in

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 april

Het voordeel van een langer weekend is dat het ook weer korter is naar het volgende. En daar zijn we ondertussen weer aanbeland. Lekker, hoor! Hebben jullie trouwens gisteren de Final Fantasy XVI State Of Play gezien? Ik ben al die tijd voorzichtig optimistisch geweest en had het dan ook niet op mijn wishlist staan, maar na gisteravond wél. Ik hoop dat dit weer een mainline single player Final Fantasy gaat worden die ik écht gaaf vind, want de laatste was Final Fantasy XII.

Ik zal zelf misschien niet superveel tijd hebben, nemen om wat te spelen, maar een paar potjes Fall Guys zitten er vast wel in. Misschien nog wat anders, maar dat moet ik nog even aankijken.

En jullie? Lovecraft taferelen in de nieuwe Sherlock Holmes? Ghostwire: Tokyo op de Xbox? Of toch nog op zoek naar de bingo avond? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

28 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

!!!!! Screenshot Sunday #100 !!!!!

Is it Wrong to Pick up Girls in a Dungeon: Familia Myth – Infinite Combate