in

Wat spelen we dit weekend? 11 en 12 maart

Buiten = nat. Binnen = goed. Perfect zelfs om een controller erbij te pakken of muis en keyboard naar je toe te schuiven. Laat die druppels maar tegen de ramen kletteren. Wij kunnen er tegenaan!

Gisteren is er een demo van de Resident Evil 4 remake verschenen. Dat is het eerste dat ik straks ga opstarten. Heel erg benieuwd hoe die geworden is. Ik heb weinig tot geen ervaring met het origineel, dus ik kan het niet goed vergelijken. Dat laat ik maar aan anderen over.

Ook is er laatst een demo van Bayonetta Origins verschenen. Die wil ik ook even bekijken om te kijken hoe dat speelt.

Enneeeee…. ja, ik heb een maandje PS Plus, dus ik zal regelmatig afgangen moeten incasseren met Street Fighter V, hahaha.

En jullie? Kettingzagen ontwijken met de Resident Evil 4 demo? Jezelf voor de 499e keer tegen de eerste baas van Wo Long: Fallen Dynasty gooien? Of toch maar relaxed vissen vangen in Animal Crossing? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
velocityx
velocityx
1 jaar geleden

Ik ben eindelijk klaar met AC Valhalla. Ik ben al begonnen met theatrhythm final bar line. Ik denk dat ik ook aan Uncharted ga binnen.

velocityx
velocityx
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik speel het op de PS4. Met de besturing is niets mis.

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik laat de RE4 demo even voor wat t is. Dat geloof ik wel. Metroid staat op het programma. Maak al aardige vorderingen. Daarnaast mss nog ff de nieuwe Mario Kart circuits proberen. Fijn weekend

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik sla alleen de demo over. Tenzij het echt een grote teleurstelling blijkt, ga ik de remake zeker aanschaffen. Kan t me niet voorstellen. Het origineel is een van de beste games ooit. Die heb ik echt helemaal grijs gespeeld.

Lavalera
1 jaar geleden

De re4 demo sla ik over. Ben niet de grootste horror fan en die spellen zijn mij te kort om er 80 euro voor te betalen.
Wat ik wel ga spelen. Op de xbox is het verhaal van Like a Dragon ishin klaar, dus beetje aan het klooien met de post game. Daarnaast al wel vast begonnen aan Persona 4 golden. Aangezien 5 zo cool was kon ik deze niet laten liggen en heb hem maar opgestart. Voelt net zo goed als 5 tot nu toe.
Op de ps5 is her rustig aan verder met Hogwarts the massive grind legacy. Dat wordt een lange adem platinum dat ding is te grindy helaas dus ik neme er de tijd voor. Heb al wel Life is strange uitgespeeld en hem bijna aan het einde van ratchet and clank. Dus daarna ff kijken wat er opstarten. Cult of the lamb, last of us of stiekem toch Atelier Ryza 2. Fijn weekend.

Lennardodin
Lennardodin
1 jaar geleden

Laatst Hogwarts gekocht, maar ik wil denk ik eerst God of War verder spelen en wellicht uitspelen; anders gaan verhalen door elkaar lopen en dat is lastig :p

Maar misschien begin ik toch wel..

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 jaar geleden

Wo long is nog even geparkeerd. Ben van de week beetje verslaafd geworden aan Merge & Blade. Heeft heel hoog, nou goed dan, nog een keertje, gehalte.

Ik hoop van het weekend nog ergens anders tijd voor te hebben om te spelen, maar ben een beetje bang dat het toch de verslaving wordt.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Weinig tijd voor games, maar beetje verder gegaan in Hogwarts: Legacy en Call of the Mountain. Daarnaast Pistol Whip aangeschaft. Zie nu scheel van de spierpijn in mijn bovenbenen, maar wat.een.vermaak!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja, gaat al stukken beter. Bij pistol Whip totaal geen last van, maar dat zal zijn omdat je daar ook niet beweegt, haha. Call of the Mountain kan ik rustig een uurtje spelen zonder problemen. GT7 is nog het lastigste, maar ook dat gaat gestaag beter. En het blijven opbouwen is geen straf gelukkig! Dank voor de belangstelling.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Demo Resident Evil gespeeld maar ik sla hem over, helaas niet mijn ding meer.

Dit weekend zijn we begonnen aan Wasteland 3, plus nog wat Octopath Traveler 2 erbij.

Nintendo, neem alsjeblieft de tachtig euro, maar stel ons niet teleur

Back to the Past with Coola deel 6