in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 mei

Jawel, het is weer weekend! Wat gaat de redactie spelen? Je leest her hieronder.

MICHEL MUSTERS

Ik heb Resident Evil Village gisteren uitgespeeld – daar heb ik dus een weekje lekker van genoten. Nu sta ik echter weer met ‘lege’ handen: wat te spelen dit weekend? Ik heb besloten om verder te gaan met Halo: The Master Chief Collection, waar ik eerder dit jaar aan was begonnen. Gisteravond heb ik de laatste paar levels van Halo 2 doorlopen, dus dit weekend is Halo 3 aan de beurt. Als ik mij niet teveel ga vervelen in ieder geval, want ik moet eerlijk zijn: de verveling kroop er tijdens Halo 2 toch wel een beetje in.

Halo 3

CODY VAN DEN BOGERT

Ik heb dit weekend weer eindelijk weer een Super Smash Bros-avondje met twee maten. Dat deden we voorheen maandelijks, maar door de bezoekregeling kon dit heel lang niet. Het Smashen kan pas stoppen zodra alle poppetjes één keer zijn gebruikt. Personages die zijn gekozen, zijn vervolgens off-limit. Dat betekent dat we ongeveer 30 potten spelen op zo’n avond. Heerlijk. 

Smash

LARS CORNELIS

Ik ga dit weekend weer een poging (of meerdere pogingen…) ondernemen om Returnal uit te spelen. Verder heb ik niet zoveel op mijn speelstapeltje liggen momenteel. Misschien moet ik daarna toch ook maar Resident Evil gaan halen dan…

Returnal

JACCO PEEK

Ik zit ongeveer op driekwart van Resident Evil Village, en ik heb meerdere keren de boel bij elkaar geschreeuwd. Sterker nog, ik kijk er soms tegenop om weer verder te spelen. Uiteindelijk is het wel een hele toffe game, met vooral lekker veel variatie.

Ook wil ik beginnen aan Mass Effect: Legendary Edition. De graphics hebben me nog niet echt overtuigd, maar het is wel een uitstekend moment om eindelijk eens het eerste deel te spelen. Hopelijk voelt die niet al te ouderwets, zodat ik snel door kan naar Mass Effect 2 (een van m’n favo games ooit) en 3. Fijn weekend!

THIJS BARNHARD

Ik heb deze week Manifold Garden en de eerste Psychonauts uitgespeeld. Ik ben nu dus weer opzoek naar iets nieuws. Waarschijnlijk wordt het gewoon weer heel veel Apex Legends want ik ben nog steeds helemaal hooked aan die game. Sinds ik drie achter elkaar op een avond Champion ben geworden is het een beetje naar mijn hoofd gestegen.

Apex Legends

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

24 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 mei

Japanse games verzameling

in

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 mei


Wat speel jij? Vertel het op Inside.Gamer.nl!

michel musters

Ik heb Resident Evil Village gisteren uitgespeeld – daar heb ik dus een weekje lekker van genoten. Nu sta ik echter weer met ‘lege’ handen: wat te spelen dit weekend? Ik heb besloten om verder te gaan met Halo: The Master Chief Collection, waar ik eerder dit jaar aan was begonnen. Gisteravond heb ik de laatste paar levels van Halo 2 doorlopen, dus dit weekend is Halo 3 aan de beurt. Als ik mij niet teveel ga vervelen in ieder geval, want ik moet eerlijk zijn: de verveling kroop er tijdens Halo 2 toch wel een beetje in.

Halo 3

cody van den bogert

Ik heb dit weekend weer eindelijk weer een Super Smash Bros-avondje met twee maten. Dat deden we voorheen maandelijks, maar door de bezoekregeling kon dit heel lang niet. Het Smashen kan pas stoppen zodra alle poppetjes één keer zijn gebruikt. Personages die zijn gekozen, zijn vervolgens off-limit. Dat betekent dat we ongeveer 30 potten spelen op zo’n avond. Heerlijk. 

Smash

Lars cornelis

Ik ga dit weekend weer een poging (of meerdere pogingen…) ondernemen om Returnal uit te spelen. Verder heb ik niet zoveel op mijn speelstapeltje liggen momenteel. Misschien moet ik daarna toch ook maar Resident Evil gaan halen dan…

Returnal

Jacco peek

Ik zit ongeveer op driekwart van Resident Evil Village, en ik heb meerdere keren de boel bij elkaar geschreeuwd. Sterker nog, ik kijk er soms tegenop om weer verder te spelen. Uiteindelijk is het wel een hele toffe game, met vooral lekker veel variatie.

Ook wil ik beginnen aan Mass Effect: Legendary Edition. De graphics hebben me nog niet echt overtuigd, maar het is wel een uitstekend moment om eindelijk eens het eerste deel te spelen. Hopelijk voelt die niet al te ouderwets, zodat ik snel door kan naar Mass Effect 2 (een van m’n favo games ooit) en 3. Fijn weekend!

thijs barnhard

Ik heb deze week Manifold Garden en de eerste Psychonauts uitgespeeld. Ik ben nu dus weer opzoek naar iets nieuws. Waarschijnlijk wordt het gewoon weer heel veel Apex Legends want ik ben nog steeds helemaal hooked aan die game. Sinds ik drie achter elkaar op een avond Champion ben geworden is het een beetje naar mijn hoofd gestegen.

Apex Legends

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Sega wil ergens in de komende vijf jaar een ‘Super Game’ uitbrengen

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 mei