in , ,

Wat spelen we dit weekend? 10 en 11 april

Er is op dit moment niet één topgame die iedereen speelt, dus speelt de redactie weer lekker gevarieerde games.

MARTIN VERSCHOOR

Ik ga de laatste week wel lekker op Sea of Thieves. Beetje dobberen op het mooie natte water, beetje schatten zoeken en per ongeluk m’n sloep op een rots parkeren. Big fun!

Sea of Thieves

LARS CORNELIS

Ik ben nog niet uitgekeken op Outriders, dus die staat sowieso op de planning voor dit weekend. Ik heb ook de nieuwe DLC voor Hitman 3 binnengehaald, dus die wil ik ook even goed onder handen nemen dit weekend. Zin in!

outriders

JACCO PEEK

Ik weet het niet zo goed. Wil op zich wel Outriders spelen, maar als sologame is het niet bepaald een pretje, en vrienden zijn nog niet bereid om in de game te duiken. Bovendien word ik gestoord van de instabiele servers en heb ik gisteren uit protest The Witcher 3: Wild Hunt opgestart. Er moet snel een grote nieuwe singleplayergame aankomen, want zo blijf ik oude games spelen in 2021…

Outriders

MICHEL MUSTERS

Ik heb Pikmin 3 Deluxe (én de zijmissies) toevallig eerder deze week uitgespeeld, dus het wordt tijd voor een nieuwe game. Ik wil al een tijdje Hades spelen, en nu er een fysieke versie beschikbaar is ga ik daar dan ook vol voor. Ik ga zo naar m’n plaatselijke gamewinkel om hem op te halen. Ik ben erg benieuwd naar wat volgens velen de game van 2020 is!

hades

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
3 jaren geleden

Ik heb eerder vandaag Bowsers Fury uitgespeeld. Ik denk er aan om Samus Returns nog aan te schaffen voor de 3DS. Die heb ik toen ie uitkwam simpelweg gemist. Ik vind alleen dat ie overal nog vrij duur is en ik ben een beetje bang dat ie misschien nog naar de Switch komt.

Nier Automata wacht nog steeds om verder gespeeld te worden. Ik was vandaag vrij, maar ik had er gewoon geen zin in.

Half uur geleden heb ik stardew valley weer eens opgestart en ik vermoed dat dat mijn game gaat worden de komende dagen. En Pac-Man 99 heb ik ook gedownload.

Rainking
3 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik ben nog niet denderend ver met Samus Returns, maar wat ik ervan gespeeld heb, beviel wel. Geloof ik toen 40 euro voor betaald. Nier: Automata is zo’n spel dat niet voor iedereen is weggelegd, heb ik het idee. Degenen die het goed vinden, vinden het vaak echt heel erg goed, waaronder ik. Stardew Valley is misschien wel lekker om rustig bij onderuit te zakken.

wiebeamalur
wiebeamalur
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Moet je van houden inderdaad. Het is wel echt een hele Japanse game.

Rainking
3 jaren geleden

Nadat ik Tenet en Falcon And The Winter Soldier aflevering 4 heb gekeken zal het neerkomen op hetzelfde als vorige week, dus World Of Warcraft en Demon’s Souls op de PS5. Ik heb deze week ook een collector’s edition van Metal Storm op de NES binnen gekregen, dus die ga ik ook even uitproberen. Ik had nog nooit van dat spel gehoord, totdat YouTube kanaal Stop Skeletons From Fighting een unboxing video uploadde van die re-release.

comment image

https://www.youtube.com/watch?v=mwNPdD5ZwFo

Laatst bewerkt 3 jaren geleden door Rainking
Luigi1985
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ken t spel niet maar ziet er leuk uit en de box ziet er helemaal vet uit.

Rainking
3 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Was oorspronkelijk in amerika en japan uitgebracht, niet in europa. De re-release is de japanse versie in het engels. Leek me ook een leuk spel. Zag per ongeluk dat Nedgame hem verkocht, dus maar een exemplaar gekocht.

LeegBlikjeWater
3 jaren geleden

Ik speel op het moment Avengers. Dit weekend even de verhaallijn van Kate Bishop checken.

adutchman
adutchman
3 jaren geleden

Ik ben overnieuw begonnen aan Ori and the will of the wisps, speciaal om te genieten van de prachtige graphics en vloeiende gameplay op de LG CX 🙂

Prettig weekend!

Mister Frowdo
3 jaren geleden

Goh, een aantal games die ik nu tegelijk speel, nl. Immortals: Fenix Rising op de PlayStation 5, Far Cry Primal op de PC en Ori and the Blind Forest op de Switch. Die laatste kom ik precies nog niet zo helemaal in, mogelijk ga ik die nog niet verder spelen.

Kwolly
Kwolly
3 jaren geleden

Ik was donderdag jarig en kreeg Mario Kart Live: Home circuit. (de MK met de fysieke kart met camera). Ga lekker karten dus.

Gourami
Gourami
3 jaren geleden

Monster Hunter Rise inmiddels 65 uur erop zitten en ben er nog niet klaar mee.

Daarnaast nog wat Forza Motorsport 7, Assetto Corsa Competizione en Outriders wat mij nog niet echt kan overtuigen.

coola
3 jaren geleden

Yakuza: Like a Dragon

Michael-Raymond-Clayton
3 jaren geleden

Weer lekker AC: Valhalla. Nou ja, lekker… Zit nu aan de 75 uur en had serieuze stappen gezet, maar nu blijkt er een tweede ‘valka’ missie (gebied) te zijn (noem het maar even zo om niks te spoilen). Pffff, dat vind ik me toch een partij vermoeiend, zeg. Alleen dat kost me zo alweer een uur of drie à vier schat ik in. Bah bah. Daarna hopelijk weer lekker verder met de main story.

coola
3 jaren geleden

Ik vond die 2de valka gebied juist erg leuk. Sowieso behandeld het valka gedeelte het voor mij interessantste aspect van de AC franchise namelijk

Spoiler
de Isu. Die maken voor mij toch wel AC wat AC is. Het assassin vs Templar is voor mij imho een bijzaak

Michael-Raymond-Clayton
3 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Tja, ik ben zelf meer van de ‘realistische’ aspecten van AC. Ik vind het tof dat er zoveel is geïnspireerd op de geschiedenis. Dan ga ik naar aanleiding daarvan lezen over de periode van die betreffende AC-game. Draagt dat gamen nog bij aan je algemene ontwikkeling ook nog. Wie had dat toch gedacht? 🙂

Mister Frowdo
3 jaren geleden

Ik heb superveel geleerd over Griekse mythologie door God of War! En genoeg zombie-games gespeeld mocht er ooit een apocalyps plaatsvinden! Alle games zijn leerrijk! :’)

wiebeamalur
wiebeamalur
3 jaren geleden

Nog steeds Yakuza Zero met bijna 170 uur op de teller…ben voor de 100% aan het gaan. Maar wel mijn versie, dus exclusief climax battles en de mini games (een paar zijn zo RNG, daar begin ik niet aan, de leuke doe ik wel!)

Zit nu echt in het eindstadium en ben nu mezelf aan het voorbereiden op Amon. Dat wordt dus even flink geld grinden op Mr. Shakedown om mijn beide hoofdpersonages volledig te upgraden.

Verwacht ook dat de game voor mij volgende week met een voldaan gevoel afgerond is. Het was een geweldig avontuur en mijn nieuwe nr.1 game!

WijvanWCeend
WijvanWCeend
3 jaren geleden

Ik ben druk bezig met monsterhunter rise. Speel weinig anders meer sinds die uit is 🙂

Interview met makers van PS5-horrorgame Abandoned

WTF Update: Avengers Campus en Xbox-game van Kojima

in

Wat spelen we dit weekend? 10 en 11 april


Wat speel jij? Laat het weten op Inside.Gamer.nl!

martin verschoor

Ik ga de laatste week wel lekker op Sea of Thieves. Beetje dobberen op het mooie natte water, beetje schatten zoeken en per ongeluk m’n sloep op een rots parkeren. Big fun!

Sea of Thieves

lars cornelis

Ik ben nog niet uitgekeken op Outriders, dus die staat sowieso op de planning voor dit weekend. Ik heb ook de nieuwe DLC voor Hitman 3 binnengehaald, dus die wil ik ook even goed onder handen nemen dit weekend. Zin in!

outriders

Jacco peek

Ik weet het niet zo goed. Wil op zich wel Outriders spelen, maar als sologame is het niet bepaald een pretje, en vrienden zijn nog niet bereid om in de game te duiken. Bovendien word ik gestoord van de instabiele servers en heb ik gisteren uit protest The Witcher 3: Wild Hunt opgestart. Er moet snel een grote nieuwe singleplayergame aankomen, want zo blijf ik oude games spelen in 2021…

Outriders

Michel musters

Ik heb Pikmin 3 Deluxe (én de zijmissies) toevallig eerder deze week uitgespeeld, dus het wordt tijd voor een nieuwe game. Ik wil al een tijdje Hades spelen, en nu er een fysieke versie beschikbaar is ga ik daar dan ook vol voor. Ik ga zo naar m’n plaatselijke gamewinkel om hem op te halen. Ik ben erg benieuwd naar wat volgens velen de game van 2020 is!

hades

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Super Meat Boy Forever verschijnt op 16 april voor PlayStation 4 en Xbox One

Interview met makers van PS5-horrorgame Abandoned