in

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 mei

Na vorige week keihard met mijn neus op de feiten te zijn gedrukt, moest ik deze keer natuurlijk wel op tijd zijn, anders zou ik me hier nooit meer kunnen vertonen. Toen ik thuis kwam, heb ik meteen maar lucifers tussen mijn ogen gestopt, zodat ik wel wakker moest blijven. Zodoende ben ik deze week gelukkig weer gewoon aanwezig om jullie te vragen wat jullie dit weekend gaan spelen.

(parts of this may have been exaggerated for dramatic purposes)

Eerder deze week begon het nieuwe seizoen van Fall Guys. Dit brengt niet alleen een paar nieuwe parcours met zich mee, maar ook een heuse modus waarin je je eigen races kan bouwen. Dat laatste ben ik nooit zo’n ster in, al wil ik het wel een keer proberen, maar ik wil toch ook even kijken naar de nieuwe baantjes.

Verder heb ik eerlijk gezegd nog niet echt iets gepland, dus het kan nog alle kanten op. Kanshebbers zijn Hogwarts Legacy, Final Fantasy VI en Star Wars Jedi: Survivor.

En jullie? Hyrule verkennen in Tears Of The Kingdom? Of lekker rondzweven in Tears Of The Kingdom? Misschien ga je wel lekker rail grinden in Tears Of The Kingdom? Let me know!

(it’s Tears Of The Kingdom, isn’t it?)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Ik heb advance wars eventjes aan de kant gelegd. Over een paar weken ga ik op vakantie en dan ga ik m tijdens t reizen en de rustmomenten verder spelen.

Nu volop Tears of the Kingdom. Heb een uurtje gespeeld ongeveer en ik moet nog ff inkomen. Dat heb ik altijd wel met Zelda. Het ziet er wel erg goed uit en het is al wel leuk om te prutsen met alle mogelijkheden.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ja het was zeker inkomen 8 uur gespeeld nu pas beneden mede omdat het veel meer zoeken was naar de shrines daar. Maar wel super tof

Kunstschilder1987
1 jaar geleden

FF6 nog altijd lekker aan het herspelen? tof rainking!

de moderne zelda’s doen het niet zo voor mij…
hier wordt het octopath traveler, agellos en wellicht nog wat amiga mini.

SenseNL
1 jaar geleden

Star Wars Jedi Survivor. Denk dat ik hem in twee uurtjes uit heb, zit dicht tegen het einde. Ga hem niet verder completen denk ik.

Afgelopen week in het Bonami spelcomputer museum geweest en heb daar zo ontzettend genoten van de oldskool consoles. Vanaf de NES tot PS3 en de originele Gameboy tot de DS ongeveer. Raar maar waar, heb nooit meer op die consoles gespeeld, vroeger wel alles gehad maar helaas lang geleden verkocht. Denk er nu aan om misschien wat retro gaming te gaan doen, zit al op Marktplaats te snuffelen, maar tot nu toe heb ik mij ingehouden.

Fijn weekend!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door SenseNL
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  SenseNL

“Ga hem niet verder completen denk ik.”

Wat zeg je nu toch?! De horror! 😉

Lavalera
1 jaar geleden

Ook voor mij geen Zelda. Breath of the wild trok mij ook al niet zo qua art style en zo. Maar veel plezier voor de mensen die het wel spelen!
Op de xbox is het Star Wars Jedi Survivor. Stiekem wel een erg leuk spel. Ik moet alleen een goede Tom Tom kopen want raak constant verdwaald in het spel haha. Maar verder vermaak ik me prima.
Op de ps5 is het nog steeds Ryza 3. Ik wissel wel steeds meer af dus het duurt nog wel ff voor ik klaar ben. Verder was km begonnen aan een replay van Guardians of the Galaxy. Ga morgen deel 3 in de bios zien dus had was weer in een guardians bui. Verder waarschijnlijk beetje Persona dancing en of Age of Wonders 4 als zij spellen.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Na 1,5 week zonder te hebben gezeten heb ik weer internet. Gigabit nog wel dus dat is lekker snel downloaden. Op de ps5 wordt het Ghostwire Tokyo. Op de Xbox FC Blood Dragon en op de Switch is het Zelda TOTK!!

Prettig weekend

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanks 🙂

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Voor komend weekend staat de Platinum Trophy van F1 Manager ’22 op het programma. Geinig spelletje, maar niet voor lange termijn. Te weinig variatie.

En ondertussen weer wat grinden in Gran Turismo 7.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Zelda Tears of the Kingdom. Het is wel weer even inkomen. Het intro stuk is veel groter dan dat cah Breath of the wild. Maar de framerate valt mij tot nu toe mee. Wel een minpunt zijn dat nog steeds een character begint met voice acting maar later terug gaat op tekst. Verder ook verder met Star Wars Jedi Fallen survivor. Dus genoeg te doen qua gaming.

Top 5 verwachtingen voor Tears of the Kingdom voordat ik het speel.

Screenshot Sunday #105