in

Wat spelen we dit weekend? 10 en 11 september

<inside.gamer login>

Rainking

<password>

……………………..

<password accepted, welcome Rainking>

“Hallo mede inside.gamers. Het is weer vrijdag. Dat betekent dat we weer willen weten wat jullie spelen dit weekend. Het zal geen verrassing zijn, maar bij mij is het wederom World Of Warcraft. Tevens heb ik Steelrising binnen gekregen, maar die kan ik nog niet echt spelen. De reden daarvoor zal voorbij komen tijdens Screenshot Sunday. En jullie? Hebben jullie het spel ook opgepikt, of heb je heel wat anders op het menu staan? Let me know in the comments!”

<logging out>

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Letterlijk 10 minuten na ik schreef vorige week dat ik ging wachten met the last of us had ik hem gekocht. Kreeg er zoveel zin en geen spijt, mijn favoriete game ziet er nu prachtig uit!
Ook splatoon 3 speel ik tussendoor.

Fijn weekend!

Don Carpaccio
Don Carpaccio
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

The Last of Us Part I is een zinvollere aankoop dan de nieuwste games halen die helemaal op niks trekken.

Had ook niet gedacht deze nu al te kopen, maar man wat een game! Blij dat ik deze heb gekocht tijdens mijn verlof :).

Red Dead Redemption mag ook een remake krijgen in de graphics van RDR2

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Don Carpaccio

Ik wil RDR2 ook graag opnieuw spelen maar dan op z’n minst in 60 fps. Hopelijk komt dat nog. Veel plezier met je game en verlof

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Ik begin in herhaling te vallen. Ook dit weekend staat Yakuza 5 op de planning. Ik zit vlak voor het slotmoment en blijf het maar uitstellen door sidecontent en minigames te spelen. Misschien kan ik dit weekend de knoop doorhakken en het einde van het verhaal zien.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik weet niet waar je het over hebt, ik ben onschuldig :p

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Zo herkenbaar, dat is ook een beetje de verslavende factor die ik benoemde in mijn stuk. Oh nog een paar potjes karaoke, het verhaal komt straks wel weer.

Lavalera
1 jaar geleden

Haha leuke post zo. Sowieso geen steel rising voor mij. Ben niet zo’n souls fan en probeer de hoeveelheid nieuwe games tot een minimum te beperken. probleem is dat ik een backlog van hier tot Tokyo heb op zowel de xbox als ps. Dus doe mijn best om alleen nog een nieuwe game te halen voor de volle mep als het echt speciaal is. Tot nu toe alleen nog maar Hogwarts ge preordered en dat terwijl ik niet eens een hp fan ben, het spel ziet er alleen uit als iets wat helemaal mijn ding is. Maar goed genoeg zijwegen wat speel ik.

Op de xbox was ik in een korte spellen bui, heb brutal legend gespeeld (fantastisch spel van Tim Schafer met een super metal soundtrack) , destroy all humans geprobeerd die meh was en speel nu Alice madness returns. Heerlijk duister sfeertje en terwijl ik niet zo van platformer hou is dit horror sfeertje iets wat het leuk maakt.

Op de ps5 is het verder met ng+ run van Trials of mana. Erg goed spel. Muziek fantastisch, het verhaal zit goed in elkaar en genoeg variatie in vijanden en dungeons. Enige nadeel, de ai van je party leden is zo slecht dat je regelmatig de bazen alleen moet doen omdat ze dood gaan door in de zooi te blijven staan. Maar goed dat drukt de pret niet gelukkig. Die platinum komt er nog wel binnenkort

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Vooral even The last of us remake. Een vraagje aan de redactie. Werkt het inloggen op dit moment op gamer.nl niet?

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha volgens mij ben ik verbannen nadat ik iets teveel discussie had met Piet in dat Activision Sony artikel. Verder Grafisch prachtig qua gameplay iets te weinig aangepast.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Snoop213
Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja alleen hier wordt het nieuws niet gedeeld.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snoop213

Je kan in mijn optiek het beste zo min mogelijk reageren op gamer als het over Xbox Sony of ubisoft gaat. De hoeveelheid die hard fan boys die met hand en tand hun plastic box qua keuze verdedigen is significant. Sommige mensen hebben er ook een handje van om anderen die hun mening niet delen belachelijk te maken. Zelf kies ik er voor om net zoals rainking minimaal te reageren en blijf bij die 3 topics weg. Scheelt alleen maar frustraties. Hier is het veel gezelliger en laat men elkaar in de waarde.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Lavalera
Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ja en wat ook het probleem is sommige mensen wordt daar echt de hand boven het hoofd gehouden onder andere Coola mag al jarenlang alle regels overtreden wordt gespaard. Zelfde geld voor Piet S oa. Maar goed en antwoorden geven waarom is ook niet hun sterkste kant. Gamer verloederd op deze manier.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snoop213

Jammer dat je een ban hebt man. Ik vond jouw reacties de laatste tijd juist leuk om te lezen. Zie je later weer zoals altijd 🙂

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Ja ach ben vooral benieuwd of Coola en Piet ook die ban hebben of dat er met 2 maten gemeten wordt. Al weten we dat van Coola snel genoeg na Ubisoft vanavond Kijk vroeger ben ik over de schreef gegaan. Maar dit keer niet. Maar de heren willen geen discussies. Open dan een forum. Of sluit het reactie gedeelte. Blijft raar misschien kan de hoofdredacteur Jacco daar eens antwoord op geven waarom bannen nou nodig was om gewoon het voeren van discussies die soms fel konden zijn.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Ik zie dat Coola geen ban heeft gehad. Man wat doet hij bij de redactie dat deze kerel zich al jaar in jaar uit mag misdragen zonder ban te krijgen haha.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snoop213

Ik heb niet alles gevolgt van die discussie dus weet niet precies wat er gebeurt is. Coola valt wel vaak in herhaling maar ergens is het ook leuk om te zien dat hij zo’n fan is. Denk dat dat de reden is dat ze hem niet bannen, z’n enthousiasme en hij valt ook niet persoonlijk aan.

Maar verder bemoei ik me er niet mee. Tot later!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

De hele familie is helaas geveld door de buikgriep, dus veel wordt er niet gegamed in huize Clayton. Mocht het toch weer gaan, zal het Saints Row en Concrete Genie zijn. Die speel ik nu een beetje door elkaar. Concrete Genie kan ik nog niet veel van zeggen (pas kort mee bezig). Saints Row heb ik wel een beetje spijt van. Voelt echt als werken met al die taakjes en collectibles die je moet afvinken voor de platinum. Gaat in aantallen echt helemaal nergens meer over… Maar goed, we ploeteren vrolijk verder en ooit is ie wel af.

BadassBoris
1 jaar geleden

Succes, en beterschap!

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Had Saints Row beter niet kunnen aanraden dus… Excuse me! Achteraf vind ik het ook een wanproduct. Nog steeds geen goede patch en ondertussen crasht ie als een malle bij mij.
Concrete genie vond ik dan wel leuk. Succes met het collecten en beterschap

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Haha, no problem. Achteraf is het altijd makkelijk praten. Het zou erger zijn wanneer je ook nu nog vol lof was geweest over Saints Row. Maar dat ben je niet, dus dan zitten we aardig op één lijn waardoor ik een volgende keer toch weer op je advies kan afgaan. 🙂

En in reactie op alle beterschapswensen: thanx! En inderdaad: een buikgriepje is niks vergeleken bij het ‘moeten’ behalen van de platinum van Saints Row haha

Buccaneer’s favoriete games

Screenshot Sunday #71