in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 14 en 15 mei

De tijd vliegt voorbij want we zitten al op de helft van mei! Dit weekend zijn er weer genoeg games die we kunnen spelen. Wat voor type zal het worden? Spelen we online of laten we ons meeslepen in een singleplayer-wereld? Speel je wat strategisch of iets dat lekker casual is? Ga je een nieuwe game binnenslepen dit weekend of heb je je handen vol aan een game waar je al weken mee bezig bent? Laat het weten!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
24 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
1 jaar geleden

Morgen even een proefritje maken met een autootje dat ik op het oog heb, dus real real driving simulator, hahaha. En waarschijnlijk verder met Final Fantasy VII.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Succes met de auto hoop dat het wat wordt voor je

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Dank je. Ik zit te kijken naar een tweedehands Hyundai i10. Ik heb de afgelopen 10 jaar met veel plezier een Hyundai Getz gereden en mijn ouders hebben veel plezier met hun i10 (gekozen door mijn ervaring met mijn Getz), dus ik hoop dat het bevalt. Het is wel een maatje kleiner dan ik gewend ben, maar ook weer wat zuiniger en ik zal er toch voornamelijk in mijn eentje in zitten. Als ik er dan een muziekje bij heb, dan is het al gauw goed.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Hoop dat de auto wat is!!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Dank je.

Lavalera
1 jaar geleden

Weer lekker verder met Ys 8: Lacrimosa of Dana. Ben nu volgens mij bij de laatste chapter. Tot nu toe 1 van mijn favoriete games die ik gespeeld heb dit jaar. Alleen jammer dat nadat ik hem gekocht had en begon met spelen ik hoorde dat er een native ps5 versie komt. Maar goed die ga ik ook nog wel halen uiteindelijk.
Daarnaast verder met cyberpunk op de xbox. Die is best ok nu. Belangrijkste reden dat ik het maar ok vind is denk ik omdat de combat meer gefocussed is op gunplay terwijl ik liever combat met magie of melee heb. Maar goed we gaan het lekker verder spelen.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ys VIII is wel één van de populairdere delen, geloof ik. Mooi dat-ie bevalt.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Dit weekend ga ik beginnen aan The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos op de PS5.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Hoop weer verder te kunnen gaan met Elden Ring.

Verder bezig met Bowser’s fury en Lost words. Bowser’s Fury wel ok. Toch blijf ik erbij dat Ik Super Mario Odyssey echt de beste Mario game is die ik de laatste tijd gespeeld heb.

Lost words is leuk gedaan qua gameplay, al behoor ik waarschijnlijk niet tot de doelgroep. Al zit er ook een best redelijk volwassen thema in. Is absoluut geen lange game, dus die maak ik dit weekend wel af.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Lost Words ziet er nog best geinig uit, eigenlijk.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja echt wel leuk gedaan. Ziet er ook best goed uit. Gameplay echt heel leuk gedaan, leuk puzzel element. Is alleen niet heel moeilijk.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Beetje relaxed gamen kan ook eens leuk zijn.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja zeker. Helemaal naast een game als Elden Ring

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Hahaha, ja inderdaad. Dat is wel meteen de polar opposite.

wiebeamalur
wiebeamalur
1 jaar geleden

Een keer een rustig weekend voor de verandering.

Ik ga dus verder met volume 1 van .Hack//GU Last Recode op de PS5. De game had een heel zwak begin, maar het lijkt nu echt heel erg op stoom te komen. Concept is erg interessant en story wordt steeds beter.

Daarnaast heb ik afgelopen weekend Shin Megami Tensei V weer opgepakt, daar ga ik dus van het weekend eveneens mee verder op de Switch.

TomKauw
1 jaar geleden

Zit in korte flarden af en toe wat Jedi Fallen Order te spelen, terwijl ik op de kitten pas. Prima te doen, zo met de Steam Deck.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TomKauw

Leuk spel. Erg veel zin in het vervolg.

Luigi1985
1 jaar geleden

Zal dit weekend weinig gamen worden want hij is nagenoeg helemaal vol gepland vanaf een uurtje of acht vanavond. Dus ik ga snel nog ff een stukje horizon spelen.

HanTheMan
1 jaar geleden

Hier ook vooral andere leuke dingen dan gamen, concertje in Scheveningen.. maar ik ben met until dawn begonnen omdat ik zin had in een horror game en vindt het stiekem best leuk.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  HanTheMan

In een weekend met lekker weer een parkeerplaats zoeken in Scheveningen. The Dark Souls of parking.

HanTheMan
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Hahaha spot on! Heb je nog een strategy guide voor me?

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  HanTheMan

Zou mooi zijn als die er was. Park Souls: The Official Strategy Guide van Future Press.

HanTheMan
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik heb de eerste boss overleeft, tip voor in de guide: parkeer in den haag en pak een fiets.

Billy-Butcher
Billy-Butcher
1 jaar geleden

Batman Return to Arkham Asylum (eindelijk) en Assassins Creed Origins. Die laatste is echt een dijk van een game en m’n favoriete AC tot nu toe (niet echt AC misschien maja)

Nieuwe gameplay en ander nieuws voor Gotham Knights

Screenshot Sunday #54