, Mons!

returnal

Jacco peek

Vandaag begint Operatie New Pokémon Snap Review, dus ik weet wat me te doen staat. In de afgelopen dagen heb k Cody helemaal uitgehoord over de game, maar het is nu tijd om zelf als een malle plaatjes te gaan schieten en de wereldranglijst van beste fotografen te bestijgen. Ik ben er klaar voor!

cody van den bogert

Zoals je al gehoord hebt van Jacco, heb ik de afgelopen weken doorgebracht in de wereld van New Pokémon Snap. Vandaag is de game officieel uitgekomen en ik was dus benieuwd hoe hoog ik op de wereldranglijst stond. Ik sta dus momenteel tweede van de wereld, turns out. Ik ga m’n vrije uurtjes dit weekend dus besteden om die eerste plek te bemachitgen. Man wat houd ik van die game.

New Pokémon Snap

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ni No Kuni 2 komt mogelijk naar Nintendo Switch

Wat spelen we dit weekend? 1 en 2 mei