in

Wat spelen we dit weekend? 14 en 15 januari

Iedereen vrijdag de dertiende weer overleefd? Bij mij zat het op werk een beetje tegen, maar verder ben ik er zonder kleerscheuren doorheen gekomen. Gelukkig kan er weer ge-gamed worden.

Deze week heb ik de demo van One Piece: Odyssey geprobeerd. Die beviel wel, maar wil ik minstens nog één keer doorlopen om nog een beetje een betere indruk te krijgen. Voorlopig vond ik het wel geinig.

Verder verwacht ik nog wel wat Elden Ring en Crisis Core te spelen.

En jullie? Wel de One Piece game opgepikt? Nog steeds verslaafd aan Vampire Survivors? Of zit je met smart te wachten op Hogwarts Legacy en ben je alle films en boeken nog aan het doorwerken?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
10 maanden geleden

Ik ben na ong dertig levels omhoog te zijn gegaan weer terug gegaan naar de boss waar ik vastliep in Elden Ring en ik heb ze keihard de €&%# in geslagen en gemagiced. Stiekem op internet gespiekt en ik ben echt dichtbij de eindbaas. Maar het kan maar zo zijn dat ik daar weer een tijdje voor moet levelen. Elden ring dus.

Lavalera
10 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Lekker bezig hoor. Dit jaar moet je hem wel een keer af hebben :p

Luigi1985
10 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ja ik wilde denk ik te snel door t laatste stuk heen, waardoor ik eigenlijk niet sterk genoeg was. Had ook echt veel (toffe) gebieden gemist. Nog ff doorbijten.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
10 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ha! Elden Ring moet ik ook nog afmaken. Lees weer ontzettend veel posts over ER, begint toch weer heel erg te kriebelen.

Luigi1985
10 maanden geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Ja doen. Het kost veel tijd, maar het is het waard.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
10 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Had hem even opzij gelegd voor andere games. Heb er volgens mij 30 uur in zitten. Ga hem zeker nog verder spelen.

coola
10 maanden geleden

One Piece Odyssey en Assassin’s Creed 1 dat zijn de Games die op het menu staan.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
10 maanden geleden

Gisteren platinum gehaald voor God of war Ragnarok. Ik had het idee dat het niet zo uitdagend was als de voorganger om alles te doen. Maar toch een heel goed spel!

Nu ben ik aan Ghost of Tsushima begonnen. Tot nu toe bevalt die me ook wel!

Luigi1985
10 maanden geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Ghost of Tsushima wil ik ook nog een keer gaan spelen. Wel eens een stukje bij een vriend gespeeld en dat beviel wel.

Lavalera
10 maanden geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Veel plezier met Ghost. Die staat stevig in mijn top 3 games aller tijden. Alles klopt aan dat spel. Elk moment voelde ik me als Samurai in feudal Japan. Ik werd Jin Sakai als ik het speelde. Ik vond het heerlijk om door die prachtige wereld vol met Sakura bomen te rijden op het paard. En de combat vond ik echt geweldig. Ik heb normaal niets met spellen waar parry en dodge zo belangrijk zijn in combat, maar bij dit spel werkte het. Hoop dat je het ook zo gaaf gaat vinden

Dragon_Martin
Dragon_Martin
10 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

De verwachtingen zijn nu wel heel hoog!

Lavalera
10 maanden geleden

Ook ik zal de demo van One Piece spelen. Verder vast nog wel een stukje Marvel Midnight suns. En verder ligt het er aan hoeveel behoefte ik heb aan gamen dit weekend en waar ik zin in heb.

Kunstschilder1987
10 maanden geleden

ik ben bezig aan evil twins op de ps2, kaan op de ps2, omega strike op de xbox one, en cathedral op de evercade exp. ik wissel ze een beetje af allemaal 🙂

TheGoldenKid
TheGoldenKid
10 maanden geleden

Pentiment deze week uitgespeeld en gisteren begonnen aan Eastward. Verder zal er nog wel een potje vampire survivors en Mario + Rabbids opgestart worden.

Snoop213
Snoop213
10 maanden geleden

Ik ga de demo van one piece oddysey proberen. En misschien verder met Ac Oddysey

Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden

Ben een heel eind met A Plague Tale: Requiem. Zowel qua verhaal als qua trophies. Ik vrees dat ik de Platinum niet zal redden dit weekend, maar hopelijk wel snel daarna. De game heeft zo zijn momenten én ziet er prachtig uit, maar toch blij als ik hem heb afgerond…

Kunstschilder1987
10 maanden geleden

ben je een trophy hunter? ik vind het zelf gaaf om games uit te spelen maar heb me nooit zo met de trofeetjes bezig gehouden.

Laatst bewerkt 10 maanden geleden door Kunstschilder1987
Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Yep, van het aller- allerergste soort. Van elke game die ik speel dient de platinum te worden behaald. Anders mag ik niet aan een volgende game beginnen… Dat betekent dat ik sommige games niet opstart hoewel ik dat graag zou doen ivm onhaalbare trophies. Zonde. Maar ik ben er ooit mee begonnen omdat ik voorheen aan tog games tegelijk begon, nooit iets afmaakte en al snel op spellen was uitgekeken. Hiermee dwing ik mezelf om door te zetten en hoewel dat vaak genoeg heel vervelend is (zo waren de platinum trophies van games als Death Stranding en Yakuza: Like a Dragon een hele opgave nu die games niet my cup of tea bleken te zijn…) Leidt het er ook vaak toe dat ik juist meer lol uit games haal omdat die trophies mij extra uitdagingen geven of tot speelstijlen dwingen die ik anders nooit had uitgeprobeerd.
Maar platinum trophies die meerdere playthroughs vereisen (zoals A Plague Tale: Requiem) vind ik wel héél irritant…

Kunstschilder1987
10 maanden geleden

zolang het je meer oplevert dan in de weg zit een goede zaak natuurlijk 🙂 als nap ik wel wat je zegt van die meerdere playtroughs, dat klinkt dan heel irritant, en zonder dat je dan games daardoor laat liggen mogelijk die je anders gespeeld zou hebben.

rvg1983
10 maanden geleden

Afgelopen vrijdag mijn Steam Deck binnengekrege. Daarop Alpha Protocol gestart en uitgespeeld en een begin gemaakt aan Tales of Berseria.

Musical Monday(-ish): K’s Choice – Paradise In Me

Screenshot Sunday #88