in

Wat spelen we dit weekend – 11 en 12 januari


Bert de Vries

Via een mooie actie heb een flinke hoeveelheid “nieuwe” Xbox 360 titels weten te bemachtigen. Ik ga beginnen met Dante’s Inferno. Verder heb ik Destiny 2 afgezworen omdat het simpelweg te veel tijd vereist. Dus ik heb nog wel wat tijd over. Misschien dat ik dan dit weekend eindelijk Silence kan uitspelen op de Switch, zodat ik van mezelf aan een nieuwe Switch-game mag beginnen.

Dante's Inferno

Michel Musters

Ik ben het laatste level van Luigi’s Mansion 3 aan het uitspelen (daar ben ik misschien al klaar mee wanneer je dit lees), maar zit nu vooral vuistdiep in Cuphead. Ik was het beu om te wachten op een fysieke release en heb het spel op de Switch binnengehaald. Normaal houd ik niet van al te grote uitdagingen, maar de eindbaasgevechten van Hollow Knight hebben mij vorig jaar blijkbaar klaargestoomd voor Cuphead, want ik geniet intens van het spel. Doodgaan voelt simpelweg altijd als je eigen fout, en je moet het gewoon vaak genoeg opnemen tegen de slechteriken om hun patronen te leren en zo als overwinnaar te zegevieren. Heerlijk spel!

Cuphead

Dagmar de Groot

Ik ben een paar leuke Indie-titels op de Switch aan het spelen, ben momenteel geïnvesteerd in Bye, My Love. Een prachtige en emotioneel verhaal gebaseerd op echte gebeurtenissen, heel aangrijpend. Tevens ga ik verder met mijn avontuur om alle trofeeën te verzamelen in Final Fantasy 15 – wat een opgave zeg! Maar het zorgt voor leuke streams waarbij ik lekker kan kletsen met die paar vaste kijkers die ik heb, altijd leuk. Bovendien heb ik een zwak voor Noctis, dus hoe langer ik hem op mijn scherm kan zien hoe beter.

Final Fantasy 15

Lars Cornelis

Ik heb Red Dead Redemption 2 uit dus ik weet het even allemaal niet meer. De afgelopen zes maanden was dit het spel waar ik aldoor naar terugkeerde. Tussendoor heb ik genoeg andere games gespeeld, maar ik wist altijd wat ik daarna weer zou doen: verder met Red Dead Redemption 2. Al was het maar om alleen even mijn baard te scheren of te shoppen voor een nieuwe jas. Dit tweede leven is nu weggevallen en dat laat me niet ongeschokt achter. Ik denk dat ik Halo: Reach (de Master Chief Collection-versie) even gebruik als ‘palate cleanser’ alvorens ik me weer in een nieuwe spelwereld stort.

Halo Reach

Jacco Peek

De Pokémon Myster Dungeon: Rescue Team DX-demo is uit, en dit weekend ga ik die eens lekker onder de loep nemen. Gisteren heb ik al een uurtje gespeeld, dus ik vraag me af hoe lang hij eigenlijk duurt. Tot nu toe vind ik de game er prachtig uitzien, maar ik besef me wel dat de gameplay op den duur wat herhalend wordt. De charme van de wereld en het verhaal komt in ieder geval goed over, dus dat is een hele opluchting. Verder ben ik The Witcher 3 weer aan het spelen en valt er nog een hoop te ontdekken in Outer Wilds. Zin in!

Pokémon Mystery Dungeon

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pokémon Go draaide in 2019 meer omzet dan ooit

CES 2020: 5 toffe producten die we zo snel mogelijk willen hebben