in

Wat spelen we dit weekend? 10 en 11 juli

Jacco Peek

Dit weekend ga ik weer verder met Mass Effect 3. Heb in de laatste dagen maar weinig progressie gemaakt, dus ik moet echt even aanpoten voordat Skyward Sword HD uitkomt. Dat terwijl ik ook de neiging heb om Monster Hunter Stories 2 te halen, maar dat moet ik maar even achterwege laten. Fijn weekend!

Martin Verschoor

Ik ga vooral een inhaalslag maken met dingen kijken, want dat moet ook zo nu en dan gebeuren. Ik ben zeer benieuwd naar de Fear Street film-serie op Netflix en Loki loop ik ook nog wat mee achter. Daarnaast wat potten Apex, maar dat is standaard

Lucas May

Dit weekend ga ik twee ‘Super’-games spelen en dan heb ik het niet eens over Super Mario. Om te beginnen ga ik verder met mijn geliefde indiegame Super Cable Boy voor de Switch. Deze pittige platformer met schattige artstyle heeft mijn hart gestolen en schreeuwt naar me om verder te gaan. De tweede game is Super Monkey Ball: Banana Blitz HD. Rondom launch had ik die game al veel gespeeld, maar er is nog wat laatste content die ik moet afmaken. Door de aankomende remake van deel 1 en 2 snak ik weer naar apen in ballen, dus vandaar deze beetje random keuze. Misschien trek ik zelfs de Xbox-versie van Super Monkey Ball Deluxe uit de kast en speel ik een potje Monkey Target. Kom maar op met dat weekend!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 2/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Voor mij wordt het Samus Returns uitspelen. Ik heb net een grote graafmachine, die redelijk moeilijk was, een kop kleiner gemaakt en ik vermoed dat ik er nu wel bijna ben.

De game kwam een beetje langzaam op gang, maar hij is echt super vet. Het was lang geleden dat ik een Metroidgame heb gespeeld en ik weet nu weer waarom ik ze zo tof vind.

LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Ik speel de laatste tijd wat meer League of Legends op PC. Misschien dat ik verder ga met Saints Row maar grote kans dat het Plague’s Tale: Innocence gaat worden. Fijn weekend allemaal!

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Monster Hunter Stories 2 wordt het voor mij.

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Project cars 3 is in de aanbieding op ps store, leuke game ondanks de kritiek. Verder Fifa en Age of Empires 1. Have a nice weekend everybody!

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden
Antwoord aan  adutchman

Goede tip! Speel je toevallig op PS5 en zo ja is de framerate steady 60fps dan?

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Ik ben nog steeds druk bezig met Yakuza: Like A Dragon… Het voelt niet meer als straf, heb er best lol in, al ben ik toch ook wel blij als ik het heb afgerond. Het is toch echt niet zo mijn genre.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Ben bezig met Ratchet & Clank! Verder komt er een maatje gamen zaterdag.Dus van alles en nog wat waarschijnlijk.

Darkempire
Darkempire
2 jaren geleden

Fallout 76! al aantal weekend al heerlijk game net als fallout 4 zowat,
Genoeg missie side missions event/private server etc

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Ik ga verder met Paper Mario: the origami king. Net de 3 beproevingen gehaald en nu op weg naar de toren voor het paarse lint. ⛵

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Ik kan me er maar niet toe zetten om aan deze game te beginnen

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

Had hem al langer op het oog en na een aflevering v bonuslevel toch maar geprobeerd. Erg leuke game moet ik zeggen. Had nog nooit een paper Mario gespeeld, maar bevalt me echt prima. Zit sowieso erg in een Nintendo-fase op het moment.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

Ik niet om de game af te maken. Gameplay qua gevechten vond ik zo snel saai en vervelend worden dat ik na 5 a 6 uurtjes spelen echt al helemaal klaar was met dit gevechts systeem.

kayaboy
kayaboy
2 jaren geleden

Ik zit op dit moment midden in Detroit: Become Human. Heerlijk om na een drukke werkdag even de console aan te slingeren en één a twee hoofdstukjes mee te pikken. De storytelling in die game is echt heel erg goed! Verder vorige week Jedi: Fallen order op de kop getikt, ik heb dus al een game-agenda. Enjoy everybody 🙂

coola
2 jaren geleden

Ik ben langzaam weer begonnen met Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids, het gaat opzich prima maar heb er nog wel moeite mee.

Alle aankondigingen van de State of Play

PS4 prijzen rijzen de pan uit!