in

Wat spelen we dit weekend? 11 en 12 februari?

Weekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeend!!! Eindelijk rust! Hebben jullie de Nintendo Direct gekeken? Daar zaten toch best wat leuke dingen tussen. Er zit in ieder geval nog genoeg leuks aan te komen.

Dit weekend wil ik even twee demo’s uitproberen. Ik hou van oldschool turn-based JRPG’s en laten deze week nou een demo van Octopath Traveler II en eentje van Sea Of Stars uitgebracht zijn. De eerste speelt wat meer als oudere Final Fantasy games met een twist in de combat en de tweede komt meer bij Chrono Trigger in de buurt. Ik vergeet er trouwens nog eentje. Op Steam is een demo uitgebracht van Planet Of Lana, wat me een beetje aan Limbo en Inside doet denken. En er was nóg iets, ik kan er alleen even zo gauw niet opkomen. Naja, zal wel niet belangrijk zijn…

En jullie? Nog steeds aan de Hi-Fi Rush? Misschien de Octopath Traveler II demo uitproberen? Of toch maar je valentijnsverrassing voorbreiden? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.7/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
1 jaar geleden

De direct was tof. Blij met de gameboy spellen en Metroid. Ook zin in Zelda. Was nog niet klaar met Dead Space en Hi-Fi Rush maar toch Hogwarts Legacy gekocht. Dus daar ga ik lekker mee door het ziet er fantastisch uit iig!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ben een heel eind met Jedi: Fallen Order (maar moet ook nog wel een heel eind). Heb vooruitlopend op de komst van de PSVR2 Gran Turismo 7 gekocht mét stuurtje. Heel vet, maar wel een uitdaging om daar de platinum van te scoren als niet die hard-racer. Maar goed, dat moet en zal ook gaan gebeuren. Verder Hogwarts Legacy inmiddels in huis (begin ik pas aan nadat Fallen Order klaar is, maar ik heb begrepen dat de platinum van die game een drama is, omdat je de game blijkbaar vier keer (!) half uit moet spelen… Had ik dat geweten… Maar goed, genoeg moois dus. Ik hoef me niet te vervelen!

Lavalera
1 jaar geleden

Oef dat is wel een flinke tegenvaller over de platinum. Dit is het type spel wat ik graag platinum, de meeste die ik heb zijn open world games, maar 4 playthroughs is mij een beetje te veel van het goede. Ben er voorlopig echt nog niet klaar mee dus zie wel hoe ver ik kom en wie weet doe ik eventuele extra playthroughs wel over een jaar of zo. Het spel is zo uitgebreid en zit zo goed in elkaar dat een extra playthrough niet zo erg is.

Lavalera
1 jaar geleden

Ja eehm ik denk eehm dat ene dat niet zo belangrijk was. Wat was het ook al weer?
Oh ja! Hogwarts Legacy natuurlijk! Ben sinds dinsdag bezig met de deluxe editie die ik gepreordered had. Uurtje of 9 er in zitten nu. En ook als niet Harry Potter fan is het een heerlijke game. Ontzettend mooie game, heel veel oog voor detail. Ik sta regelmatig om me heen te kijken naar de details in de game wereld. En het mooiste? Geen bugs of glitches. Nou ja ik hoor dat het op pc soms problemen gaf maar op de ps5 probleemloos. Dit zal grotendeels mijn weekend worden denk ik. Zeker aangezien volgende vrijdag de volgende knaller komt. Like a Dragon Ishin. Ik zal hier en daar een stukje wat anders spelen, misschien wat Yakuza 6 of Elder Scrolls Online (one piece staat op pauze, daar kan ik echt niet in komen helaas).
Wat een begin van het game jaar zo. Hifi Rush en dan deze game. Als de rest ook zo wordt hebben we misschien wel het beste game jaar ooit

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik ben behoorlijk hyped door de Direct. Heb in eens super veel zin om met games als Advanced Wars, Pikmin 4, Professor Layton enz aan de slag te gaan. Maar natuurlijk zijn Zelda en Metroid Prime de echte klappers. Moet me echt inhouden om Metroid Prime niet te downloaden. Ik wil m echt heel graag spelen, maar wil m ook fysiek.

Dus dit weekend wordt het Dead space. Ben bij het derde hoofdstuk. En een toffe ds game. Hopelijk zijn beiden uit voor 3 maart.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Achteraf tot rust gekomen was de direct erg vet. Maar wat ik speel. Hi-fi Rush geweldige game alleen door het missen van Ritme dus helaas gestopt. Maar bezig met Hogwarts legacy heb niets met Harry Potter. Maar wat een toffe ervaring tot nu toe. En Metroid prime remake. Wat is die tof opgepoetst. Zo mogen wel meer oudere games terugkomen. Dus geweldig weekend voor de boeg. Season a letter to the future heeft helaas geen boeiende gameplay dus die ligt even aan de kant. En Dead Space had ik vorig weekend uitgespeeld

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Zoveel nieuwe releases en games die op m’n radar staan. Over m’n backlog ga ik het niet eens hebben.

Ben benieuwd naar hogwarts legacy, metroid prime remastered en ik zag dat midnight suns nu in de sale is op de xbox.

Maar toch zal ik al m’n tijd stoppen in Elden Ring. Ik moet de game uitspelen. Zit op 64 uur en heb net de map vh middelste gebied gevonden. Ben nu wel heel dicht bij de grote Boom in het midden.

Ik gok dat dit gebied meer bedoeld is voor later in het spel en ga nu op zoek naar een stukje map in het westen. Dat gebied is nog clouded bij mij.

We zullen zien wat ik daar aan zal treffen.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door TheGoldenKid
DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Allereerst een goed weekend allemaal.

Bij deze ook mijn dank voor het plaatsen van de 3 demo`s (Octopath Traveler 2) al gespeeld en hij was geweldig, ben begonnen als de warrior.

Wat we gaan spelen, tja ik ga sowieso verder met Hogwarts Legacy en ga verder met Deliver us Mars.

Misschien dat ik nog wat uurtjes Octopath eraan toe gaat voegen.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  DarkraverX

Hoe is Deliver Us Mars?

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Hij is geweldig, soms zijn tussenfilmpjes de characters lelijk maar het is een hele vooruit gang op deel 1.

Leuk verhaal en zeer leuke adventure game.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  DarkraverX

Goed om te horen. Deel 1 vond ik al tof. Dan gaat deze op de wishlist!

Schattenjacht naar originele GameBoy Advance-games

Coola speelt Hogwarts Legacy