in

Wat spelen we dit weekend?: 11 en 12 juli


Bert de vries

Na het uitspelen van TLoU Part II ben ik wel toe aan wat goede, vrolijke games. Ni No Kuni bijvoorbeeld, voor de Switch. Die game ziet er prachtig uit en is zo mierzoet dat ik er alleen maar vrolijk van kan worden. Verder heb ik een nieuwe batterij voor mijn oude phat PSP gekocht, om die weer eens tevoorschijn te kunnen halen. Nu al zin in SSX en Patapon. Fijn weekend!

Jolien Mauritsz

Story of Seasons: Friends of Mineral Town! Deze game was vroeger mijn favoriet en vandaag is de remake uitgekomen. Ik heb in het origineel honderden uren gestoken en ik kan niet wachten om terug te keren naar Mineral Town! Ik heb al een hele planning gemaakt over wat ik op mijn boerderij wil hebben, dus ik heb genoeg te doen voor dit weekend.

Michel Musters

Ik ben een aantal games tegelijk aan het spelen. Ik ben nogmaals door de prima platformer Yooka-Laylee and the Impossible Lair aan het lopen, maar nu op Switch. Ik ben voor het eerst door de PS4-versie van Shadow of the Colossus aan het spelen. Ik ben Ratchet & Clank op PS4 aan het afronden. En ik heb zojuist eindelijk eens Star Wars Jedi: Fallen Order aangeschaft. Hopelijk krijg ik het allemaal op tijd af voor volgende week vrijdag, want dan staan er weer twee potentiële toppers te wachten.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Dennis Mons

Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik ga dit weekend WoW spelen. Door bizarre omstandigheden heb ik iemand leren kennen die de game ‘bloedt’ en de passie waarmee hij spreekt over die game is uitermate aanstekelijk. Ik heb normaliter niets met online gamen en al helemaal niet met rpg’s, maar ik heb straks drie weken vrij (en wellicht nog veel meer weken, maar dat terzijde) dus ik ga gewoon iets doen wat ik eigenlijk nooit zou spelen.

World of Warcraft

Jacco Peek

Het einde van The Last of Us: Part 2 komt alweer in zicht, en het is bijna net zo goed als de eerste keer. Wel een beetje saai om het ieder weekend dezelfde game te noemen, dus ik beloof dat ik hem volgende week uit heb. Net op tijd voor Ghost of Tsushima en Paper Mario: The Origami King dus! Van die games heb ik al het een en ander gehoord en gezien en daar werd ik erg blij van.

The Last of Us Part II

Marcel Vroegrijk

Ik heb Bloodstained: Curse of the Moon 2 gekocht, dus daar ben ik wel een halve vrijdagavond mee zoet. Daarna moet ik weer op zoek naar een andere game, want ik heb Deadly Premonition 2 opgegeven. Ik wacht wel tot er een update is, want mijn god wat draait dat spel slecht op mijn Switch.

Bloodstained Curse of the Moon 2

Wes Rijckaert

Al sinds de lancering van The Last of Us Part II ben ik de game aan het spelen. Helaas gaat dat niet helemaal zoals ik had gewild. Er zijn wat dingen tussen gekomen en op een gegeven moment verliest de game ook aardig zijn momentum waardoor mijn enthousiasme veel minder is geworden dan in eerste instantie was. Hopelijk komt dat enthousiasme terug en weet het einde van de game me helemaal weg te blazen en alles wat ik daarvoor heb meegemaakt in ander perspectief te plaatsen. Ik heb vertrouwen!

The Last of US

Thijs Barnhard

Horizon: Zero Dawn heb ik uitgespeeld, maar de Frozen Wilds roepen nog. Deze dlc is uitgebreider dan ik dacht dus voorlopig ben ik nog niet met dit spel klaar. Ik heb Risk of Rain 2 ook een beetje herontdekt. Nu die game in 60fps is op console speelt het toch net even wat fijner allemaal.

Horizon Zero Dawn

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Handelsmerk voor ‘Tomb Raider Ultimate Experience’ opgedoken

Recensie: Spec Ops: The Line