in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 12 en 13 november

BOY! God of War Ragnarök is eindelijk uit. Voor de meesten zal dit weekend dan ook in het teken staan van vijanden in elkaar meppen terwijl we door de Noordse rijken gaan. Ga jij ‘m ook checken of lig je er niet wakker van? Zo niet, wat ga je dan wél spelen? Wij horen het graag! Ook hebben we de redactie even rondgevraagd en daar horen we naast Ragnarök: Modern Warfare II, Returnal, Bayonetta 3, en een paar games waar men het nog niet over mocht hebben, maar wij beloven je dat het absoluut geen Pokémon-game is!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
49 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
AgeQned
AgeQned
1 jaar geleden

Ik heb Sifu en Tactics Ogre Reborn gekocht voor de Switch dus deze en natuurlijk een aantal potjes Splatoon 3 splatfest.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  AgeQned

Tactics Ogre Reborn ben ik best benieuwd naar.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  AgeQned

Sifu is best pittig, maar het ziet er ontzettend gaaf uit.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Was begonnen aan Ragnarok en het is geweldig maar heb me laten verleiden door een deal in store. Blood & Truth voor de psvr. Een van de pareltjes op dat apparaat. Dus als die uit is ga ik weer door met GoW.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

De titel ken ik, maar eigenlijk geen idee wat voor spel het is. Zal het eens Googelen.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Een tijdje geleden de platinum voor Horizon Forbidden West gehaald. Daarna ben ik NFS Heat begonnen en daar ga ik dit weekend verder mee. Op de switch ga ik Metroid dread spelen.

GoW kan nog even wachten

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Metroid Dread is cool. Hoe is NFS Heat? Die game is totaal langs me heen gegaan.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Valt wel mee. Vooral s’nachts ziet het er wel mooi uit en het rijden zelf is fijn. Maar de politie voelt ook zo oneerlijk soms.

Fr3nzy
Fr3nzy
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Hoe vind je NFS heat? Ik was destijds positief verrast. Ik vind de combi van verschillende races en customizen erg leuk.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden
Antwoord aan  Fr3nzy

Eerst vond ik de races in de nacht erg leuk. Maar ik merk dat ik nu te veel risico wil nemen waardoor ik soms enorm veel REP en geld verlies door een domme arrestatie.

Het customizen van de wagens is inderdaad erg cool en uitgebreid!

Over het algemeen is het wel een leuke game voor tussendoor.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Metroid: Dread is een erg tof spel. Veel plezier daarmee.

Lavalera
1 jaar geleden

Vooral Persona 5 Royal. Ben zo verslaafd geraakt aan het spel dat de rest ene beetje blijft liggen hehe. Alles klopt aan dat spel. Daar ga ik me voorlopig nog wel ff mee vermaken. Daarnaast vast nog wel een stukje Star Ocean the divine force, atelier Ryza en Gotham Knights. Nog druk zat voorlopig met deze games.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Aan hoeveel uur zit je nu op P5R? Ik vond het een fantastisch spel maar eens dat ik de 100 uur had aangetikt begon er toch wat sleur in te komen bij mij. Ook vond ik de pacing een beetje raar, maar dat is deels mijn eigen fout. Door de paleizen in zou weinig mogelijk keren te willen doen omdat je dan meer tijd hebt voor andere activiteiten…

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Uurtje of 45 nu denk ik. Ik probeer net zoals je zegt altijd een zo groot mogelijk stuk van een paleis tegelijk te doen zodat ik meer tijd heb om aan de banden met de thieves te werken of de zij activiteiten te doen waarbij je stats omhoog gaan. Voor mij persoonlijk is dat een iets relaxter gevoel zo. Ik probeer het op een zo rustig mogelijk tempo te doen om zeker te weten dat ik alles zie en doe. Dan zal het vast meer dan 100 uur gaan duren maar goed dat vind ik met dit spel geen straf.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Ja, na 100 uur de sleur er al in, dat kan natuurlijk écht niet! 😉

Rainking
1 jaar geleden

Hahaha, dat is inderdaad een cardinal sin.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Dat zijn alleen maar spellen die veel tijd van je eisen, zo te zien. Jij bent voorlopig nog wel bezig.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Zeker weten. Ik probeer ook alles rustig aan te doen. Ik merk wel als ik de tijd neem voor een spel dat ik speel en me niet laat afleiden door nieuwe games of sales ik veel relaxter game. Zo heb ik mezelf gedwongen om Ragnarok links te laten liggen. Heb nog genoeg in de backlog en gamepass en ps plus en zoals dragon Martin dat zei, Ragnarok is er op een ander moment ook nog wel.

SenseNL
1 jaar geleden

AC Odyssey *zucht*

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  SenseNL

Die heb ik vorige week uitgespeeld. Verhaal was wel tof, het feit dat je gedwongen werd om de side quests te doen vond ik niet zo heel relaxed. Ik las ook dat de game meerdere eindes heeft en ik ben bang dat ik wellicht 1 van de minste leuke daarvan gezien heb.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  SenseNL

Oh jee, dat ‘klinkt’ niet goed.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Net als verleden week

A Plague Tale Requiem
Mario + Rabbits 2

Misschien ff God of War aanslingeren, reden dat ik het nog niet gedaan hebt is omdat ik ver ben in a Plague Tale.

Fijn weekend allemaal en game ze.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  DarkraverX

Doe maar niet… Ik vrees dat je God of War dan niet meer daar wegleggen…

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  DarkraverX

Die reactie van MRC moet je geen aandacht aan besteden hoor. Gewoon opstarten. Niks aan de hand, hahaha.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Verleden week speelde ik Batman erbij maar die is uitgespeeld, was ook al begonnen aan a Plague Tale 2 en wat ziet die game er mooi uit, gezien ik al in chapter 12 zit zou het zonde zijn die nu apart te leggen voor GOW.

Toevallig vandaag Tactics Ogre Reborn erbij gehaald, zit er warmpjes bij kwa games deze winter. 😀

Wat speel jij Rainking?

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  DarkraverX

Jij verveelt je niet, zo te zien. Ik ben op het moment voornamelijk bezig met God Of War: Ragnarök. Ik vermaak me er goed mee, maar qua verhaal weet het me nog niet te pakken als dat de voorganger deed. Dat is wel een beetje volgens mijn verwachtingen, want het persoonlijke aspect daarvan vond ik juist erg mooi. Ik heb ‘m nog lang niet uitgespeeld, dus het kan nog alle kanten op. Ik heb sowieso al een gedeelte gehad dat ik erg sterk vond.

Luigi1985
1 jaar geleden

Gnir nedle

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

?nellav gnilahreh ni laameleh tein tliw eJ

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Een

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Moet overigens zeggen dat ik nu, ondanks ik het nog steeds tof vind en de latere gebieden echt wel vet zijn, wel een beetje toe ben aan een einde.

Je doet in wezen namelijk continu hetzelfde, maar goed het blijft soort van spannend en het steeds sterker worden en het bedenken van maniertjes om vijanden om te leggen werkt verslavend.

Fr3nzy
Fr3nzy
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Al ver?
Ik ben nu rond lvl 40 maar merk dat ik voor bosses nog wat zwak ben.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Fr3nzy

Ja ik ben al wel ver. Level 104 en zo’n 95 uur in de game. De meeste bosses die ik tegenkom kan ik wel relatief gemakkelijk verslaan in vergelijking met die van Bloodborne of Dark Souls 3. In het begin niet hoor, maar mss ben je wel per ongeluk de verkeerde kant op gegaan. Ik had ook een heel gebied overgeslagen per ongeluk. Toen ik er later kwam was het twee vingers in de neus.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Mooi dat je blijft volhouden. Je hebt nog anderhalve maand om ‘m dit jaar uit te spelen, ghehehe.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Ik had waarschijnlijk een corrupte save file met God of War Ragnarok. Ik had elke keer last van screen flickering. Maar toen getest met Forbidden West. En toen geen probleem. Lag dus niet aan de Ps5 gelukkig. Dus die game opnieuw beginnen. Verder Bayonetta 3.en Mario and Rabbids. A plaque tale requim nee gestopt. Het gebrek aan munitie irriteerde mij teveel. Dus genoeg te doen.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snoop213

Jeetje dat is balen, zo’n corrupt savegame! Hopelijk hoef je niet te veel opnieuw te doen!

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

2 uurtjes maar. Ben allang blij dat screen flickering niet aan de tv of Ps5 lag

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snoop213

Irritant. Gelukkig is twee uur nog goed te doen. Ook beter dat het niet aan de PS5 ligt. Dat zou pas vervelend zijn.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

God of War natuurlijk!! Whoop whoop!! Nu een uurtje of drie bezig en hij is weer fijn!

Rainking
1 jaar geleden

Yes! De andere game of the year contender is eindelijk uit. Ik ben heel benieuwd of het kan tippen aan de vorige, want die had een persoonlijk verhaal dat ik erg sterk vond. Sowieso veel plezier, man!

Lennardodin
Lennardodin
1 jaar geleden

Combinatie van God of War, COD MW2 en FIFA zal het voor mij worden!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lennardodin

Jeusus! Dat is precies een combinatie die een scheur in de space-time continuum kan veroorzaken!

Gentleman-G
1 jaar geleden

Halsoverkop met deadlines in de weer voor werk dit weekend, maar tussendoor hoop ik echt weer slagen te maken in de laatste Chapters van Triangle Strategy – Mijn persoonlijke GOTY.
Het gaat me niet lukken die game dit weekend uit te spelen, maar het voordeel is, wanneer je een weekend moet doorwerken, dat je maandag gewoon de tijd mag nemen om verder te gamen!
En wellicht tussen werk door even een paar kleine zijmissies uitspelen van Pokémon Legends: Arceus. Ik speel die game pas een week, en het is cliché om te zeggen, maar het is inderdaad een verfrissing voor de Pokémon-franchise.
Fijn weekend mensen!!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Gentleman-G
Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Gentleman-G

Triangle Strategy schijnt best pittig te wezen, dus kudo’s dat je al zo ver bent. Arceus heb ik zelf nog niet, maar die lijkt me wel leuk.

Rainking
1 jaar geleden

Het zal voornamelijk God Of War: Ragnarök zijn. Ik zit er nu een paar uur in op mijn eigen slome tempo en het ziet er hartstikke mooi uit.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja, ik ga ook mega sloom: elk hoekje onderzoeken, elke schatkist willen vinden. Maar man, man, man, wat is het een feest!

Rainking
1 jaar geleden

Het bevalt zeker wel, al zie ik voorlopig wel een bepaalde herhaling van zetten, waardoor ik ergens hoop dat dit het laatste deel van de serie is, zoals ze zelf al aan hebben gegeven. Ik heb ‘m nog lang niet uitgespeeld, dus die mening kan later nog makkelijk veranderen. Desondanks heb ik er wel veel plezier van. Ik merk alleen dat ik door soulslikes zó gewend ben om op rondje te drukken voor een dodge, dat ik het er in eerste instantie niet ingeprent kreeg om op kruisje te drukken.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Hoop dat ik nog een beetje kan gamen dit weekend tussen alle sociale verplichtingen door. A Plague Tale Requiem, MW2 en Ollie Ollie world staan op m’n lijstje.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door TheGoldenKid
Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Dat zijn echt drie totaal verschillende games. Lekker veel variatie dit weekend.

Fr3nzy
Fr3nzy
1 jaar geleden

Een combinatie van elden ring en cod mw2 en toch afentoe een potje overwatch 2 tussendoor.

Assassin’s Creed Chronicles: China is verrassend leuk

Review: Call of Duty: Black Ops – Cold War