in ,

Wat spelen we dit weekend? 11 tot en met 13 maart

De redactie denkt waarschijnlijk dat het zondag is, maar ik ga hier potverdikke gewoon neerzetten wat ik het weekend ga spelen ;-). 

Zit de hele week al in quarantaine dus heb tussen het slapen door veel Horizon gespeeld. Nog steeds lekker aan het kutten en af en toe eens een hoofdmissie. Die zijn overigens wel veruit het leukst. Er is wel veel gelul tussendoor. Ik ga het weekend weer verder. 

voor de switch heb ik Inside uitgespeeld. Ongelofelijk toffe game met toffe puzzels en een mysterieus sfeertje. Het laatst stukje was wel wtf. Aanrader. 

ik ben aan het nadenken of ik iets nieuws uit de eshop ga aanschaffen. Veel toffe titels zijn naar mijn zin nog wat aan de dure kant en heb nog niet echt een keus kunnen maken. 

Doei

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.3/5 volgens 7 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
2 jaren geleden

Hahaha, er is gelukkig een topic. Ik zat er ook al over na te denken om er één te maken, maar ik wilde het nog een paar uurtjes geven voordat ik toe zou slaan.

Dat van het vele gepraat in Forbidden West hoor ik vaak, ja. Kan vervelend worden, maar ook juist het verhaal uitdiepen. Ik ga het merken als ik er een keer aan verder ga.

Ik zit eraan te denken om dit weekend weer eens verder te gaan met Kena: Bridge Of Spirits. Dat vond ik voorlopig een erg leuk spel. Eind vorig weekend was ik aan Tales Of Arise begonnen. Daar zit ondertussen zo’n 16 uur in en dat is wel een tof spel. Wordt ook heel veel in gepraat. Ik heb het idee dat er qua gameplay niet eens zoveel tijd in zit. Verder zullen Elden Ring en Gran Turismo 7 vast ook nog wel opgestart worden.

Lavalera
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja het moet je net liggen de tussen filmpjes/het gepraat tussendoor. Tales of arise was mijn favoriete game van 2021. Ik vond de gameplay echt geweldig en het verhaal zat ook nog goed in elkaar. Dus hoop dat je die net zo tof vind als ik hem vind.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Lavalera

Dit weekend nog tien uur in weten te steken. Derde regio was echt goed.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Ik ben nog steeds bezig met het herspelen van Horizon Zero Dawn. Zit nu op ca 70%. Hoewel nog steeds een leuk spel (met een briljante setting!) moet ik wel bekennen dat er zo met terugwerkende kracht toch ook wel wat op valt aan te merken (met name de sidequests/errands). Misschien toch maar beter geen games meer herspelen 😉 De wow-factor van de eerste playthrough kun je natuurlijk niet meer evenaren…

Aprotodon
Aprotodon
2 jaren geleden

Goeie! Voor mij gold vorige week ook een volle week quarantaine dus heb Immortals: Fenyx Rising uitgespeeld. Hopelijk heb je niet al te nare klachten. Dit weekend ga ik Dishonered 2 opnieuw spelen. Ben een paar jaar geleden na een paar levels gestopt omdat er destijds andere games uitkwamen, inmiddels is het dus de hoogste tijd.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Aprotodon
Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Aprotodon

Fenyx Rising staat hier ook nog eens op de planning. Die valt bij veel mensen in de smaak, heb ik gemerkt.

Snoop213
Snoop213
2 jaren geleden

Helemaal niets afgelopen woensdag avond Forbidden West uitgespeeld Goede game maar niet de absolute top. Komende week Mario kart 8 deluxe DLC Wave 1 spelen.

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden

Eldenring… vergt wel veel geduld om dingen goed uit te zoeken.. soms kom je er ook pas laat achter dat je echt underpowerd bent voor bepaalde gebieden. Maar los daarvan is het weer geweldig!

Lavalera
2 jaren geleden

Horizon. Ben denk ik op de laatste missie dus ben nu vooral even bezig met wat zijspul af te maken voor de trophy. Vind het wel echt een geweldig spel. Daarnaast beetje agent of mayhem zo af en toe tussendoor dan is het nog leuk ook. En wat klooien in Lost Judgment voor de dlc uit komt over 2 weken.

I.G Q&A: Wat is beste uitbreiding?

Screenshot Sunday #47