in , ,

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 maart

Het is weer weekend! Gaan we aan de slag met de twintig nieuwe Bethesda-games, of spelen we iets anders?

MICHEL MUSTERS

Ik ben begonnen aan Halo: The Master Chief Collection op de Xbox Series X. De Halo-games heb ik ooit allemaal één keer gespeeld, dus het werd de hoogste tijd om mijn geheugen op te frissen. Ik moest er weer even inkomen, maar inmiddels geniet ik weer volop van Halo: Combat Evolved. Het blijkt toch een unieke shooter, met de waves aan vijanden die in verschillende gedeeltes van levels verschijnen. Daarbij oogt het spel wat mij betreft uitstekend! Ik schakelde voor de gein tijdens het spelen even terug naar de oorspronkelijke graphics en het is wonderbaarlijk hoe de nieuwe versie er uitziet zoals ik mij de originele game herinnerde. Hopelijk ben ik na het uitspelen van al deze games niet Halo-moe wanneer Infinite uitkomt!

Halo

DENNIS MONS

Het is vrijdag en ik heb geen idee. Ik heb geen Series X en geen PS5, maar als mensen tips hebben: drop ze. Wel weer zin in verrassende titel. Bring it!

Hangen in Galaxy's Edge

LARS CORNELIS

Er staan ineens allemaal Bethesda Games op Game Pass, precies op tijd voor het weekend. Ik wil in ieder geval Doom 64 spelen, want dat is de enige classic Doom die ik nooit gespeeld heb en ik ben een sucker voor classic Dooms. Daarnaast wil ik Observer uitspelen dit weekend en daarna misschien beginnen aan de Dishonored-serie.

Doom 64

JACCO PEEK

De laatste tijd ben ik aardig losgegaan op Animal Crossing. Ik heb m’n eiland een hele update gegeven, een voetbalveld gebouwd, een basketbalveld gemaakt en momenteel werk ik aan een dojo. Het is tof om weer een projectje te hebben en elke dag weer even terug te komen met een doel. Verder speel ik waarschijnlijk weer het gebruikelijke: Pokémon Platinum en Warzone!

MARTIN VERSCHOOR

Beetje knallen in Apex toch? Maar dan wel op de PS5, want ik heb die Switch-versie geprobeerd en dat is totaal niet te doen. Ik dacht dat het wel chill zou zijn in de handheld-modus, zo een beetje hangen op de bank. Maar die game draait op 20 fps en ziet eruit alsof je 15 bier op hebt en dan hebben we het nog niet over de besturing gehad met de Joy-Con. Wil je het spelen op de Switch, doe het dan met een Pro Controller en docked…maar dan kan je nog steeds altijd beter de PS4/5 of Xbox-versie spelen. Of gewoon lekker op pc, mag ook.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Ik ben een beetje chagrijnig want mijn joycons hebben t begeven (de drift was echt niet normaal, bij 3D World liep ik steeds recht de afgrond in zonder aan te raken.

Dus ik heb maar nieuwe moeten halen en dat is kiezen tussen meerdere kwaden. De grijze zijn nergens te krijgen en de andere zijn allemaal van die overdreven fel gekleurde dingen. Met mijn donkerblauw neon geel lijkt de switch wel babyspeelgoed.

Anyway ik ben nog steeds bezig met 3D World. Ik was ook ff vergeten dat er na de laatste wereld nog twintig laatste werelden komen. Hij is wel geweldig, maar heb ook zin om met Bowsers fury aan de slag te gaan.

HanTheMan
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Damn die drift is echt killing inderdaad, mijn grijze joycons kan ik ook in de prullenbak gooien.
Heb een nieuw setje die het goed doen maar ben als de dood dat het weer gaat gebeuren!

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  HanTheMan

Ja was echt irritant. Nu speelt t heerlijk. Helaas een lelijke kleur en ik was te laat met garantie.

coola
2 jaren geleden

Immortals Fenyx Rising. Zit er nu 22,5 uur in en het speelt erg lekker weg de combat voelt aan als die van AC Odyssey ( that’s a good thing) en de puzzels zijn ondanks ze redelijk simpel zijn best wel leuk. Verhaal is tot nu toe heel erg entertaining, sowieso heerlijk om de voice actors die in AC Odyssey Alkibiades en Sokrates vertolkte vaak door je speakers heen te horen want net zoals in Odyssey doen ze het weer geweldig.

Ik zie in de game overigens inderdaad wat BotW invloeden maar ik zie vooral AC Odyssey : The Fate of Atlantis DLC als grootste inspiratie voor deze game.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Goed om te horen! Deze game ligt al klaar op mijn bureautje voor als ik klaar ben met AC Valhalla! Al zal dat nog wel een poos duren!

coola
2 jaren geleden

Als AC je ding is ga je immortals ook erg leuk vinden.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Assassin’s Creed: Valhalla natuurlijk!! Wat een toffe game is dat toch. Ben nu 32 uurtjes onderweg. Ik vrees dat ik de komende maanden op deze plek dus steevast met hetzelfde antwoord zal komen. #likeaviking!!

coola
2 jaren geleden

Dan ga je nog een uur 68 leuke gameplay en geweldige story tegemoet.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Can’t wait. Ben net door het gebied heen waar je via Valka terecht komt (ik houd het maar cryptisch om spoilers te voorkomen). Dat vond ik bepaald niet geslaagd, maar gelukkig is dat achter de rug en kan ik weer verder met hakken en zagen! Jeuj!

coola
2 jaren geleden

Hem ik vond dat gedeelte story wise wel interessant eerlijk gezegd.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Zo zie je maar, smaken verschillen, haha. Vond het wél goed voor mijn algemene ontwikkeling. Dus geen complete waste of time.

Rainking
2 jaren geleden

Vorig weekend niks gekomen van Maquette, dus de komende dagen weer een kans. En ik wil sowieso een stukje van Evoland spelen. Mocht je dat niets zeggen, Evoland is een JRPG die heel simpel in Game Boy stijl begint en gaandeweg steeds moderner wordt. Heel apart, maar wel leuk en origineel.

Edit:
Vannacht ongeveer 2 uur van Evoland gespeeld (was weer eens vroeg op de bank in slaap gesukkeld) en opgenomen, mocht iemand benieuwd zijn hoe het spel speelt.

https://www.youtube.com/watch?v=yKRU4_nEe80

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

PS5!

tenor.gif
TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Ben een serieuze backlog aan het wegwerken. Nu aangekomen bij games waar ik ooit aan begonnen ben, maar nooit afgemaakt heb. Nu aangekomen bij Metal Gear Solid the phantom pain. Was vlak voor chapter 2 gestopt. Weet echt niet waarom want hou echt v Kojima games en MGS is 1 van mijn favoriete franchises. Heb daarom de legacy collection maar aangeschaft. PS3 afgestoft en geüpdate want als ik klaar ben met “the phantom pain” ga ik daarmee aan de slag. Fijn weekend

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door TheGoldenKid
Eshura
Eshura
2 jaren geleden

Fallout 4 via game pass en hopelijk nog beginnen met Mario 3D world.

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Yakuza Zero! Bijna 100 uur aangetikt, raak deze game nooit beu 😀 Dit is 1 van mijn favoriete games aller tijden geworden.

Bravely Default 2 mee gekapt, ben aardig teleurgesteld. Het is helaas niet de game geworden die ik gehoopt had…ach ja miskopen kan je er weleens bij hebben.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Bravely Default 2, Harvest Moon New World en wat Forza.

El hunterr
El hunterr
2 jaren geleden

Jedi Fallen Order en Xenoblade. Ook Apex legends geprobeerd op de Switch, maar dat gaat hem niet worden. Helemaal geen leuke game om even 30 min te spelen.

xcollin
2 jaren geleden

PS5 onverwachts binnen. Wilde eigenlijk het apparaat verkopen maar toch neergezet. Ben nu bezig met God of War. Daarnaast had ik Immortals Fenyx Rising gekocht en Hyrule Warriors lag nog klaar. Genoeg te doen voorlopig…

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden

Demon’s Souls net uit. Rest van het weekend Final Fantasy XV

The Decider
The Decider
2 jaren geleden

Dit weekend zowel bezig met Gnosia op de Switch als Crash Bandicoot 4 op mijn Series S.

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 maart

WTF Update: Hoe de Pokémon Diamond en Pearl-remakes hadden kunnen zijn

in

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 maart


Laat ook weten wat je speelt op het gloednieuwe Inside.Gamer.nl!

Michel musters

Ik ben begonnen aan Halo: The Master Chief Collection op de Xbox Series X. De Halo-games heb ik ooit allemaal één keer gespeeld, dus het werd de hoogste tijd om mijn geheugen op te frissen. Ik moest er weer even inkomen, maar inmiddels geniet ik weer volop van Halo: Combat Evolved. Het blijkt toch een unieke shooter, met de waves aan vijanden die in verschillende gedeeltes van levels verschijnen. Daarbij oogt het spel wat mij betreft uitstekend! Ik schakelde voor de gein tijdens het spelen even terug naar de oorspronkelijke graphics en het is wonderbaarlijk hoe de nieuwe versie er uitziet zoals ik mij de originele game herinnerde. Hopelijk ben ik na het uitspelen van al deze games niet Halo-moe wanneer Infinite uitkomt!

Halo

dennis mons

Het is vrijdag en ik heb geen idee. Ik heb geen Series X en geen PS5, maar als mensen tips hebben: drop ze. Wel weer zin in verrassende titel. Bring it!

Hangen in Galaxy's Edge

lars cornelis

Er staan ineens allemaal Bethesda Games op Game Pass, precies op tijd voor het weekend. Ik wil in ieder geval Doom 64 spelen, want dat is de enige classic Doom die ik nooit gespeeld heb en ik ben een sucker voor classic Dooms. Daarnaast wil ik Observer uitspelen dit weekend en daarna misschien beginnen aan de Dishonored-serie.

Doom 64

jacco peek

De laatste tijd ben ik aardig losgegaan op Animal Crossing. Ik heb m’n eiland een hele update gegeven, een voetbalveld gebouwd, een basketbalveld gemaakt en momenteel werk ik aan een dojo. Het is tof om weer een projectje te hebben en elke dag weer even terug te komen met een doel. Verder speel ik waarschijnlijk weer het gebruikelijke: Pokémon Platinum en Warzone!

Martin verschoor

Beetje knallen in Apex toch? Maar dan wel op de PS5, want ik heb die Switch-versie geprobeerd en dat is totaal niet te doen. Ik dacht dat het wel chill zou zijn in de handheld-modus, zo een beetje hangen op de bank. Maar die game draait op 20 fps en ziet eruit alsof je 15 bier op hebt en dan hebben we het nog niet over de besturing gehad met de Joy-Con. Wil je het spelen op de Switch, doe het dan met een Pro Controller en docked…maar dan kan je nog steeds altijd beter de PS4/5 of Xbox-versie spelen. Of gewoon lekker op pc, mag ook.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Soulslike Pascal’s Wager: Definitive Edition nu beschikbaar voor pc

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 maart