in

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 februari


Martin verschoor

Aanstaande woensdag wordt er een flinke ruzie uitgevochten in Warzone. Team Vriesvak (Tjeerd en Enno) gaan het opnemen tegen Team Koude Kermis (Cody en ondergetekende). We gaan bepalen wie de beste Warzone-spelers van de redactie zijn. Er wordt al weken over en weer met trash talk geslingerd en woensdag is het dan tijd voor de (hopelijk) epische conslusie. Dit weekend nog effe trainen, dan kan ik woensdag shinen. Stream kan je hier kijken, mocht je dat leuk vinden.

Warzone

Michel Musters

Terwijl ik doordeweeks nog Ring Fit Adventure speel en verder zo nu en dan een gevecht in Hyrule Warriors: Age of Calamity aanga, staat dit weekend toch echt vooral in het tegen van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. De Wii U-versie heb ik op release met veel plezier gespeeld – vooral de laatste levels na het ‘uitspelen’ van de game zijn een genot – en ik kijk er naar uit om dat nog eens te ervaren. Ik ben daarnaast erg benieuwd naar Bowser’s Fury!

mario 3d world

jacco peek

Ik zit weer middenin God of Wat, maar ben bang dat ik toch tijd moet vrijmaken voor Mario. Ik ben van plan om de hele game in co-op te spelen, iets wat ik de vorige keer niet heb gedaan. Sowieso hebben we het in podcasts, nieuws en video’s al maanden over de game, dus het is ontzettend fijn om er eindelijk aan te beginnen.

mario 3d world

Lars cornelis

Ik wil dit weekend misschien in Gears Tactics duiken. Die heb ik al op pc gespeeld, maar nog niet op de Xbox Series X. Als dat me toch niet weet te pakken, ligt er altijd nog een stapel met backloggames en anders is er altijd nog de Master League van PES.

gears tactics

Thijs barnhard

Ja natuurlijk ga ik ook beginnen aan Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Voor naar Bowser’s Fury ben ik heel erg benieuwd want die is natuurlijk helemaal nieuw. Verder op de planning: eindelijk weer eens Yakuza: Like A Dragon opstarten want ik ben vorig jaar tot chapter 2 gekomen en daarna een beetje afgeleid geraakt. Zonde, want dat is een leuk spel.

Yakuza: Like A Dragon

Cody van den bogert

Ook Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor mij. Ben het niet helemaal eens met de titel tho, iets te lang imo. Nog een paar uurtjes werken, even wat eten maken en dan het hele weekend platformen met m’n vriendin en fictieve jeugdvrienden, Mario en Peach. 

mario 3d world bowsers fury

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bekijk negen minuten aan Nier Replicant-gameplay

WTF Update: Bernie in elke game Part 2