in

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 april

Het is weer weekend en nog lekker weer ook! Wat wil je nog meer? Nou, wat dacht je van lekker onderuit zitten en genieten van je favoriete games? Dus start je console of PC op en ga ervoor! Of nog beter, pak je Switch, Legion GO of Vita erbij en ga lekker in de tuin of op het balkon zitten. Veel plezier!

Deze week kreeg ik een uitnodiging. Eentje waar ik al een tijdje op zat te wachten. Tevens eentje die in the grand scheme of things verre van belangrijk is. Een speler in World Of Warcraft Classic vroeg me of ik tot de guild ‘We Are NOT Repaired’ wilde toetreden. JA! Duizendmaal ja! Toen ik een tijdje geleden mensen met die guildnaam rond zag lopen, wilde ik alleen nog maar bij die guild. Waarom? Ik vond het een geweldige verwijzing naar de trailer van de eerste uitbreiding, The Burning Crusade.

Oh ja, wat ik dit weekend speel… Ik wil weer effe verder met Final Fantasy VII Rebirth en Trials Of Mana. Tussendoor zal ik waarschijnlijk Fall Guys nog wel opstarten voor wat korte potjes online chaos enneeeeee… mogelijk wat World Of Warcraft. Wat een verrassing.

En jullie? Laat je je groene vingers wapperen in Botany Manor? Ga je voor de headshots in Children Of The Sun? Of waan je je Wayne Gretzky in Goons: Legends & Mayhem? Let me know!

!!! YOU ARE NOT PREPARED !!!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NeetenDreek
NeetenDreek
1 maand geleden

Deze week zowel God of War als Inside uitgespeeld. Allebei zeer mooie games. Maar moest dus even wat nieuws uitzoeken. Zat te twijfelen tussen Ghost of Tsushima, The Last of Us 2, Dishonored 2 en Yakuza 0. Dus de keuze is gevallen op… Saints Row..

Vroeger prima vermaakt met Saints Row 2 en 3, dus ergens vorig jaar de nieuwste gehaald. Maar de reviews die ik deze week las, zijn niet best. Volgens mij nog veel lager dan toen ik de game vorig jaar kocht. Ik weet niet of ik een game met een userscore van 3.1 wel had gehaald.. Ik denk dat ik ‘m gekocht heb op basis van de 8 die gamer.nl hen destijds heeft gegeven. Afijn, ik zal ‘m opstarten en ik zie wel hoe lang ik het volhou en hoe snel een van die andere vier de Playstation in worden geslingerd. Iemand hier die aanraadt ‘m toch tot het einde te blijven doen??

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden
Antwoord aan  NeetenDreek

Ik heb hem zelf nooit gespeeld. Maar ik herinner me dat een hele tijd terug Michael-Raymond-Clayton aan het afzien was met dit spel. Hij heeft de gewoonte om platinum te halen op elke game dat hij begint en dan bleek het helemaal geen goed idee te zijn om de saints row reboot te spelen.

Nu ik eraan denk, heb ik hem al lang niet meer op de site gezien… Andere bezigheden zeker?

NeetenDreek
NeetenDreek
1 maand geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Ik kom er net achter dat ik 40 minuten progress kwijt ben en ik heb niet zo’n zin om dat allemaal nog een keer te doen, dus ik heb hem er maar weer afgegooid.

Vond het een beetje simpele gameplay. Takedowns zijn a push of a button, schieten voelt niet echt lekker. Probeer het over 2 jaar nog wel eens.

Nu dan toch maar Ghost of Tsushima aan het installeren.

Lavalera
1 maand geleden

Ja heerlijk dat het weer een beetje lekker weer is. Ik heb van de week ook een powerbank gehaald voor mijn Legion Go zodat ik nog langer in de tuin kan zitten. Dus dat ga ik ook zeker doen. Wat ik dan allemaal ga spelen:

Op de Xbox heb ik Sunset Overdrive aan de kant geschoven. Ik zat vast op een missie en vond het welletjes dus ben ik over naar de volgende game op de lijst: Evil West. Dat is echt een heerlijke actie game. Je vecht tegen vampieren in een Devil May Cry stijl. Heerlijke over de top actie. Speelt vloeiend en ziet er ook nog eens super vet uit.

Op de PlayStation is het Final Fantasy 14. Rustig aan begonnen aan een nieuwe playthrough en ook al is het begin het zwakste het is wel leuk om zo af en toe opnieuw het verhaal te doen. Daarnaast heb ik toch maar een nieuwe game gestart: Sakuna of rice and ruin. Een soort combi tussen een platformer een rpg en een farming sim. Ben dr pas aan begonnen dus kan er nog weinig over zeggen.

Op de Legion go is het vooral Trails in the Sky. Wat een geweldig jrpg is dat. Ook heerlijk relaxed qua sfeer en battles en het zit enorm goed in elkaar.
Fijn weekend geniet allemaal van het weer!

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden

Mag ik mijn woorden van vorige week terug nemen? Ik ben nog steeds bezig met sea of stars en eigenlijk moet ik zeggen dat mijn mening nu anders is. Ik dacht dat ik het spel bijna uitgespeeld had vorige week, maar eigenlijk zat ik nog maar net over de helft. Het verhaal nam onverwachte wendingen en wist me zelfs op een punt te raken. Ik ben echt gehecht geraakt aan de personages.

Dus ja… Niet echt een 7/10 spel. Ik had gewoon wat tijd nodig. Het hoofdverhaal is ondertussen uit, maar de game heeft toch nog heel wat content te bieden. Daar ga ik dit weekend verder mee! (En heel misschien ga ik toch voor de platinum )

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

Brotato wordt weer aangeslingerd, schiet nog niet echt op met verder komen. Ik heb 5 avonden, 1 potje per avond, erover gedaan om de generalist te halen. Blijkt toch zwaar irritant te wezen als je wapen keuzes beperkt worden tot 3 mêlee en 3 range wapens. Uiteindelijk een build gevonden waar ik wel verder mee kwam. Benieuwd of ik van het weekend wel beetje progress kan maken.

Verder ga ik Civilization 6 spelen, kwam erachter dat ik op de Xbox nog nooit een potje heb afgemaakt. Heb het spel ook op de PC, daar heb ik wel een paar potjes gefinisht. Mijn grote probleem is dat ik altijd een keertje of 25 van strategie verander tijdens een potje. Dat is niet echt hulpvol als je snel een potje wil spelen. En eigenlijk is 500 turns ook gewoon te lange speelduur voor mij, raak onderweg altijd mijn interesse kwijt. Maar vol goede moed weer een potje gestart.

Luigi1985
1 maand geleden

Ik ga hopelijk Dave the diver binnenkort uitspelen. En Majora’s mask. Al zal die laatste nog wel even duren. Heb zin om iets nieuws te kopen. Kennen jullie dat?

Ik houd je echter even in want volgende week is hier in Tilburg weer de retrogamebeurs en ik hoop dat ik daar iets leuks kan vinden.

coola
1 maand geleden

Het is morgen goed weer dus ik denk dat ik morgen eerst een stuk of 35 a 40 km ga fietsen.

Qua games zal het zeer waarschijnlijk Assassin’s Creed IV Black Flag en helldivers 2 worden. Maar misschien toch ook wel verder gaan met Dragon’s Dogma 2

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

Lekker hoor. Het weer ziet er goed uit.

The Coola the Koala Gaming Show

Screenshot Sunday #151