in

Wat spelen we dit weekend? 10 en 11 december

Iemand toevallig The Game Awards gekeken vannacht? Om eerlijk te zijn doe ik het nog geeneens voor de awards zelf, maar eigenlijk voor de trailers. En er zaten weer wat verrassingen tussen, zeg. Hades II, Remnant II en Death Stranding 2 zag ik eerlijk gezegd allemaal niet aankomen. Er was ook wel voor elk wat wils, dus wat je ook leuk vindt, er zat vast wel iets voor je tussen.

Er staan een viertal nieuwe demo’s op de PlayStation Store onder het kopje ‘The Game Awards Demos’, waaronder Forspoken. Die ga ik sowieso even uitproberen en mogelijk ook een paar van de overige drie.

Tevens kun je zaterdag en zondag gratis online spelen op de PlayStation, dus ik wil weer eens een paar potjes Street Fighter V spelen. Kan ik me weer een beetje voorbereiden op het vervolg. Daar heb ik me laatst voor een beta van ingeschreven, dus het is even afwachten of ik daar voor uitgeloot wordt, maar dat is volgend weekend, waarschijnlijk.

En jullie? Ga je voor de brute actie van The Callisto Protocol? De hoge moeilijkheidsgraad van Cuphead’s fysieke release? Of kijk je ook maar even of Forspoken mogelijk zijn beloftes waar zou kunnen maken? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.7/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
24 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Ik ga verder met Guardians of the Galaxy. Ik ben sinds gisteren door het verhaal heen maar moet nog enkele collectibles hebben voor de platinum, dus dat doe ik even. Ook leuk om het resultaat van andere keuzes te zien. Vaak heeft het weinig impact maar soms zijn de reacties van de guardians wel grappig.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Als je een Guardians of the Galaxy spel opstart moet je verwachten dat er gekibbel zal zijn. Ik vind dat geweldig! Ook de opmerkingen die jij krijgt wanneer je even van het hoofdpad afwijkt voor een collectible en de irritatie van de andere personages daarvoor maakt zelf dat de moeite waard op zich.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Guardians vond ik echt verrassend goed. De interactie tussen de characters is enorm grappig soms. De combat is wel een beetje meh maar hoop dat er er een dele 2 van kunnen maken. Vraag van de dag is wel hoe vaak heb jij de deur op het schip dicht gedaan :p

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Enorm veel! Op een gegeven moment haalt Mantis ook aan dat er niet veel tijdlijnen zijn waarin je dat zo vaak zou doen. Een klein detail maar wel super dat ze zo’n kleine reacties in het spel steken.

De combat is inderdaad wel heel simpel voor een spel van deze lengte. Een combat systeem zoals final fantasy 7 remake had goed gepast!

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Ik vond de grap ook wel geniaal. Ik had zelf na een keer of 5 wel door dat het een grap was en moest er toen wle om lachen. Het is inderdaad zoals je zegt al die kleine details wat het spel leuk maakte voor mij.

Moet je eerlijk zeggen dat ff7r nog in de backlog zit dus kan nog niet zeggen hoe die combat is. Ik wil eerst crisis core nog een keer spelen voor ik naar deze over ga dan begrijp ik ff7r iets beter denk ik.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

De remake. Ik heb zelf alleen een ps5 en kan dus de oude versie niet spelen. Heb wel originele ff7 al gespeeld maar begreep dat ff7r anders is en dat je die beter begrijpt als je crisis core gespeeld hebt. Als ik dan daar een keer aan toe kom kan ik vervolgens ff7r een keer spelen. Vraag is alleen wanneer dat zal zijn, met mijn backlog en dit drukke game year wordt het tijd zoeken voor een handig moment om die 2 te spelen haha

Lavalera
1 jaar geleden

The game awards heb ik overgeslagen. Dat was half 2 snachts dat wordt mij een beetje te gek. Heb vanmorgen wel ff kort wat gelezen over wat er komt. En behalve de D4 release date en de demo voor Forspoken deed het mij persoonlijk niet zo veel. Weinig nieuw spul waarvan ik wow zeg maar dat is een smaak dingetje denk ik. De Forspoken demo heb ik vanmiddag al gespeeld en het speelt best aardig moet ik zeggen. Open wereld magic parcours game noem ik het maar even haha. De wereld ziet er mooi uit en het speelt best lekker weg. Dus het is wel een mogelijkheid. Enige nadeel is dat persona 3, 4 en monster hunter rond dezelfde tijd komen op xbox en begin Feb is hogwarts dus denk niet dat het dag 1 wordt maar later. Maar het is veel beloved.
Persona 5 is afgelopen weekend uitgespeeld. Ook met Gotham Knights en Atelier Ryza ben ik klaar, dus ruimt lekker op zo. Dat betekent dat ik op de xbox nu alleen Star Ocean The divine force speel, kan ik daar mooi meters mee maken.
Zag van de week Soul hackers 2 deluxe in de aanbieding in de psn store, dus die maar gehaald. Kan ik lekker verder met een Atlus spel. Het heeft niet het sociale aspect en is veel meer een budget spel dan persona. Maar het idee voelt een beetje het zelfde met de demons door dungeons vechten, maar dat is ook waar ik het voor kocht. Dus hopen dat die me verder bevalt. Dat is na 4 uurtjes echter lastig zeggen.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik heb die award show ook aan mij voorbij laten gaan, maar was vanmorgen juist erg enthousiast na het zien van beelden van games als Judas en Banishers: Ghosts of New Eden. Veelbelovend!

Lavalera
1 jaar geleden

Moet ook eerlijk zeggen dat ik zelfs de trailers niet heb gekeken. Even vluchtig het nieuws gelzen voor het werken en daarna niet echt meer filmpjes gezien. Maar als de spellen dichterbij komen zie je toch vaak wat meer gameplay videos en die heb ik altijd liever dan die announcement filmpjes die vaak de game anders voor doen dan het spel echt speelt

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

De platinum van God of War: Ragnarök heb ik afgelopen week binnen gehengeld. Ben daarna voor de afwisseling beginnen aan een kleine game uit de PS Extra collectie: The Gardens Between. Valt tegen. Wel érg traag. Morgen vieren we Sint en op mijn lijstje staat de nieuwe Plague Tale. Hopelijk ben ik lief geweest…

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja, was vet!
Verder ga ik maar beter niet in op je laatste opmerking…

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Ik ga verder met The Callisto Protocol, wat een geweldig spel, vroeger durfde ik Dead Space niet te halen maar na spelen van deze game heb ik Dead Space remake in pre order gezet.

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik kom wss niet veel aan gamen toe dit weekend. Als dat wel zo is ga ik de GOTY spelen en de nieuwe Mario kart tracks. Die zijn trouwens weer erg leuk!

Musical Monday: Black Lab – See The Sun

Review: Call of Duty: Black Ops – Declassified