in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 mei

Jawel, het is weer weekend! Wat gaat de redactie spelen? Je leest her hieronder.

MICHEL MUSTERS

Ik heb Resident Evil Village gisteren uitgespeeld – daar heb ik dus een weekje lekker van genoten. Nu sta ik echter weer met ‘lege’ handen: wat te spelen dit weekend? Ik heb besloten om verder te gaan met Halo: The Master Chief Collection, waar ik eerder dit jaar aan was begonnen. Gisteravond heb ik de laatste paar levels van Halo 2 doorlopen, dus dit weekend is Halo 3 aan de beurt. Als ik mij niet teveel ga vervelen in ieder geval, want ik moet eerlijk zijn: de verveling kroop er tijdens Halo 2 toch wel een beetje in.

Halo 3

CODY VAN DEN BOGERT

Ik heb dit weekend weer eindelijk weer een Super Smash Bros-avondje met twee maten. Dat deden we voorheen maandelijks, maar door de bezoekregeling kon dit heel lang niet. Het Smashen kan pas stoppen zodra alle poppetjes één keer zijn gebruikt. Personages die zijn gekozen, zijn vervolgens off-limit. Dat betekent dat we ongeveer 30 potten spelen op zo’n avond. Heerlijk. 

Smash

LARS CORNELIS

Ik ga dit weekend weer een poging (of meerdere pogingen…) ondernemen om Returnal uit te spelen. Verder heb ik niet zoveel op mijn speelstapeltje liggen momenteel. Misschien moet ik daarna toch ook maar Resident Evil gaan halen dan…

Returnal

JACCO PEEK

Ik zit ongeveer op driekwart van Resident Evil Village, en ik heb meerdere keren de boel bij elkaar geschreeuwd. Sterker nog, ik kijk er soms tegenop om weer verder te spelen. Uiteindelijk is het wel een hele toffe game, met vooral lekker veel variatie.

Ook wil ik beginnen aan Mass Effect: Legendary Edition. De graphics hebben me nog niet echt overtuigd, maar het is wel een uitstekend moment om eindelijk eens het eerste deel te spelen. Hopelijk voelt die niet al te ouderwets, zodat ik snel door kan naar Mass Effect 2 (een van m’n favo games ooit) en 3. Fijn weekend!

THIJS BARNHARD

Ik heb deze week Manifold Garden en de eerste Psychonauts uitgespeeld. Ik ben nu dus weer opzoek naar iets nieuws. Waarschijnlijk wordt het gewoon weer heel veel Apex Legends want ik ben nog steeds helemaal hooked aan die game. Sinds ik drie achter elkaar op een avond Champion ben geworden is het een beetje naar mijn hoofd gestegen.

Apex Legends

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
24 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael-Raymond-Clayton
3 jaren geleden

Afgelopen week Astro’s Playroom ‘geplatinumd’. Geinig tussendoortje. Toffe effecten met die controller ook (vooral de weerstand in de trekkers) al waren er ook effecten waardoor er zo’n takkeherrie uit de controller kwam dat ik het niet kon spelen zonder het risico dat mijn slapende kids in de kamer ernaast wakker zouden worden…. :S

Nu net begonnen aan Immortals: Fenyx Rising. Eerste indruk is positief!!

LeegBlikjeWater
3 jaren geleden

Het geluid van de Dualsense speaker kan je lager of helemaal uit zetten

Michael-Raymond-Clayton
3 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Klopt, maar dit geluid kwam niet uit de speaker, maar uit de motortjes… (Althans, zo voelde en klonk het). Als je in die aap-robot aan zo’n mechaniekje hangt dat je via een rails naar boven hijst, gaat de force feedback zo te keer dat het best kabaal maakt…
Komt er trouwens sowieso geluid uit de speaker van je controller als je speelt via een headphone? Zou niet moeten natuurlijk…

TheGoldenKid
TheGoldenKid
3 jaren geleden

Verder met ff7 op de switch. Zit nu op 28 uur, denk bijna aan het einde van de 2e disc.

Rainking
3 jaren geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Gaat lekker! Bevalt het tot zo ver?

TheGoldenKid
TheGoldenKid
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja bevalt zeker!!! Wat een heerlijk verhaal, kan ook niet wachten op het volgende deel vd remake.

Rainking
3 jaren geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Daar heb ik ook wel zin in. Volgende maand Intergrade spelen. Die Yuffie episode ziet er best gaaf uit.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Zag er inderdaad tof uit.

Gourami
Gourami
3 jaren geleden

Nieuwe seizoen van Destiny 2 is begonnen, dus die ga ik zeker weten checken. Daarnaast heb ik Subnautica op de Switch gekocht en deze loopt beter en ziet er beter uit dan ik op voorhand had verwacht. Verder heb ik nog steeds Dragan Ball Z Kakarot liggen waar ik nog mee moet beginnen.

coola
3 jaren geleden

Dragon Ball Z Kakarot en natuurlijk ook Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids. Dat overigens tot nu toe een oké dlc is . Maar dat kan nog een goede of perfecte DLC worden, ligt er aan wat ik ervan vind na dat ik het heb uitgespeeld.

BadassBoris
3 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Heb de DLC van AC net binnengehaald. Wel een beetje jammer dat je zwaar overpowered begint (lvl 338 in mijn geval). Iedereen praat over dat dit spel op werken lijkt, maar dit lijkt dan toch op simpel overwerk Coola?

Don Carpaccio
Don Carpaccio
3 jaren geleden

Mijn weekend begon zoals bij velen al op donderdag. Ik heb ondertussen Call of the Sea uitgespeeld op de PS5 en dat was een ongelofelijke ervaring! Mooie stijl met een knap verhaal.

Nu en dan speel ik Sly 3 op de PS3. Misschien begin ik ook eens aan de DLC’s van Immortals Fenyx Rising of Borderlands 3 Seasonpass 2.

Luigi1985
3 jaren geleden

Ben afgelopen week nauwelijks aan gamen toe gekomen. Ik zit enkele uren in sekiro en ben een eindje op weg in Samus Returns. Als ik dit weekend tijd heb, ga ik verder met beiden.

Rainking
3 jaren geleden

Ik ben vorige week zondag aan de Ratchet & Clank Future saga begonnen op de PS3, ter voorbereiding op Rift Apart. Dus Tools Of Destruction, Quest For Booty, A Crack In Time en Nexus. Toen ik laatst wat beelden van het nieuwe spel zag, kreeg ik het idee dat die de PS3 spellen opvolgt en ik vind het nooit een straf om ze te spelen, dus daar ga ik dit weekend sowieso mee verder. De eerste twee ben ik al doorheen en ik ben nu denk ik ongeveer halverwege A Crack In Time. Die vind ik zo gaaf dat ik die lekker op mijn gemak speel en ook wat side content doe hier en daar. Maar ik heb nog bijna een maand, dus dat moet ik wel gaan halen.

Verder heb ik vandaag de Legendary Edition van Mass Effect binnen gekregen, dus die wil ik ook wel even kijken hoe dat speelt. Ik heb ze eigenlijk al op de Xbox 360, maar de Microsoft consoles gaan bij mij wat minder vaak aan dan die van Sony, dus hopelijk ga ik er hierdoor eerder aan beginnen.

Ook wil ik nog een stukje verder spelen van Resident Evil: Village. Ben nu net voorbij het gedeelte van de eerste demo (Maiden niet meegerekend natuurlijk) en voorlopig bevalt het wel.

Ten slotte is er ook nog de Guilty Gear Strive open beta. Ik heb amper ervaring met die serie, dus ik ben heel benieuwd hoe erg ik afgetuigd ga worden, hahaha. Een gozer die behoorlijk goed is in fighters wou wel een paar rondjes met me matten. Nou, dat gaat wat worden, lol.

Don Carpaccio
Don Carpaccio
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Awesome. Ik wil de PS2 classics (PS3) nog wel eens spelen, maar dat is pas voor na Rift Apart.

Het piraten-deuntje uit Quest for Booty is een echte oorworm! Geen last van gehad 😛 ?

Laatst bewerkt 3 jaren geleden door Don Carpaccio
Rainking
3 jaren geleden
Antwoord aan  Don Carpaccio

Hahaha, dat was best een oorwurm, ja. Gelukkig kan ik het goed hebben.

HanTheMan
3 jaren geleden

RE7 uitgespeeld dus nu maar verder met ach…. eeh nee ik heb net Returnal binnen dus eerst daar maar eens mee beginnen 🙂

COSMIC_TSAR
3 jaren geleden

Ik vertrek morgen voor een weekendje Vlieland, maar gezien het weerbericht neem ik ook maar een controller mee. Prima moment om xCloud echt eens te testen. Ben Resident Evil 7 aan het spelen, maar denk niet dat ik dat door ga spelen op m’n telefoon.

Misschien wat Minecraft Dungeons die ik ook weer af en toe oppak of anders wat games in m’n library opzoeken die prima op kleiner scherm kunnen. Octopath Traveller of de Monkey Island remakes misschien?

Fijn weekend!

Mister Frowdo
3 jaren geleden

Momenteel zit ik aan het laatste stukje van Resident Evil: Village. Heerlijke game, maar inderdaad niet zo eng als de voorganger. Misschien ben ik ongevoelig aan het worden voor survival-horror! 🙂

Michael-Raymond-Clayton
3 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Ik vind je toch een held, hoor! Dit soort games durf ik echt niet aan!

Mister Frowdo
3 jaren geleden

Misschien zeg ik dit wel om stoer over te komen, haha! 🙂

Neenee, ik vind het een topgame, maar minder eng dan de voorganger. Ik ga deze week Resident Evil 7 nog eens spelen om te vergelijken. Ik vond het jammer dat ik het achtste deel al zo snel uit had. Het is zeker herspeelbaar en ik ga het zeker nog eens een tweede maal spelen!

COSMIC_TSAR
3 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Ik ben eerder al zeker een keer of drie begonnen aan RE7, maar eigenlijk niet verder gekomen dan het eerste uur. Voelde ik me toch te onbehaaglijk bij. Vorige week maar weer een poging gedaan en doorgezet, heb er nu weer hetzelfde plezier mee als een tijdje terug met RE2 remake. Daar had ik geen last van zo’n drempel. Heeft misschien het camera perspectief toch wel een grote invloed op, al was de setting van 2 ook vanaf het begin al wat meer videogamey. Toch blij dat ik er aan begonnen ben, heb een heel vette serie ontdekt voor mezelf. Hierna is de remake van 3 aan de beurt en over een tijdje Village.

Mister Frowdo
3 jaren geleden
Antwoord aan  COSMIC_TSAR

Veel plezier ermee! Blij dat je ‘m toch een tweede kans hebt gegeven! 🙂

Nol
Nol
3 jaren geleden

21 mei, dus de release van KnockOut City. Wat een leuke game zeg. Pick and play, maar om te masteren is er net wat meer nodig. Met onbekende is het goed te doen, maar met 2 vrienden is het pas echt fun om te spelen. ” Pass to Me ” teamplay is de sleutel tot succes. Dit is de game van mijn weekend, maar waarschijnlijk start ik h’m doordeweeks ook nog een paar keer op 😉

Laatst bewerkt 3 jaren geleden door Nol

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 mei

Japanse games verzameling

in

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 mei


Wat speel jij? Vertel het op Inside.Gamer.nl!

michel musters

Ik heb Resident Evil Village gisteren uitgespeeld – daar heb ik dus een weekje lekker van genoten. Nu sta ik echter weer met ‘lege’ handen: wat te spelen dit weekend? Ik heb besloten om verder te gaan met Halo: The Master Chief Collection, waar ik eerder dit jaar aan was begonnen. Gisteravond heb ik de laatste paar levels van Halo 2 doorlopen, dus dit weekend is Halo 3 aan de beurt. Als ik mij niet teveel ga vervelen in ieder geval, want ik moet eerlijk zijn: de verveling kroop er tijdens Halo 2 toch wel een beetje in.

Halo 3

cody van den bogert

Ik heb dit weekend weer eindelijk weer een Super Smash Bros-avondje met twee maten. Dat deden we voorheen maandelijks, maar door de bezoekregeling kon dit heel lang niet. Het Smashen kan pas stoppen zodra alle poppetjes één keer zijn gebruikt. Personages die zijn gekozen, zijn vervolgens off-limit. Dat betekent dat we ongeveer 30 potten spelen op zo’n avond. Heerlijk. 

Smash

Lars cornelis

Ik ga dit weekend weer een poging (of meerdere pogingen…) ondernemen om Returnal uit te spelen. Verder heb ik niet zoveel op mijn speelstapeltje liggen momenteel. Misschien moet ik daarna toch ook maar Resident Evil gaan halen dan…

Returnal

Jacco peek

Ik zit ongeveer op driekwart van Resident Evil Village, en ik heb meerdere keren de boel bij elkaar geschreeuwd. Sterker nog, ik kijk er soms tegenop om weer verder te spelen. Uiteindelijk is het wel een hele toffe game, met vooral lekker veel variatie.

Ook wil ik beginnen aan Mass Effect: Legendary Edition. De graphics hebben me nog niet echt overtuigd, maar het is wel een uitstekend moment om eindelijk eens het eerste deel te spelen. Hopelijk voelt die niet al te ouderwets, zodat ik snel door kan naar Mass Effect 2 (een van m’n favo games ooit) en 3. Fijn weekend!

thijs barnhard

Ik heb deze week Manifold Garden en de eerste Psychonauts uitgespeeld. Ik ben nu dus weer opzoek naar iets nieuws. Waarschijnlijk wordt het gewoon weer heel veel Apex Legends want ik ben nog steeds helemaal hooked aan die game. Sinds ik drie achter elkaar op een avond Champion ben geworden is het een beetje naar mijn hoofd gestegen.

Apex Legends

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sega wil ergens in de komende vijf jaar een ‘Super Game’ uitbrengen

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 mei