in

Wat spelen we dit weekend? 1 en 2 oktober

<kijkt op klok>

“Pfffffffff…..”

<kijkt nogmaals op klok>

“Ja hoor, het is weer eens zo ver.”

<haalt voeten van tafel>

<legt controller op tafel>

<pakt toetsenbord erbij>

Het weekend is begonnen en de redactie is weer eens lekker vroeg naar huis, hahaha. Erg lastig als je de wereld wil vertellen wat je de komende twee dagen gaat spelen, toch? TOCH!!!???

Niet getreurd, het noodplan is al in werking gezet. Daardoor is er ook dit weekend tóch een topic waarin je kan schrijven dat je lekker Hello Kitty: Roller Rescue gaat spelen, of dat je toch nog even die laatste momenten uit Google Stadia probeert te persen.

Bij mij is vandaag Valkyrie Elysium op de mat gevallen, dus die wordt sowieso gespeeld. Ook wil ik mijn draenei paladin verder gaan levelen, zodat ik ergens dit jaar nog de kusten van Northrend kan verkennen. Redelijke kans dat ik ook nog wat 18e eeuwse robots zal slopen in Steelrising.

Waar vallen jullie keuzes op? FIFA 23? Toch Roller Rescue? Laat het weten!

<pakt controller van tafel>

“Yes! Gaan we weer!”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Gisteren heb ik eindelijk de platinum trophy van Saints Row binnengeroeid!! Whoop whoop!! Wat een bevalling was dat, zeg! Sindsdien verder gegaan met Concrete Genie (geinige game tot nu toe!) en daarna wordt het Stray. Was eigenlijk niet de bedoeling, maar per ongeluk gedownload (via PS Extra) in plaats van op mijn verlanglijstje gezet. En tja: jullie weten inmiddels: als games op mijn lijst prijken, moet ik de platinum ervan halen (hoezo OCD?? ;)) Maar goed, Stray had wel mijn interesse dus ik ervaar het nu niet als straf. Misschien nadat ik hem heb opgestart, haha. Maar eerst Concrete Genie!!

Lavalera
1 jaar geleden

Concrete genie heb ik eerder dit jaar gespeeld via ps plus. Was inderdaad zoals je zegt een vermakelijke game. Ik had hem puur op basis van verhalen gestart en dat terwijl ik niet zo kunstzinnig ben haha. De platinum is in ieder geval goed te doen, die heb ik ook gehaald.
Hoop dat je Stray leuker vindt dan ik, die vond ik zelf niet zo. Alleen al het simpele feit dat je alleen maar op vaste plekken kan springen en de puzzels die zo simpel zijn dat je ze geen puzzels mag noemen namen mij het plezier uit de game af. Maar ik lijk 1 van de weinigen die zo denkt de meeste mensen vinden de game wel cool

Luigi1985
1 jaar geleden

Voor mij uiteraard weer Elden Ring. Ik heb even gegoogeld hoe ver ik ong ben en men zegt halverwege. Ik heb er al 64 uur inzitten. Komende maanden zal ik er nog wel mee bezig zijn.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 jaar geleden

Van de week Civilizations 6 gekocht op de Xbox. Had hem al wel op mijn pc, maar speel daar toch te weinig op. Lastig om van de bank te komen als ik er eindelijk op zit. Van de week paar uurtjes gespeeld. Ff wennen controller ipv muis, maar nu gaat de besturing lekker en is het wel lekker om op de bank te spelen.

Enige probleem zijn de kleine letters waarin alles staat beschreven of de belichting achter de tekst is niet goed. En ik vind een van de charme van Civ games de extra informatie, ook al heb ik het al 10 keer gelezen.

Afwisselt zal ik moonscars spelen, maar dat zullen toch voornamelijk korte potjes zijn.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Hello Kitty: Roller Rescue gaat het niet worden maar wel Fifa 23. Ze hebben eindelijk de snelheid aangepast waardoor het meer op echt voetbal lijkt. Blij mee! En ook door met the last of us..

Ook heel veel zin in Overwatch 2 aanstaande dinsdag!

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Mag ik hier even op inhaken. Dat het op echt voetbal lijkt? Ik ben het hier totaal mee oneens. Het aantal doelpunten dat per wedstrijd valt is nog erger dan in Fifa 22 en daar had ik tegen vrienden al vaak potjes die eindigen in 5-5 7-7. Dus het lijkt nergens op. Voetbal is geen sport zoals basketbal waar doelpunten als rijpe appels uit de boom vallen. En dan grafisch het is toch een schande dat zoveel spelers nog steeds hun lijkende gezicht missen. En de managers verschrikkelijk Ten Hag en Arteta niet de herkennen. Gio en nog veel meer. Nee deze game moet zowel grafisch als technisch flink gepatcht worden. want het is nu voor mij een flinke misser. Oh ja ook de filmpjes in carrière modes. Leuk maar ze hebben maar 1 of 2 versies gemaakt dus die storen ook vaak. Dus nee ik was van plan hem te kopen maar ik laat hem voorlopig links liggen

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snoop213

De scores zijn vaak hoog dat is wel jammer. Maar door de nieuwe animaties en langzamere pace vind ik hem beter dan de laatste jaren. Normaal speel ik pes maar dat is geen optie op het moment. Dan maar fifa

Lavalera
1 jaar geleden

Geen van de spellen die jij benoemt in ieder geval. Fifa heb ik afgelopen 2 jaar al gespeeld en hou wel een jaartje rust en Valkyrie Elysium sla ik over. Ik vond de demo maar meh. Combat op zich goed maar toen ik hoorde dat het spel erg kort was en er geen verhaal in zat is die bij mij naar de wacht op sale lijst geschoven.

Wat ik dan wel speel. Op de xbox is het verder met het prachtige Ni No kuni Wrath of the White Witch remastered. De game is redelijk standaard jrpg maar de art style blijft geweldig. Ik ben er nog wel even zoet mee want zoals het hoort bij een jrpg is het geen korte game.

Op de ps5 ben ik na het uitspelen met neit 1 maar 2 spellen begonnen. Als eerste met Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout. Game draait allemaal om alchemy. En door te farmen en vechten krijg je materialen en recepten voor items die je weer kan gebruiken voor farmen en gevechten. Ook al een heerlijk relaxte game wat dat betreft. En omdat met dit schema ik nu 2 relaxte games speel is Saints Row 4 ook maar opgestart. Had op gamer in een topic over Saints Row dat ik deel 3 en 4 beter vond dan 1 en 2 en aangezien ik 4 nooit helemaal had ukt gespeeld en toe was aan over the top actie ben ik maar begonnen aan Sr4.

En voor de rest in wachtstand tot de Diablo 4 beta begint dan zal ik daar wel zoet mee zijn.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik was begonnen aan Ni No Kuni Wrath of the White Witch. Maar na anderhalf uur, heb ik enkel beetje gelopen. Een geliefde verloren zonder iets te doen en wat indrukwekkende tussenfilmpjes gezien. Blijft dat zo? Of komt er nog wel meer actie?

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Ruaidri1981

Er komt wel meer actie. Er zijn stukken waar het om het verhaal draait en waar je wat quests achter elkaar doet waarin je niet veel vecht en dan zijn er weer stukken waar je moet grinden om je level omhoog te krijgen voor een volgende baas. Het begin stuk is vooral de introductie van het verhaal de karakters etc. Dat stuk is niet super snel inderdaad maar het wordt beter.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Pathfinder Wrath of the Righteous

Soulstice

VALKYRIE ELYSIUM

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Leuke intro en bedankt om de rubriek nog eens over te nemen Rainking!

Ik ga dit weekend verder met Horizon Forbidden West. Hoe verder ik zit hoe leuker ik het ga vinden! Elke keer ook weer verbaast hoe mooi de game eruit ziet. Ik ben er wel nog enkele weken zoet mee denk ik.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Dragon_Martin
Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Fifa blijft liggen helaas. Misschien even Rayman legends. En door Diddy Kong ben ik toch gezwicht voor Mario Strikers wei 2dehands voor 30 gekocht. En verder had ik gehoopt dit weekend Bowser Lego in elkaar te zetten maar die is vertraagt tot dinsdag. Dus nee mijn gaming weekend zullen passen half oktober weer echt beginnen.

AgeQned
AgeQned
1 jaar geleden

Splatoon 3, Bayonetta en Mario Rabbids Kingdom Battle en daar tussendoor Dorf Romantik die ik echt geweldig vind om snel even een potje te spelen.

TBT: De perfecte racegame die toch wel een beetje ‘Burnoud’ is geworden

Stroomvreter