in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 11 en 12 juni

Mario Strikers: Battle League Football is eindelijk uit en dat betekent lekker trappen én meppen. De nieuwe Mario voetbalgame laat spelers terugkeren naar de mooie arena’s waar knotsgekke wedstrijden plaatsvinden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze game zeker veel gespeeld gaat worden dit weekend. Anderzijds is het ook mogelijk dat je een lekker enge avond gaat houden met The Quarry. De nieuwe game van Supermassive Games heeft tot nu toe uitstekende reviews ontvangen en belooft voor spannende, vertakkende verhalen met heel veel verschillende eindes. Welke game ga jij dit weekend spelen?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
18 dagen geleden

Nog steeds Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Rainking
18 dagen geleden
Antwoord aan  coola

Noice!

Luigi1985
18 dagen geleden

Zondag ga ik verder met Elden Ring. Dit is echt de beste game die ik in lange tijd heb gespeeld. Ben pas in t eerste kasteel.

Ik heb (nu nog) niet de behoefte om die Mario strikers te kopen. Ben de laatste tijd weer volop met super Mario maker 2 bezig en ik heb gister eindelijk Mega Man 11 eens aangeschaft. Die was steeds 30€, laatst een keer 15€ en nu 9€ en met wat gouden punten slechts 4€. Dus die ga ik ook spelen. Vond de demo toen tof maar de prijs wat te gortig voor zo’n korte game.

Lavalera
Lavalera
18 dagen geleden

Even kijken hoeveel tijd ik heb van het weekend. De schutting opzetten samen met de buurman. Dat wordt nog een hele klus voor iemand met 2 linker handen. Gelukkig is hij wel handig. Zondag avond uiteraard de xbox showcase kijken. Hopen dat die net zo goed wordt als die van Sony. Na die slechte show van gisteren ben ik wel weer toe aan een goede showcase.

Als ik dan aan gamen toe kom wordt het final fantasy 7 op de xbox. Prima game maar had hem denk ik nog beter gevonden als ik hem gespeeld had toen die nieuw was. Op de ps5 speel ik fist of the north star. Van de makers van Yakuza en gebaseerd op een manga uit de jaren 80 die beïnvloed is door mad max en de hoofdpersoon door Bruce Lee. Prima game, precies wat je verwacht van de makers van Yakuza. Niet zo goed als de betere delen uit die serie maar een prima game alsnog. Daarnaast misschien nog wat sprokkelen voor de lego star wars platinum als ok daar zin in heb ten minste haha

Rainking
18 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

Final Fantasy VII is qua uiterlijk niet supermooi oud geworden. De Popeye armpjes zijn altijd wel een beetje vreemd. Het verhaal blijft wel tof.

Lavalera
Lavalera
18 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja precies. Qua controls merk je ook dat het niet altijd even vloeiend is en het geluid is ook erg retro, maar zoals je zegt het verhaal is goed dus ik kan met dit spel er wel door heen kijken

Michael-Raymond-Clayton
18 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ajeto! Succes buurman en buurman!

Rainking
18 dagen geleden

Gisteren heb ik op PSN een vijftal spellen gekocht in de indiesale. Furi, Raji: An Ancient Epic, Submerged: Hidden Depths, Flynn: Son Of Crimson en Tails Of Iron. Die wil ik sowieso even uitproberen. Ik denk dat ik morgen The Quarry ga halen. Die lijkt me wel leuk.

Lavalera
Lavalera
18 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

In ieder geval weer even genoeg te spelen dus. Die indie sales zijn wel altijd lastig om de goede titels uit te filteren soms heb je 100en spellen er in zitten en dan moet je de parels maar uit de shovelware zien te filteren.

Rainking
18 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik heb het ook op mijn gemak door zitten spitten. Sowieso had ik het filter op complete spellen ingesteld. Daardoor bleven er nog steeds ongeveer 1.100 over, dus het duurde even voor ik er doorheen was.

Lavalera
Lavalera
18 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja precies dat doe ik ook en dan per spel soort en als ik ff tijd heb review lezen of stukje gameplay kijken.

Rainking
18 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik had nog een paar andere spellen gevonden, maar na wat YouTube video’s gekeken te hebben, heb ik daar vanaf gezien. Scheelde gelukkig weer geld.

Michael-Raymond-Clayton
18 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Staat voor mij letterlijk niet één bekende titel tussen, haha. Maar massa is kassa. Er zit vast wel iets leuks tussen! Enjoy!

Rainking
18 dagen geleden

Dank je. Zijn inderdaad niet de bekendste titels. Drie van de vijf had ik al wel eens een stukje van gespeeld toen ik nog Gamepass had of toen het een ‘gratis’ spel bij PS Plus was. De andere twee had ik al wel een goed gevoel bij.

Michael-Raymond-Clayton
18 dagen geleden

Ik heb afgelopen weekend flink ingeslagen in de sale en de volgende games gekocht: Last Stop, Road 96, Death’s Door en Agent Intercept. De eerste heb ik af (zwaar teleurstellend einde; tot dat moment wel leuk). Nu ben ik bezig met Agent Intercept. Verrassend leuk en verslavend. Maar de platinum daarvan gaat toch wel wat tijd kosten…

Rainking
18 dagen geleden

Ik zie Death’s Door staan, wat betekent dat ik je reactie automatisch goedkeur, ghehehe.

Michael-Raymond-Clayton
18 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Daar moet ik nog aan beginnen. Ik speel deze games ter afwisseling van Horizon Forbidden West waar ik zo’n beetje elk icoontje afloop hetgeen best een klus is. Dan wil je ter afwisseling wel eens wat anders. Zodra ik de platinum van Agent Intercept binnen heb, wordt het dus ofwel Death’s Door ofwel Road 96… Duurt vermoedelijk nog wel even.

Laatst bewerkt 18 dagen geleden door Michael-Raymond-Clayton
Rainking
18 dagen geleden

Road 96 is echt een apart spel dat waarschijnlijk niet voor iedereen is, dus ik ben wel benieuwd wat je ervan vindt. Ik vond het zelf erg leuk gedaan, maar dat zal lang niet iedereen met me eens zijn.

Lavalera
Lavalera
18 dagen geleden

Heel herkenbaar, dat is ook al de reden dat ik altijd 2 spellen tegelijk speel. Zeker met die grote open wereld spellen die ik geweldig vind is het fijn om ook even af te wisselen raak je niet zo snel uitgekeken op een spel

DanTheGameKing
DanTheGameKing
17 dagen geleden

Dit weekend, ondanks het mooie weer, vooral verder met SnowRunner en The Division 2, ik ben nu level 15 en ondanks dat ik (blijkbaar inclusief bij de NewYork add-on) een Level-boost heb direct naar Level 30 ben ik zo blij dat ik het vanaf 0 aan het opbouwen ben, heerlijke game met veel sfeer en toffe actie. En Ohja, misschien nog een beetje Rayman Legends!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
17 dagen geleden

Astral chain en Danganronpa

Snoop213
Snoop213
18 dagen geleden

The Quarry. En omdat een vriend hem meeneemt Mario Strikers tegen elkaar. Voor de rest Xbox showcase kijken samen en verjaardag.

Michael-Raymond-Clayton
18 dagen geleden
Antwoord aan  Snoop213

Van harte!

Snoop213
Snoop213
18 dagen geleden

Dank uw ik ben niet zelf jarig trouwens Haha

Rainking
18 dagen geleden
Antwoord aan  Snoop213

The Quarry lijkt me ook wel tof. Ook al heb ik (nog) geen Series X, die showcase ga ik ook kijken. Benieuwd waar ze mee komen.

De gamereleases van deze week

Screenshot Sunday #58