in

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 oktober

Weekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeend!!!!!!

Bacardi cola? Check!

Pizza? Check!

‘Wat spelen we dit weekend?’ topic? FAIL!!!

Komende week komen A Plague Tale: Requiem en Gotham Knights uit. Ik wil kijken dat ik A Plague Tale: Innocence eindelijk eens uitspeel. Ik ben al een aardig end, dus dat zou te doen moeten zijn. Als ik me tenminste niet door iets anders laat afleiden. Iets waar ik erg goed in ben. Deze week heb ik Hollow Knight weer eens opgestart, of eigenlijk opnieuw mee begonnen. Niet dat ik ooit ver ben gekomen, maar het lijkt me altijd een erg tof spel. Verder wil de Batman boeken Court Of Owls en City Of Owls nog eens lezen ter voorbreiding voor Gotham Knights.

En jullie? Wordt het Overwatch 2, Splatoon 3, Fifa 23 of een ander spel met een getalletje achter de titel?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
28 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 jaar geleden

Voor mij niets met een cijfertje erachter. Ik val een beetje in herhaling maar het wordt weer hetzelfde als vorige week. Dus op de xbox wederom Ni No Kuni, blijft een prachtig spel om te zien, alleen een beetje grindy soms dus kan zijn dat ik het even op pauze zet van de week als A Plague Tale Requiem uit komt. Want ja die komt op gamepass dus dan gaan we hem uiteraard spelen.
Op de playstation is Saints row inclusief dlcs klaar dus alleen Atelier Ryza momenteel. Ik snap wel dat dit de populairste atelier game is, het is erg toegankelijk en heerlijk relaxed. Als je houdt van relaxte spellen dan is dit een aanrader.
Aangezien Gotham Knights ook vrijdag komt en niet te vergeten Persona eindelijke op de Xbox (en pc en switch))start ik voorlopig even niets nieuws op. Kan best zijn als ik nog behoefte heb aan wat actie dat ik nog wel iets anders aan zwengel. Heb oa Elder scrolls online, tiny tina wonderland en wat andere games die drop in drop out zijn zeg maar om de actie te overbruggen mocht ik dat willen.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja dat heb ik net zo met Gotham knight. Ik kan vaak aan de gameplay videos en review beschrijvingen hoe het technisch draait al zien of iets voor mij is. En ik kijk dan ook nog naar verwachte duur en moeilijkheid. En wat de review scores zijn zal me worst wezen zeg ik altijd maar. Genoeg games met een 6je die ik geweldig vind maar ook met een 9+ die niet mijn ding zijn. Mijn gevoel zegt bij Gotham Knights nu dat ik hem leuk ga vinden dus ik denk wel dat het goed komt

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik vind het een prima idee om coop te spelen. Normaal doe ik bijna alles single player omdat ik niet te veel afhankelijk wil zijn van anderen maar dit drop in drop out principe van Gotham Knights vind ik wel Interessant klinken en ook de 4 player modus die je benoemde las daar iets over op een andere site eerder vandaag ja. Voel je vrij om mij toe te voegen op psn. Naam is niet zo moeilijk te raden. Laat even weten als je toevoegt want ik accepteer niet iedereen zo maar :p

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Uitnodiging verzonden! Mijn naam is het kantoor waar Michael Clayton werkzaam is (KennerBachLedeen). Ja, ik vond dat een leuke film, haha

Lavalera
1 jaar geleden

Wist niet eens dat het een film was haha. Toen ik je verzoek net zag binnen komen dacht ik echt ff van wat is die naam en toen dankzij Google kwam ik weet Michael Clayton tegen dus wist ik gelijk dat jij het was haha.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha, viezerik.

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik heb ook zin om een stuk in de fiets te drinken en pizza.l, maar ik heb een tenniswedstrijd zo.

Ik ga uiteraard weer verder met Elden Ring. Van de week erg lang bezig geweest met een boss, zonder succes. Vandaag eerste poging dood. Daarna weer ontzettend toffe gebieden ontdekt(ze hebben die wereld zo tof ontworpen).

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Lekker bezig Rainking!
Afgelopen week heb ik dus Observer System Redux uitgespeeld. Ik gaf vorige week al aan toen ik er net mee begonnen was dat ik het maar een raar spel vond, maar dat veranderde al vrij snel: al snel vond ik het een van de meest akelige spellen die ik ooit heb gespeeld! Wat een ranzige, nare vibes geeft dat spel. Het begint als een thriller, maar al snel wordt het meer horror, waarbij je in dromen (nachtmerries?) van anderen ronddoolt, de droomwereld en de echte wereld steeds meer door elkaar heen gaan lopen etc. Uiteindelijk heb ik er een guide bij gepakt en met de game op mute zo snel mogelijk die platinum binnengeroeid, want dat moest natuurlijk ook nog 🙁

Daarna ben ik begonnen aan het andere uiterste: Spirit of the North (ja ja, ik ben de catalogus van PS Plus Extra aan het doorpluizen in afwachting van Gotham Knights). Een beetje suffige game ook wel, maar wel heerlijk ontspannend (was ik aan toe na Observer!) en wat een prachtige muziek!

Voordat Gotham Knights uitkomt heb ik vast nog wel ruimte voor een andere kleinere game uit de PS Plus Extra collectie. Tips zijn welkom!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Until Dawn is horror toch? Veel jump scares? Niks voor mij. Ik ben een pussy 🙂 ik zat zelf te denken aan Battle Chasers: Nightwar of Ash of Gods. Iemand ervaring mee?

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Jammer, ik dacht dat jij de wat onbekendere spellen vast wel zou kennen! Gaat toch niet zo zijn dat ik iets obscuurders ga spelen dan jij hè?! 😉

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Laat maar… Heb net even gekeken hoe heftig het is om de platinums te scoren voor deze games. Wat blijkt: mega heftig! Haha, die laat ik dus maar liggen. Heb niks tegen moeilijk, maar van die trophies waarvoor je een spel op NG+ moet uitspelen… Gaap, mij niet gezien. Als ik een game heb uitgespeeld, ben ik er wel een beetje klaar mee.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Nee nee, het doel is niet zoveel mogelijk platinums. God wat zou ik dan veel bagger moeten spelen, zeg! 😉 Nee, ik wil alleen wel van elke game die ik speel de platinum. En heel soms loop je daarom een game mis die je graag zou spelen (zoals Kena met zo’n tweede playthrough of The Crew 2 met al die online trophies).

Lavalera
1 jaar geleden

De korte spellen die ik al gespeeld heb heb jij ook al gespeeld. Heb wel valiant hearts, child of light, artful escape en 11 11 memories retold in dd library om eens te spelen naast wat rainking al noemde.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Valiant Hearts en Child of Light heb ik jaren geleden op de PS4 ooit eens gespeeld. Kon me niet lang boeien, maar toen was ik nog geen trophy junk en nokte ik sowieso nogal snel met games. Misschien dat ik ze nu wel zou pruimen.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Vandaag al begonnen aan A Plague Tale – Requiem op de PS5 en wat een plaatje is het.

Volgende week druk druk druk, Gotham Knights en Mario + Rabbids Sparks of Hope.
.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door DarkraverX
DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik denk mijn good looks (zie profiel foto :D)

Musical Monday: Yellowcard – Ocean Avenue

Scernshot Sudnay #76